Povezane vesti

Novaka šokirao i priredio mu veliko iznenađenje, spomenuo kraj karijere, sada je Ronaldo korak bliže istoriji

Novaka šokirao i priredio mu veliko iznenađenje, spomenuo kraj karijere, sada je Ronaldo korak bliže istoriji

Telegraf pre 11 sati
Ovog vikenda održan je "Globe Soccer Award", a poseban gost u Dubaiju bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković, koji se tamo sprema za početak sezone i juriš na 25. Grend slem trofej na Australijan openu. Đokoviću je nagradu za doprinos… »
Kristijano Ronaldo: Đoković je moj uzor

Kristijano Ronaldo: Đoković je moj uzor

Vesti online pre 22 sata
Petostruki osvajač Zlatne lopte Kristijano Ronaldo, portugalski napadač saudijskog Al-Nasra, rekao je da je najbolji teniser u istoriji Novak Đoković njegov uzor. U nedelju je Ronaldo proglašen za najboljeg fudbalera Bliskog istoka za 2025. godinu na… »
Kristijano Ronaldo: Đoković je moj uzor!

Kristijano Ronaldo: Đoković je moj uzor!

Sputnik pre 23 sata
Petostruki osvajač Zlatne lopte Kristijano Ronaldo, portugalski napadač saudijskog Al-Nasra, rekao je da je najbolji teniser u istoriji Novak Đoković, Srbin njegov uzor. U nedelju je Ronaldo proglašen za najboljeg fudbalera Bliskog istoka za 2025… »
Novak: Ronaldo 1.000 golova, ja 25. gren slem

Novak: Ronaldo 1.000 golova, ja 25. gren slem

Sport klub pre 1 dan
Novak Đoković se u Dubaiju priprema za novu sezonu ali je bio i gost ceremonije dodele priznanja „Gloub soker“. Tim povodom je iz ruku Kristijana Ronalda dobio trofej Sportista godine, a i davao je mnogo izjava. – Nadam se da ćemo obojica ove godine… »
Đoković u društvu jedne od najvećih legendi Barse, nakon Ronalda, Novak se družio i sa ovim majstorom

Đoković u društvu jedne od najvećih legendi Barse, nakon Ronalda, Novak se družio i sa ovim majstorom

Telegraf pre 24 sata
Novak Đoković je u nedelju bio specijalan gost "Globe Soccer Award" događaja u Dubaiju, gde se generalno priprema za nastup za turneju po Australiji, odnosno za takmičenja u Adelejdu i Grend slem u Melburnu. Dobio je Đoković na pomenutom događaju nagradu… »

Vesti dana »