Povezane vesti
Novogodišnja poruka ProGlasa i SOS: U Srbiji slede velike promene
Moj Novi Sad 30.12.2025
ProGlas i Slobodne organizacije Srbije (SOS) poručuju da ulazimo u godinu promena. – Ostavljamo iza sebe godinu u kojoj smo se svakog dana radovali događajima koji su izražavali zajedništvo i odlučnost da se konačno promene prilike u zemlji. Ostavljamo… »
Novogodišnja poruka ProGlasa i SOS: U Srbiji slede velike promene
Vranje news 30.12.2025
Vranje - ProGlas i Slobodne organizacije Srbije (SOS) pozvale su u ponedeljak građane, svejedno da li žive u zemlji ili u dijaspori, nezavisno od toga kojoj generaciji pripadaju i kojom se profesijom bave, "da učestvuju u velikim promenama koje u… »
ProGlas i Slobodne organizacije Srbije: Srbija ulazi u "godinu velikih promena"
NIN 30.12.2025
ProGlas i Slobodne organizacije Srbije (SOS) poručili su u novogodišnjoj poruci da Srbija ulazi u "godinu velikih promena" i pozvali građane da se uključe u proces promene vlasti i sistema koji, kako navode, proizvodi decenijske krize. U saopštenju se… »
ProGlas i SOS uputili novogodišnju poruku građanima: Najavljene velike promene u Srbiji
Serbian News Media 30.12.2025
Inicijativa ProGlas i Slobodne organizacije Srbije (SOS) uputili su zajedničku novogodišnju poruku u kojoj su ocenili da Srbija ulazi u godinu velikih promena. U saopštenju se navodi da je prethodnu godinu obeležilo smenjivanje osećaja zajedništva i… »
Vesti dana »
U petak hladno, promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskovima: temperatura do 18 stepeni
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 16 povezanih
Izvori: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba, ponovno otvaranje Ormuza
RTV pre 58 minutajoš 8 povezanih
"Pevao sam himnu Srbije, kako drugačije?!" Srušio Srbiju, pa otvorio dušu: "Znam kako je bilo tokom bombardovanja..."
Kurir pre 8 minutajoš 19 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Tramp Siju poklonio beloglavog orla, kineski lider upozorio na „Tukididovu zamku”
Politika pre 28 minutajoš 5 povezanih