Povezane vesti
Na nastup poznate pevačica došla samo jedna osoba: Isplivao snimak, ona se oglasila: "Dosta mi je nasilnika"
Telegraf pre 1 dan
Pevčaica Nika Turković doživela je veliki debakl jer je slušala samo jedna osoba na koncertu, a snimci se šeruju društvenim mrežama. Naime, dok je pevačica bila na sceni i pevala, ispred nje je bio potpuno prazan plato, odnosno slušala je samo jedna… »
Na nastup pevačice u Hrvatskoj došla samo jedna osoba: Odmah se oglasila besna kao ris, pa opsovala
Mondo pre 10 sati
Pevačica Nika Turković doživela je veliki debakl jer je slušala samo jedna osoba na koncertu, a snimci se šeruju društvenim mrežama. Naime, dok je pevačica bila na sceni i pevala, ispred nje je bio potpuno prazan plato, odnosno slušala je samo jedna… »
"Žao mi je što ih nije došlo više" Snimak sa nastupa poznate pevačice postao viralan, samo jedna žena bila u publici: Ona se…
Blic pre 12 sati
Pevačica Nika Turković doživela je debakl na nastupu gde niko nije došao da je sluša Kako ona tvrdi, bilo je 80 ljudi ali su bili dalje od bine, pa se nisu videli na snimku Snimak sa nastupa pevačice Nike Turković deli se društvenim mrežama i to zbog… »
Pusto na koncertu poznate pevačice! Usnimljeni skandalozni kadrovi: Deluje kao da nema ljudi uopšte
Kurir pre 12 sati
Snimak sa nastupa pevačice Nike Turković deli se društvenim mrežama i to zbog videa na kojem se vidi da je samo jedna ženska osoba ispred bine. Kako mnogi pišu, ona je doživela veliki debakl, a onda se oglasila i dala svoj sud o ovom koncertu u… »
Vesti dana »
Tramp: Putin me je obavestio o napadu na rezidenciju; Sibiga: Rusija traži lažno opravdanje za dalje napade
RTS pre 42 minutajoš 7 povezanih
Advokat Terzić o hapšenju Stojkovića: VJT ne razlikuje političku metaforu od krivičnog dela
Danas pre 7 satijoš 2 povezane