Povezane vesti
Šabić: To što me se Bratina stidi doživljavam kao kompliment
Nedeljnik 30.12.2025
To što me se Bratina „stidi“ doživljavam, kao što bi i svako pristojan, kao kompliment, napisao je na Iksu advokat Rodoljub Šabić, reagujući na izjavu ministra datu za K1 televiziju, piše Danas. Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina… »
Šabić: To što se Bratina mene stidi doživljavam kao kompliment
Danas 30.12.2025
To što me se Bratina „stidi“ doživljavam, kao što bi i svako pristojan, kao kompliment, napisao je na Iksu advokat Rodoljub Šabić, reagujući na izjavu ministra datu za K1 televiziju. Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina ocenio je danas… »
Bratina: REM "nedovršeno" telo i predmet političkih sporova
RTV 30.12.2025
BEOGRAD - Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina ocenio je danas da je REM više predmet političkih sporova nego što je telo od kojeg se očekuje da reaguje i naveo da je procedura za izbor članova Saveta REM-a komplikovana i da je preuzeta… »
Bratina: REM nedovršeno telo i predmet političkih sporova
Euronews 30.12.2025
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina ocenio je da je REM više predmet političkih sporova nego što je telo od kojeg se očekuje da reaguje i naveo da je procedura za izbor članova Saveta REM-a komplikovana i da je preuzeta u okviru… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 35 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 61 povezana
"Od sad se samo odazivam na tetka" Mlađa ćerka Suzane Mančić puca od ponosa, sestru držala za ruku tokom porođaja
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 27 povezanih
Kolone na granicama: Automobili čekaju do 50 minuta, kamioni duže
Jugmedia pre 8 minutajoš 24 povezane