Povezane vesti
Mina Kostić konačno upoznala Kaspera: Evo kako izgleda pevačicin dečko
Svet & Skandal pre 57 minuta
Mina Kostić tokom proleća samo za SCANDAL! pričala je o svom dečku Kasperu, kojed nikada nije upoznala i postala viralna na društvenim mrežama i postala tema broj jedan preko noći. Mnoge je zanimalo ko je Kasper i kada će ga Mina upoznati, a ona da je… »
"Svećom da sam ga tražila, ne bih ga našla": Mina Kostić se oglasila nakon prve večeri sa Kasperom
Mondo pre 1 sat
Folkerka Mina Kostić (50) posle šest meseci veze preko video poziva i poruka videla se i uživo sa partnerom Kasperom. Konačno ga je upoznala nakon što je doputovao iz Amerike. Mina se sada oglasila i otkrila kako je protekao njihov susret. "Susret je… »
"Kao da smo ceo život zajedno" Oglasila se Mina Kostić nakon prve noći provedene sa Kasperom: Bog je tako hteo...
Kurir pre 2 sata
Mina Kostić posle šest meseci veze preko žive sa partnerom Kasperom, konačno ga je upoznala nakon što je on doputovao iz Amerike. Mina se sada oglasila i otkrila kako je protekao njihov susret. - Susret je protekao tako kao da smo čitav život zajedno. On… »
Mina Kostić se oglasila nakon prve provedene noći sa Kasperom: Prvi put se videli posle 6 meseci, sad iznela detalje
Blic pre 3 sata
Kasper je otputovao iz Amerike u Srbiju kako bi se sreo s njom. Mina izražava svoju ljubav prema Kasperu ističući zrelost svojih osećanja. Folkerka Mina Kostić (50) posle šest meseci veze preko žive sa partnerom Kasperom, konačno ga je upoznala nakon što… »
Oglasio se Kasper nakon što je konačno video Minu uživo! Otkrio istinu, evo kako je prošla prva zajednička noć
Telegraf pre 3 sata
Pevačica Mina Kostić (50) konačno je uživo upoznala svog dečka Maneta Ćuruviju, poznatijeg kao Kasper, sa kojim je nekoliko meseci u emotivnoj vezi. On je juče doputovao iz Amerike, a sada se oglasio za Telegraf i otkrio kako je prošao prvi susret uživo… »
Mina Kostić uživo upoznala svog dečka posle šest meseci: Svi mislili da laže da je sa njim, a sada su potvrdili romansu
Nova pre 6 sati
Pevačica Mina Kostić ponovo je dospela u centar pažnje javnosti nakon što je potvrdila da je u emotivnoj vezi sa biznismenom koji se u javnosti predstavlja kao Kasper. Veza koja je mesecima intrigirala javnost, konačno je dobila i zvaničnu potvrdu… »
"Uslišene su mi molitve!" Mina Kostić za Telegraf posle prve provedene noći s Kasperom: "Da sam htela da ga.."
Telegraf pre 6 sati
Pevačica Mina Kostić (50) konačno je uživo upoznala svog momka Kaspera, sa kojim je, kako je ranije tvrdila, u emotivnoj vezi već neko vreme, iako se prethodno nisu sreli. Njihov susret privukao je veliku pažnju javnosti, posebno nakon što je Mina na… »
Mina Kostić konačno upoznala dečka iz Amerike: 6 meseci su zajedno, a do sad se nisu videli, sad objavili fotku
Mondo pre 9 sati
Pevačica Mina Kostić privukla je veliku pažnju javnosti kada je otkrila da je u vezi sa biznismenom koji se predstavlja kao Kasper. Njihova veza, o kojoj se do skoro malo znalo, dodatno je zaintrigirala publiku kada se Kasper uključio uživo u emisiju… »
Mina Kostić uspoznala dečka nakon više od šest meseci veze: Kasper stigao u Srbiju: "Ja nisam zaljubljena, ja njega volim…
Blic pre 20 sati
Kasper je potvrdio svoj identitet tokom uključenja uživo u emisiju "Amidži šou". Mina izražava sreću i zadovoljstvo zbog svoje zrele ljubavne priče. Pevačica Mina Kostić izazvala je lavinu reakcija kada je otkrila da je u vezi sa biznismenom koji se… »
Vesti dana »
Krivična prijava protiv muškarca iz okoline Novog Sada zbog nezakonitog lova i nedozvoljenog nošenja oružja
NoviSad.com pre 1 satjoš 29 povezanih
Proizvođači mleka Šumadije i Pomoravlja poklonili mleko koje su hteli da prospu u centru Kraljeva
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih
Za pet dana stižu uvećane penzije! Vučić: Najveće u istoriji, ali biće i novo povećanje (video)
Blic pre 8 minutajoš 18 povezanih