Povezane vesti
Treći svetski rat možda već počinje Britanski urednik: Amerika se povlači, EU ostaje sama
Večernje novosti pre 36 minuta
DUGOGODIŠNjI urednik za svetska pitanja BBC-ja, Džon Simpson, u opsežnoj analizi upozorava da se globalna bezbednosna situacija dramatično pogoršava i da svet ulazi u period veće opasnosti nego u bilo kojem trenutku poslednjih decenija. Foto AI Simpson… »
BBC-jev veteran: Svet nikada nije bio bliže Trećem svetskom ratu
Nova pre 6 sati
Dugogodišnji urednik BBC-ja za svetska pitanja Džon Simpson upozorava da se globalna bezbednosna situacija ubrzano pogoršava i da se svet nalazi u opasnijem trenutku nego ikada u poslednjim decenijama. Posle gotovo 60 godina izveštavanja sa ratnih… »
Britanski urednik upozorava: Treći svetski rat možda već počinje
NIN pre 10 sati
Dugogodišnji urednik za svetska pitanja BBC-ja, Džon Simpson, u opsežnoj analizi upozorava da se globalna bezbednosna situacija dramatično pogoršava i da svet ulazi u period veće opasnosti nego u bilo kojem trenutku poslednjih decenija. Simpson, koji… »
Džon Simpson: Sve miriše na svetski rat
N1 Info pre 11 sati
Dugogodišnji urednik za svetska pitanja BBC Džon Simpson upozio je danas u opsežnoj analizi da svet ulazi u period veće opasnosti nego ikada u poslednjih nekoliko decenija, ističući da 2025. godina predstavlja prekretnicu u globalnoj sigurnosti, sa… »
Veteran Bi-Bi-Sija koji je bio i na Kosovu upozorava: Izveštavam s ratišta 60 godina, više nego ikad miriše na svetski rat
Danas pre 12 sati
Džon Simpson, dugogodišnji urednik Bi-Bi-Sija za spoljnopolitička pitanja, upozorava u sveobuhvatnoj analizi da se globalna bezbednosna situacija dramatično pogoršava i da svet ulazi u period veće opasnosti nego ikada u poslednjim decenijama. Simpson… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici u Srbiji poklanjaju tone mleka zbog niske cene
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 30 povezanih
Iako je "pokazao zube", Partizan nastavio niz poraza u Evroligi: Valensija bolja u završnici utakmice
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 47 povezanih
Kosovsko tužilaštvo podiglo optužnicu protiv 21 pripadnika VJ i MUP Srbije zbog ratnog zločina u Račku
Nova pre 3 satajoš 22 povezane
Nova godina i GSP režim: Kako će funkcionisati javni prevoz tokom praznika
Nova ekonomija pre 5 satijoš 57 povezanih