Povezane vesti
„Znao sam da ne spadam u umetnike od privilegije i da su mi šanse minimalne ali…“: Nemanja Mate Đorđević o „Peking ekspresu…
Nova 29.12.2025
Posle ponovnog iščitavanja pompeznog naslova na Nova.rs povodom izbora predstavnika Srbije za Pekinško međunarodnom bijenale savremene umetnosti pomislio sam na onaj procenat stanovništva, koji ovu vrstu izrežiranog događaja nameće kao pravilo koje je… »
„Znao sam da ne spadam u umetnike od privilegije i da su mi šanse minimalne ali…“: Nemanja Mate Đorđević o „Peking ekspresu…
Nova 29.12.2025
Posle ponovnog iščitavanja pompeznog naslova na Nova.rs povodom izbora predstavnika Srbije za Pekinško međunarodnom bijenale savremene umetnosti pomislio sam na onaj procenat stanovništva, koji ovu vrstu izrežiranog događaja nameće kao pravilo koje je… »
Vesti dana »
U ruskom napadu na Kijevsku oblast poginulo najmanje 27 ljudi, među žrtvama i deca
Vreme pre 1 satjoš 32 povezane
Osumnjičeni za hakovanje podataka Fudbalskog saveza i RFZO saslušan u Beogradu
NIN pre 49 minutajoš 24 povezane
Ministar finansija: Za obnovu u Nepalu od razornih poplava potrebne više od četiri milijarde dolara
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Skup pre skupa: Pre Vučićevog mitinga, u Užicu skup nezadovoljnih građana i incidenti
Zoom UE pre 44 minutajoš 13 povezanih
Preživeli u Nepalu i Kini stižu do sigurnih područja dok se čekaju vesti o oko 3.000 nestalih
Beta pre 19 minutajoš 24 povezane