Povezane vesti
Novi 11. septembar je neizbežan
Vesti online pre 2 dana
Bivši agent MI6 Ajmen Din rekao je da Rusija trenutno nije najveća pretnja evropskom kontinentu i Ujedinjenom Kraljevstvu, već “širenje iranskog uticaja”. Po njegovim rečima, pitanje je “ne da li, već kada ćemo imati novi 11. septembar ili novi 7. jul” –… »
Veliko upozorenje za Zapad: Rusija nije najveća pretnja; Novi 11. septembar je neizbežan
B92 pre 2 dana
Bivši agent MI6 Ajmen Din rekao je da Rusija trenutno nije najveća pretnja evropskom kontinentu i Ujedinjenom Kraljevstvu, već "širenje iranskog uticaja". Po njegovim rečima, pitanje je "ne da li, već kada ćemo imati novi 11. septembar ili novi 7. jul" -… »
"Evropo, spremi se" Bivši agent MI6 tvrdi: Rusija nije najveća pretnja, opasnost vreba sa druge strane sveta
Blic pre 2 dana
Din izražava bojazan od mogućih budućih terorističkih napada i upozorava na nemogućnost kompletnog otkrivanja opasnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu On zaključuje da je kontrolisanje aspiracija Irana za nuklearnim statusom ključno za svetsku stabilnost… »
Vesti dana »
Stiže sneg u Srbiju i ogromne promene temperature: Evo kakvo će vreme biti za Božić
Pravda pre 39 minutajoš 26 povezanih
Hitna pomoć: Velik broj intervencija ali bez težih povreda, dosta pijanih, pa i među mladima
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih