Povezane vesti

Novi 11. septembar je neizbežan

Novi 11. septembar je neizbežan

Vesti online pre 28 dana
Bivši agent MI6 Ajmen Din rekao je da Rusija trenutno nije najveća pretnja evropskom kontinentu i Ujedinjenom Kraljevstvu, već “širenje iranskog uticaja”. Po njegovim rečima, pitanje je “ne da li, već kada ćemo imati novi 11. septembar ili novi 7. jul” –… »
Veliko upozorenje za Zapad: Rusija nije najveća pretnja; Novi 11. septembar je neizbežan

Veliko upozorenje za Zapad: Rusija nije najveća pretnja; Novi 11. septembar je neizbežan

B92 pre 28 dana
Bivši agent MI6 Ajmen Din rekao je da Rusija trenutno nije najveća pretnja evropskom kontinentu i Ujedinjenom Kraljevstvu, već "širenje iranskog uticaja". Po njegovim rečima, pitanje je "ne da li, već kada ćemo imati novi 11. septembar ili novi 7. jul" -… »
"Evropo, spremi se" Bivši agent MI6 tvrdi: Rusija nije najveća pretnja, opasnost vreba sa druge strane sveta

"Evropo, spremi se" Bivši agent MI6 tvrdi: Rusija nije najveća pretnja, opasnost vreba sa druge strane sveta

Blic pre 28 dana
Din izražava bojazan od mogućih budućih terorističkih napada i upozorava na nemogućnost kompletnog otkrivanja opasnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu On zaključuje da je kontrolisanje aspiracija Irana za nuklearnim statusom ključno za svetsku stabilnost… »

Vesti dana »