Povezane vesti

Zvezda Granda pre mesec otkrila da se razvela: Sad je u 4. mesecu trudnoće, a evo ko je budući otac

Zvezda Granda pre mesec otkrila da se razvela: Sad je u 4. mesecu trudnoće, a evo ko je budući otac

Kurir pre 17 sati
Mirjana Kalabić (34) iz Banjaluke, koja važi za najlepšu " Zvezdu Granda" pre mesec dana je otkrila da se razvela, a sada je podelila srećne vesti, da je trudna i da čeka prvo dete sa novim izabranikom i da je u 4. mesecu. Mirjana Kalabić je potvrdila… »
Pevačica pre mesec dana otkrila da se razvela, a sad priznala da je u 4. mesecu trudnoće: "Srećna sam"

Pevačica pre mesec dana otkrila da se razvela, a sad priznala da je u 4. mesecu trudnoće: "Srećna sam"

Blic pre 18 sati
Publika je iznenađena vestima zbog nedavnog razvoda Mirjane. Mirjana izražava optimizam i želju za srećnom budućnošću sa svojom porodicom. Mirjana Kalabić (34) iz Banjaluke, koja važi za najlepšu "Zvezdu Granda" pre mesec dana je otkrila da se razvela, a… »
"Šta da kažem..." Zvezda Granda trudna 4. mesec, a tek pre 30 dana saopštila da se razvela: "Srećna sam!"

"Šta da kažem..." Zvezda Granda trudna 4. mesec, a tek pre 30 dana saopštila da se razvela: "Srećna sam!"

Telegraf pre 19 sati
Mirjana Kalabić (34) iz Banjaluke, koja važi za najlepšu zvezdu Granda u sezoni 25/26, trudna je i čeka svoje prvo dete. Ona je to i potvrdila, rekavši da je trudnoća na nju uticala tako da je i tekst na sceni uspela da zaboravi. - Šta da kažem, srećna… »

Vesti dana »