Povezane vesti
Šabić: To što me se Bratina stidi doživljavam kao kompliment
Nedeljnik pre 6 sati
To što me se Bratina „stidi“ doživljavam, kao što bi i svako pristojan, kao kompliment, napisao je na Iksu advokat Rodoljub Šabić, reagujući na izjavu ministra datu za K1 televiziju, piše Danas. Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina… »
Šabić: To što se Bratina mene stidi doživljavam kao kompliment
Danas pre 10 sati
To što me se Bratina „stidi“ doživljavam, kao što bi i svako pristojan, kao kompliment, napisao je na Iksu advokat Rodoljub Šabić, reagujući na izjavu ministra datu za K1 televiziju. Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina ocenio je danas… »
Bratina: REM "nedovršeno" telo i predmet političkih sporova
RTV pre 12 sati
BEOGRAD - Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina ocenio je danas da je REM više predmet političkih sporova nego što je telo od kojeg se očekuje da reaguje i naveo da je procedura za izbor članova Saveta REM-a komplikovana i da je preuzeta… »
Bratina: REM nedovršeno telo i predmet političkih sporova
Euronews pre 12 sati
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina ocenio je da je REM više predmet političkih sporova nego što je telo od kojeg se očekuje da reaguje i naveo da je procedura za izbor članova Saveta REM-a komplikovana i da je preuzeta u okviru… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor bivšoj gradonačelnici Niša Dragani Sotirovskoj, nakon što joj je juče potvrđena optužnica
Danas pre 3 satajoš 1 povezana