Povezane vesti
"Kada sam zatrudnela 95% ljudi me je zaboravilo" Aleksandra Prijović brutalno iskrena pred povratnički koncert u Baru: Bila…
Kurir 29.12.2025
Aleksandra Prijović posle jednogodišnje pauze vratila se na scenu u velikom stilu, pa je tako u Baru započela svoj povratnički koncert. Ona je razgovarala sa medijima pre samog spektakla, te je tom prilikom otkrila detalje iz života o kojima se do sada… »
"Kada sam saznala da sam trudna, 95% njih me je zaboravilo!" Prija prekinula tišinu: "Bila sam jako tužna..."
Telegraf 29.12.2025
Pevačica Aleksandra Prijović posle jednogodišnje pauze vratila se na muzičku scenu. Večeras je imala koncert u Baru, a pre samog početka otkrila je da ima veliku tremu. - Imam tremu više nego što sam očekivala, ceo dan mi nije dobro, osećam se kao da… »
"Rekao mi je da sam lezbijka" Poznata Srpkinja krije muža od čitave nacije, a sada je progovorila o njemu: Mislio je da sam…
Kurir 29.12.2025
Manekenka Ivana Korab (39) slovi za fatalnu Srpkinju, a iako je aktivna na društvenim mrežama i zna se da ima dvoje dece, supruga nikada nije pokazala u javnosti. Sada je progovorila o njihovim počecima. Ivana Korab govori o tome kako je sadašnjeg… »
"Rekao mi je da sam lezbijka" Najzgodnija Srpkinja krije muža od javnosti, a sad progovorila o njihovom odnosu: "Mislio je da…
Blic 29.12.2025
Ivana Korab otkrila je detalje iz svog privatnog života i progovorila o partneru Ona je otvoreno pričala o tome kako ju je doživeo suprug Lazar kada ju je prvi put video Manekenka Ivana Korab (39) slovi za fatalnu Srpkinju, a iako je aktivna na… »
Vesti dana »
Prodaja NIS-a: MOL dobio još dve nedelje da završi pregovore sa Gaspromnjeftom
BBC News pre 36 minutajoš 31 povezana
(VIDEO) Pretres restorana "27" na Senjaku, traže se novi dokazi
N1 Info pre 46 minutajoš 76 povezanih
Eksplozija u postrojenju MOL-a: Jedna osoba poginula, više je ozlijeđenih
SEEbiz pre 1 satjoš 44 povezane
Poskupeli i dizel i benzin, nove cene goriva koje će važiti do 29. maja
Šabačke novosti pre 7 satijoš 40 povezanih