Povezane vesti
"Kada sam saznala da sam trudna, većina njih me zaboravila" Aleksandra Prijović se nakon godinu dana vratila na scenu: "Dok je…
Blic pre 39 minuta
Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras je imala prvi nastup nakon godinu dana pauze. Na krcatom trgu u baru skandirali su njeno ime pre samog izlaska na binu. Kako je i sama Aleksandra rekla jedva je čekala da se ponovo vrati pred publiku i da… »
„Kada sam saznala da sam trudna, 95% njih me je zaboravilo“: Aleksandra Prijović ogolila dušu pred koncert
Nova pre 10 sati
Pevačica Aleksandra Prijović se vratila poslu nakon godinu dana pauze. Aleksandra Prijović je održala koncert u Baru, čime je označila svoj povratak na scenu nakon godinu dana trudničke pauze i rođenja ćerkice Arije. Pevačica je istakla da je pred nastup… »
Dočekali je kao kraljicu! Veliki povratak Aleksandre Prijović posle jednogodišnje pauze: Prija u lakovanom mantilu zapalila…
Kurir pre 13 sati
Muzička zvezda Aleksandra Prijović imala je prvi povratnički koncert posle jednogodišnje pauze uslovljene njenim drugim porođajem. Na veliko oduševljenje publike, Aleksandra je održala spektakularni koncert u Baru, u Crnoj Gori, gde je trebalo da nastupi… »
"Kada sam zatrudnela, 95% ljudi me je zaboravilo": Prijovićka brutalno iskrena, spomenula najteži udarac
Mondo pre 16 sati
Aleksandra Prijović se, nakon godinu dana pauze, vratila na muzičku scenu na velika vrata, a prvi povratnički koncert održala je u Baru. Uoči samog nastupa razgovarala je sa novinarima i tom prilikom podelila neke zanimljive detalje iz privatnog života o… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor bivšoj gradonačelnici Niša Dragani Sotirovskoj, nakon što joj je juče potvrđena optužnica
Danas pre 3 satajoš 1 povezana