Povezane vesti
Šta telesni miris otkriva o vašem zdravlju
Danas pre 27 dana
To je očigledna glupost. Tako je analitička hemičarka Perdita Baran reagovala kad joj je kolega ispričao za Škotkinju koja je tvrdila da može da namiriše Parkinsonovu bolest. „Ona verovatno samo može da nanjuši stare ljude i prepoznaje simptome… »
NIN pre 27 dana
To je očigledna glupost. Tako je analitička hemičarka Perdita Baran reagovala kad joj je kolega ispričao za Škotkinju koja je tvrdila da može da namiriše Parkinsonovu bolest. "Ona verovatno samo može da nanjuši stare ljude i prepoznaje simptome… »
Radio 021 pre 27 dana
Ispuštamo čitave rafale mirišljavih hemikalija kroz naše pore i naš zadah. Neke od njih su znak da smo možda bolesni i mogu da se iskoriste za postavljanje dijagnoze godinama unapred. Serenity Strull/BBC/Getty Images To je očigledna glupost. Tako je… »
Južne vesti pre 27 dana
Serenity Strull/BBC/Getty Images To je očigledna glupost. Tako je analitička hemičarka Perdita Baran reagovala kad joj je kolega ispričao za Škotkinju koja je tvrdila da može da namiriše Parkinsonovu bolest. „Ona verovatno samo može da nanjuši stare… »
Vesti dana »
Građani padali, gušili se, mučilo ih pritisak! Usijao se telefon Hitne pomoći u ovom gradu Srbije
Blic pre 24 minutajoš 32 povezane
Uživo blokada graničnih prelaza danas u podne Kamiondžije blokiraju teretne prelaze u celom regionu: Nećemo odustati do ispunjenja zahteva
Blic pre 35 minutajoš 20 povezanih
Vučić: Ja sam autor ideje o Generalštabu, tražio sam i da se što pre donese leks specijalis
N1 Info pre 34 minutajoš 41 povezana
Drama u trećem setu Sinera, Aleksandra Krunić u četvrtfinalu Australijan opena
Nova pre 34 minutajoš 31 povezana