Povezane vesti
Novaka šokirao i priredio mu veliko iznenađenje, spomenuo kraj karijere, sada je Ronaldo korak bliže istoriji
Telegraf 30.12.2025
Ovog vikenda održan je "Globe Soccer Award", a poseban gost u Dubaiju bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković, koji se tamo sprema za početak sezone i juriš na 25. Grend slem trofej na Australijan openu. Đokoviću je nagradu za doprinos… »
Kristijano Ronaldo: Đoković je moj uzor
Vesti online 30.12.2025
Petostruki osvajač Zlatne lopte Kristijano Ronaldo, portugalski napadač saudijskog Al-Nasra, rekao je da je najbolji teniser u istoriji Novak Đoković njegov uzor. U nedelju je Ronaldo proglašen za najboljeg fudbalera Bliskog istoka za 2025. godinu na… »
Kristijano Ronaldo: Đoković je moj uzor!
Sputnik 30.12.2025
Petostruki osvajač Zlatne lopte Kristijano Ronaldo, portugalski napadač saudijskog Al-Nasra, rekao je da je najbolji teniser u istoriji Novak Đoković, Srbin njegov uzor. U nedelju je Ronaldo proglašen za najboljeg fudbalera Bliskog istoka za 2025… »
Novak: Ronaldo 1.000 golova, ja 25. gren slem
Sport klub 30.12.2025
Novak Đoković se u Dubaiju priprema za novu sezonu ali je bio i gost ceremonije dodele priznanja „Gloub soker“. Tim povodom je iz ruku Kristijana Ronalda dobio trofej Sportista godine, a i davao je mnogo izjava. – Nadam se da ćemo obojica ove godine… »
Đoković u društvu jedne od najvećih legendi Barse, nakon Ronalda, Novak se družio i sa ovim majstorom
Telegraf 30.12.2025
Novak Đoković je u nedelju bio specijalan gost "Globe Soccer Award" događaja u Dubaiju, gde se generalno priprema za nastup za turneju po Australiji, odnosno za takmičenja u Adelejdu i Grend slem u Melburnu. Dobio je Đoković na pomenutom događaju nagradu… »
Vesti dana »
"Hvala što ste mi podarili Kosanu" Aca Sofronijević emotivnim govorom raznežio sve – poseban poklon od Halida Bešlića obeležio slavlje
Kurir pre 17 minutajoš 34 povezane
Važno obaveštenje za sve Beograđane: Od sutra izmene režima saobraćaja
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana
"Ako padne N1, padamo svi mi": Snažna poruka sa drugog skupa podrške zaposlenima na toj televiziji
Nova pre 17 minutajoš 22 povezane
Zakazivanje sednice danas za sutra pokazuje da postoje nekakve skrivene namere vezano za sutrašnji saziv sednice.
Pravda pre 42 minutajoš 41 povezana
MMF: Sukob u Persijskom zalivu oborio rast globalne privrede, i Srbija trpi posledice
RTS pre 4 satijoš 41 povezana