Povezane vesti
‘Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.’
Danas 30.12.2025
Osetljivi sadržaj: U tekstu su eksplicitni opisi smrti koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Izveštavao sam tokom karijere, koja datira još iz 1960-ih, o 40 ratova iz čitavog sveta. Gledao sam kako Hladni rat dostiže vrhunac, a potom se naprosto gasi… »
'Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.'
NIN 30.12.2025
Osetljivi sadržaj: U tekstu su eksplicitni opisi smrti koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Izveštavao sam tokom karijere, koja datira još iz 1960-ih, o 40 ratova iz čitavog sveta. Gledao sam kako Hladni rat dostiže vrhunac, a potom se naprosto gasi… »
'Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.'
Radio 021 30.12.2025
Godina 2025. bila je godine velikih sukoba i sve je jasnije da će jedan od njih imati geopolitičke posledice bez presedana. BBC Osetljivi sadržaj: U tekstu su eksplicitni opisi smrti koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Izveštavao sam tokom karijere… »
‘Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.’
Južne vesti 30.12.2025
BBC Osetljivi sadržaj: U tekstu su eksplicitni opisi smrti koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Izveštavao sam tokom karijere, koja datira još iz 1960-ih, o 40 ratova iz čitavog sveta. Gledao sam kako Hladni rat dostiže vrhunac, a potom se naprosto… »
Vesti dana »
"Čuli se hici, plašili smo se za život": Aktivista iz Kule tvrdi i da su "SNS napadači imali i značke"
N1 Info pre 4 satijoš 20 povezanih
Transparentnost: SNS uložila 35 miliona dinara u kampanju za izbore, ostale stranke do milion
Radio 021 pre 11 minutajoš 37 povezanih
Beograd: Sva preduzeća i sekretarijati u stanju pripravnosti zbog najavljenih padavina
NIN pre 26 minutajoš 27 povezanih
Naredna 72 sata su ključna: Sručiće se ogromna količina kiše, upozorenje za celu Srbiju, Beograd posebno ugrožen
Mondo pre 2 satajoš 42 povezane
(Uživo) Sprema se "konačni udarac": Amerika preusmerava rakete iz Ukrajine, kreće paklenih 48 sati, Putin ulazi u igru?!
Mondo pre 51 minutajoš 92 povezane