Повезане вести

Звезда Гранда пре месец открила да се развела: Сад је у 4. месецу трудноће, а ево ко је будући отац

Звезда Гранда пре месец открила да се развела: Сад је у 4. месецу трудноће, а ево ко је будући отац

Курир 30.12.2025
Мирјана Калабић (34) из Бањалуке, која важи за најлепшу " Звезду Гранда" пре месец дана је открила да се развела, а сада је поделила срећне вести, да је трудна и да чека прво дете са новим изабраником и да је у 4. месецу… »
Певачица пре месец дана открила да се развела, а сад признала да је у 4. месецу трудноће: "Срећна сам"

Певачица пре месец дана открила да се развела, а сад признала да је у 4. месецу трудноће: "Срећна сам"

Блиц 30.12.2025
Публика је изненађена вестима због недавног развода Мирјане. Мирјана изражава оптимизам и жељу за срећном будућношћу са својом породицом. Мирјана Калабић (34) из Бањалуке, која важи за најлепшу "Звезду Гранда" пре месец дана је… »
"Шта да кажем..." Звезда Гранда трудна 4. месец, а тек пре 30 дана саопштила да се развела: "Срећна сам!"

"Шта да кажем..." Звезда Гранда трудна 4. месец, а тек пре 30 дана саопштила да се развела: "Срећна сам!"

Телеграф 30.12.2025
Мирјана Калабић (34) из Бањалуке, која важи за најлепшу звезду Гранда у сезони 25/26, трудна је и чека своје прво дете. Она је то и потврдила, рекавши да је трудноћа на њу утицала тако да је и текст на сцени успела да заборави… »

Вести дана »