Povezane vesti
‘Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.’
Danas 30.12.2025
Osetljivi sadržaj: U tekstu su eksplicitni opisi smrti koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Izveštavao sam tokom karijere, koja datira još iz 1960-ih, o 40 ratova iz čitavog sveta. Gledao sam kako Hladni rat dostiže vrhunac, a potom se naprosto gasi… »
'Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.'
NIN 30.12.2025
Osetljivi sadržaj: U tekstu su eksplicitni opisi smrti koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Izveštavao sam tokom karijere, koja datira još iz 1960-ih, o 40 ratova iz čitavog sveta. Gledao sam kako Hladni rat dostiže vrhunac, a potom se naprosto gasi… »
'Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.'
Radio 021 30.12.2025
Godina 2025. bila je godine velikih sukoba i sve je jasnije da će jedan od njih imati geopolitičke posledice bez presedana. BBC Osetljivi sadržaj: U tekstu su eksplicitni opisi smrti koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Izveštavao sam tokom karijere… »
‘Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.’
Južne vesti 30.12.2025
BBC Osetljivi sadržaj: U tekstu su eksplicitni opisi smrti koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Izveštavao sam tokom karijere, koja datira još iz 1960-ih, o 40 ratova iz čitavog sveta. Gledao sam kako Hladni rat dostiže vrhunac, a potom se naprosto… »
Vesti dana »
Progresivna Bugarska vodi sa 44,4 odsto, u parlament ulaze još tri liste
Insajder pre 31 minutajoš 42 povezane
"I ChatGPT bi eksplodirao od njegovih izjava" Dok Tramp nudi ruku pomirenja, smeje mu se i Izrael: Teheran čeka napad s leđa, otkriven jeziv spisak ciljeva
Blic pre 57 minutajoš 50 povezanih
Porodice žrtava napada na školu u Iranu pozvale papu da bude glas njihove dece
Euronews pre 1 satjoš 54 povezane