Povezane vesti

Karleuša pozvala Brenu u 1 sat posle ponoći, ono što je usledilo će se prepričavati: "Nemoj da se javiš molim te"

Karleuša pozvala Brenu u 1 sat posle ponoći, ono što je usledilo će se prepričavati: "Nemoj da se javiš molim te"

Mondo pre 8 sati
Za završnicu godine, Jelena Karleušabila je gost u podkastu kod Bokija 13. Dvojac je nedavno iznenadio publiku i snimio rimejk njegovog čuvenog hita, pod nazivom "Kaligula 2". Pored brojnih šala i pošalica koje su priuštili gledaocima, u jednom momentu… »
Jelena Karleuša bila sa zauzetim dečkom: Priznala sve o aferi i otkrila razlog zašto ga je ostavila na kraju

Jelena Karleuša bila sa zauzetim dečkom: Priznala sve o aferi i otkrila razlog zašto ga je ostavila na kraju

Mondo pre 13 sati
Pevačica Jelena Karleuša nedavno je gostovala u podkastu svog kolege i prijatelja Bokija 13, i tom prilikom je progovorila o nepoznatim detaljima iz svog ljubavnog života. Jedna od izjava koja je podigla najveću prašinu bila je da je pevačica bila sa… »
"Zvoni... Jao, zvoni!" Karleuša pozvala Brenu u 1 sat posle ponoći, a ono što je usledilo će se prepričavati

"Zvoni... Jao, zvoni!" Karleuša pozvala Brenu u 1 sat posle ponoći, a ono što je usledilo će se prepričavati

Telegraf pre 14 sati
Jelena Karleuša gostovala je prošle noći uživo u podkastu Bokija 13 u Skoplju, što je makedonski šoumen i najavljivao već neko vreme kao spektakl za kraj 2025. godine. Pored brojnih zezalica koje su priuštili gledaocima, njih dvoje u jednom momentu su se… »
Karleuša priznala da je bila u vezi sa zauzetim muškarcem: "Nije me interesovalo! Kad sam saznala onda sam..."

Karleuša priznala da je bila u vezi sa zauzetim muškarcem: "Nije me interesovalo! Kad sam saznala onda sam..."

Telegraf pre 15 sati
Pevačica Jelena Karleuša u podkastu kod makedonskog šoumena Bokija 13 otkrila je da je bila u vezi sa zauzetim muškarcem. - Meni on nije delovao zauzeto - započela je priču Jelena Karleuša i dodala: - Posle se ispostavilo da je zauzet... - rekla je JK… »

Vesti dana »