Povezane vesti
Kako danas izgleda majka Kevina iz filma "Sam u kući"? Ketrin u 72. godini iznenadila kada se pojavila na crvenom tepihu
Mondo 29.12.2025
Božićni klasik "Sam u kući" i posle 35 godina od prvog dela nalazi se na obaveznom novogodišnjem repertoaru filmova. Sada već davne 1990. godine snimljen je prvi deo sa Mekolijem Kalkinom u glavnoj ulozi, koji je ubrzo postao najpoznatiji dečak na svetu… »
Svi smo je obožavali kao majku Kevina iz filma „Sam u kući“: Ovako danas izgleda čuvena glumica FOTO
Nova 29.12.2025
Božićni klasik „Sam u kući“ i posle 35 godina od prvog dela nalazi se na obaveznom novogodišnjem repertoaru filmova. Sada već davne 1990. godine snimljen je prvi deo sa Mekolijem Kalkinom u glavnoj ulozi, koji je ubrzo postao najpoznatiji dečak na svetu… »
Vesti dana »
Tramp povodom Dana nezavisnosti razgovarao s Putinom, Zelenskim, Netanjahuom, kraljem Čarlsom
Beta pre 27 minutajoš 31 povezana
Mbape: "Mislili su da ćemo izaći u odelima - znamo kako se igra i prljav fudbal"
B92 pre 1 satjoš 29 povezanih
Jutros u saobraćaju poginulo troje mladih ljudi, MUP apeluje da se pažljivo vozi
Nova pre 47 minutajoš 18 povezanih
VIDEO Amerikanci otvoreno navijali protiv Srbije, "orlići" sada imaju poseban motiv
Nova pre 57 minutajoš 24 povezane
Pretežno sunčano i prijatno toplo: Temperatura do 30 stepeni, ponegde moguća kratkotrajna kiša
Glas Zaječara pre 2 satajoš 17 povezanih