Povezane vesti
'Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo kao 2025.'
BBC News pre 1 sat
Godina 2025. bila je godine velikih sukoba i sve je jasnije da će jedan od njih imati geopolitičke posledice bez presedana. Osetljivi sadržaj: U tekstu su eksplicitni opisi smrti koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Izveštavao sam tokom karijere, koja… »
‘Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.’
Danas pre 1 sat
Osetljivi sadržaj: U tekstu su eksplicitni opisi smrti koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Izveštavao sam tokom karijere, koja datira još iz 1960-ih, o 40 ratova iz čitavog sveta. Gledao sam kako Hladni rat dostiže vrhunac, a potom se naprosto gasi… »
'Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.'
NIN pre 1 sat
Osetljivi sadržaj: U tekstu su eksplicitni opisi smrti koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Izveštavao sam tokom karijere, koja datira još iz 1960-ih, o 40 ratova iz čitavog sveta. Gledao sam kako Hladni rat dostiže vrhunac, a potom se naprosto gasi… »
‘Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.’
Južne vesti pre 1 sat
BBC Osetljivi sadržaj: U tekstu su eksplicitni opisi smrti koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Izveštavao sam tokom karijere, koja datira još iz 1960-ih, o 40 ratova iz čitavog sveta. Gledao sam kako Hladni rat dostiže vrhunac, a potom se naprosto… »
'Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.'
Radio 021 pre 1 sat
Godina 2025. bila je godine velikih sukoba i sve je jasnije da će jedan od njih imati geopolitičke posledice bez presedana. BBC Osetljivi sadržaj: U tekstu su eksplicitni opisi smrti koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Izveštavao sam tokom karijere… »
Vesti dana »
Peking o ukrajinskom napadu na Putinovu rezidenciju: Dijalog i pregovori jedini put
Sputnik pre 12 minutajoš 28 povezanih
Javili se poznati doktori zbog Jokića: "To bi mu završilo sezonu..." VIDEO
B92 pre 3 minutajoš 72 povezane
Nova godina i vremenska klackalica! Oglasio se RHMZ, ovo su najnovije informacije
Telegraf pre 12 minutajoš 13 povezanih