Povezane vesti

Treći svetski rat možda već počinje Britanski urednik: Amerika se povlači, EU ostaje sama

Treći svetski rat možda već počinje Britanski urednik: Amerika se povlači, EU ostaje sama

Večernje novosti pre 36 minuta
DUGOGODIŠNjI urednik za svetska pitanja BBC-ja, Džon Simpson, u opsežnoj analizi upozorava da se globalna bezbednosna situacija dramatično pogoršava i da svet ulazi u period veće opasnosti nego u bilo kojem trenutku poslednjih decenija. Foto AI Simpson… »
BBC-jev veteran: Svet nikada nije bio bliže Trećem svetskom ratu

BBC-jev veteran: Svet nikada nije bio bliže Trećem svetskom ratu

Nova pre 6 sati
Dugogodišnji urednik BBC-ja za svetska pitanja Džon Simpson upozorava da se globalna bezbednosna situacija ubrzano pogoršava i da se svet nalazi u opasnijem trenutku nego ikada u poslednjim decenijama. Posle gotovo 60 godina izveštavanja sa ratnih… »
Britanski urednik upozorava: Treći svetski rat možda već počinje

Britanski urednik upozorava: Treći svetski rat možda već počinje

NIN pre 10 sati
Dugogodišnji urednik za svetska pitanja BBC-ja, Džon Simpson, u opsežnoj analizi upozorava da se globalna bezbednosna situacija dramatično pogoršava i da svet ulazi u period veće opasnosti nego u bilo kojem trenutku poslednjih decenija. Simpson, koji… »
Džon Simpson: Sve miriše na svetski rat

Džon Simpson: Sve miriše na svetski rat

N1 Info pre 11 sati
Dugogodišnji urednik za svetska pitanja BBC Džon Simpson upozio je danas u opsežnoj analizi da svet ulazi u period veće opasnosti nego ikada u poslednjih nekoliko decenija, ističući da 2025. godina predstavlja prekretnicu u globalnoj sigurnosti, sa… »
Veteran Bi-Bi-Sija koji je bio i na Kosovu upozorava: Izveštavam s ratišta 60 godina, više nego ikad miriše na svetski rat

Veteran Bi-Bi-Sija koji je bio i na Kosovu upozorava: Izveštavam s ratišta 60 godina, više nego ikad miriše na svetski rat

Danas pre 12 sati
Džon Simpson, dugogodišnji urednik Bi-Bi-Sija za spoljnopolitička pitanja, upozorava u sveobuhvatnoj analizi da se globalna bezbednosna situacija dramatično pogoršava i da svet ulazi u period veće opasnosti nego ikada u poslednjim decenijama. Simpson… »

Vesti dana »