Povezane vesti
"Kada sam zatrudnela 95% ljudi me je zaboravilo" Aleksandra Prijović brutalno iskrena pred povratnički koncert u Baru: Bila…
Kurir pre 14 sati
Aleksandra Prijović posle jednogodišnje pauze vratila se na scenu u velikom stilu, pa je tako u Baru započela svoj povratnički koncert. Ona je razgovarala sa medijima pre samog spektakla, te je tom prilikom otkrila detalje iz života o kojima se do sada… »
"Kada sam saznala da sam trudna, 95% njih me je zaboravilo!" Prija prekinula tišinu: "Bila sam jako tužna..."
Telegraf pre 14 sati
Pevačica Aleksandra Prijović posle jednogodišnje pauze vratila se na muzičku scenu. Večeras je imala koncert u Baru, a pre samog početka otkrila je da ima veliku tremu. - Imam tremu više nego što sam očekivala, ceo dan mi nije dobro, osećam se kao da… »
"Rekao mi je da sam lezbijka" Poznata Srpkinja krije muža od čitave nacije, a sada je progovorila o njemu: Mislio je da sam…
Kurir pre 20 sati
Manekenka Ivana Korab (39) slovi za fatalnu Srpkinju, a iako je aktivna na društvenim mrežama i zna se da ima dvoje dece, supruga nikada nije pokazala u javnosti. Sada je progovorila o njihovim počecima. Ivana Korab govori o tome kako je sadašnjeg… »
"Rekao mi je da sam lezbijka" Najzgodnija Srpkinja krije muža od javnosti, a sad progovorila o njihovom odnosu: "Mislio je da…
Blic pre 21 sat
Ivana Korab otkrila je detalje iz svog privatnog života i progovorila o partneru Ona je otvoreno pričala o tome kako ju je doživeo suprug Lazar kada ju je prvi put video Manekenka Ivana Korab (39) slovi za fatalnu Srpkinju, a iako je aktivna na… »
Vesti dana »
Sutra u Srbiji skraćeno radno vreme prodavnica, tržnih centara, pošte
Serbian News Media pre 1 satjoš 44 povezane
Prosuto mleko ispred Skupštine grada Kraljeva - protest zbog najave da će otkupna cena mleka biti manja za 5 dinara
RTS pre 20 minutajoš 22 povezane
Pregled ekonomske aktivnosti Srbije 2025: Rast od 2% u odnosu na lane, jačaju industrija i ugostiteljstvo
Blic pre 50 minutajoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za praznike: Kakvo nas vreme očekuje za Novu godinu i Božić
NIN pre 20 minutajoš 23 povezane