Povezane vesti

Bivši muž Marije Mikić proslavio rođendan: Otkrio ko mu je najveća podrška nakon teškog perioda

Bivši muž Marije Mikić proslavio rođendan: Otkrio ko mu je najveća podrška nakon teškog perioda

Mondo pre 17 sati
Iako su mnogi mislili da su jedan od najstabilnijih parova na estradi, Jovan Pantić i Marija Mikić su pre par meseci potvrdili da se razvode. Jovan danas slavi rođendan, a tim povodom se oglasio na društvenim mrežama i uputio emotivnu poruku svojoj deci… »
"Ljubav je pobedila mrak!" Slavlje kod bivšeg muža Marije Mikić: Povod je poseban, a od pevačice ni traga

"Ljubav je pobedila mrak!" Slavlje kod bivšeg muža Marije Mikić: Povod je poseban, a od pevačice ni traga

Telegraf pre 17 sati
Pevačica Marija Mikić i Jovan Pantić nedavno su saopštili da se razvode, iako su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi. Marijin bivši danas proslavlja rođendan, a obeležio ga je sa naslednicima u jednom beogradskom restoranu. Na društvenim… »
"U tišini sam nalazio znak, hodao sam mrakom" Bivši muž Marije Mikić pokazao kako nakon razvoda provodi rođendan: "Naučio sam…

"U tišini sam nalazio znak, hodao sam mrakom" Bivši muž Marije Mikić pokazao kako nakon razvoda provodi rođendan: "Naučio sam…

Blic pre 18 sati
Na društvenim mrežama je objavio emotivnu poruku zahvalnosti prema deci za podršku u teškom periodu U prethodnim izjavama iskazao je bol zbog razdvojenosti od porodice Iako su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, Jovan Pantić i Marija… »
"Hvala vam za svetlo dok sam hodao mrakom" Bivši muž Marije Mikić pokazao kako proslavlja rođendan nakon razvoda (foto)

"Hvala vam za svetlo dok sam hodao mrakom" Bivši muž Marije Mikić pokazao kako proslavlja rođendan nakon razvoda (foto)

Kurir pre 18 sati
Iako su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, Jovan Pantić i Marija Mikić nedavno su objavili da se razvode. Uprkos emotivnom raskidu, Jovan je danas proslavio rođendan i na društvenim mrežama se dirljivo obratio svojoj deci. Rođendanska… »

Vesti dana »