Povezane vesti
Mekoli Kalkin konačno otkrio zašto se povukao na vrhuncu karijere: "Mnoge stvari koje sam radio kao dete..."
B92 pre 3 sata
Mekoli Kalkin, zvezda omiljenog božićnog klasika "Sam u kući", bio je prepoznatljivo lice i pre uloge koja ga je proslavila. Ipak, na vrhuncu slave, kao tinejdžer, Mekoli Kalkin odlučio je da se povuče iz sveta glume, a sada je otkrio i jednostavan… »
Glumac iz „Sam u kući“ otkrio zašto je na vrhuncu slave odustao od glume
BizLife pre 5 sati
Makolej Kalkin, zvezda voljenog božićnog klasika „ Sam u kući“, bio je poznato ime čak i pre uloge koja ga je proslavila. Ali na vrhuncu slave, kao tinejdžer, odlučio je da se povuče iz glume, a sada je otkrio jednostavan razlog te odluke. Nakon što ga… »
Vesti dana »
Kraj godine doneće zahlađenje i pahulje snega: Evo kada stiže otopljenje, temperatura će biti i do 18°C
Telegraf pre 37 minutajoš 31 povezana
„Dijasporo, ovo je tvoja prilika“: Studenti u blokadi objavili kako građani Srbije mogu iz inostranstva dati svoj potpis za studente
Mašina pre 5 satijoš 52 povezane
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljeni štandovi za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 22 povezane
Dronovi koji su leteli ka Putinovoj rezidenciji oboreni! Oglasilo se rusko ministarstvo, ovo su svi detalji o ukrajinskom napadu
Kurir pre 48 minutajoš 71 povezana
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih