Povezane vesti
„Znao sam da ne spadam u umetnike od privilegije i da su mi šanse minimalne ali…“: Nemanja Mate Đorđević o „Peking ekspresu…
Nova 29.12.2025
Posle ponovnog iščitavanja pompeznog naslova na Nova.rs povodom izbora predstavnika Srbije za Pekinško međunarodnom bijenale savremene umetnosti pomislio sam na onaj procenat stanovništva, koji ovu vrstu izrežiranog događaja nameće kao pravilo koje je… »
„Znao sam da ne spadam u umetnike od privilegije i da su mi šanse minimalne ali…“: Nemanja Mate Đorđević o „Peking ekspresu…
Nova 29.12.2025
Posle ponovnog iščitavanja pompeznog naslova na Nova.rs povodom izbora predstavnika Srbije za Pekinško međunarodnom bijenale savremene umetnosti pomislio sam na onaj procenat stanovništva, koji ovu vrstu izrežiranog događaja nameće kao pravilo koje je… »
Vesti dana »
Oči sveta uprte u Trampa i Sija: Svečana večera privukla pažnju, detalji nisu promakli kamerama
RTV pre 29 minutajoš 18 povezanih
Ovo je bolelo više od poraza! Marakana sablasno prazna, Kostić progovorio o navijačima!
Kurir pre 19 minutajoš 29 povezanih
Sve tmurno, ljudi stisli kišobrane i žure na posao: Ovo je pravi snimak današnjeg jutra, evo gde kiša ne staje
Telegraf pre 43 minutajoš 21 povezana
Američki ambasador pri UN kritikovao diplomate koje su izašle sa sednice kad se obratio Netanjahu
N1 Info pre 58 minutajoš 12 povezanih