Povezane vesti
Sam svoj gazda: Pike se vraća u profesionalni fudbal!
Hot sport pre 23 dana
Potpisuje za klub koji poseduje! Bivši španski reprezentativac Đerard Pike navodno je spreman da se vrati profesionalnom fudbalu, tri godine nakon što je završio karijeru. Kako prenosi španski RTVA, Pike (38) bi već u januaru mogao da obuče dres Andore… »
Pike se vraća na teren, potpisuje ugovor sa samim sobom
Sport klub pre 23 dana
Žerar Pike se vraća iz penzije tri godine nakon odlaska iz Barselone. Žerar Pike je navodno spreman da se vrati iz penzije, tri godine nakon što je okačio kopačke o klin. Pike, koji ima 38 godina, jedan je od najboljih igrača svoje generacije, a tokom… »
Najstariji fudbaler na svetu prešao u novi klub - u 58. godini
BBC News pre 24 dana
Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i najstariji je fudbaler na svetu, prešao je u novi klub. Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i važi za najstarijeg profesionalnog fudbalera na svetu, potpisao je ugovor o pozajmici sa japanskim… »
Najstariji fudbaler na svetu prešao u novi klub – u 58. godini
Danas pre 24 dana
Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i važi za najstarijeg profesionalnog fudbalera na svetu, potpisao je ugovor o pozajmici sa japanskim trećeligašem Fukušima junajtedom do juna. Ovim transferom Mijura bi prvi put posle pet godina mogao da… »
Najstariji fudbaler na svetu prešao u novi klub – u 58. godini
Južne vesti pre 24 dana
Getty Images Kazojuši Mijura Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i važi za najstarijeg profesionalnog fudbalera na svetu, potpisao je ugovor o pozajmici sa japanskim trećeligašem Fukušima junajtedom do juna. Ovim transferom Mijura bi prvi put… »
Najstariji profesionalni fudbaler na svetu nastavlja da pomera granice! Bliži se 60. rođendanu, a ima novi klub!
Kurir pre 24 dana
Mijura će u februaru napuniti 59 godina, a ovaj transfer znači da bi mogao da zaigra u J-ligi, odnosno u jednoj od tri najviše rangirane japanske lige, prvi put posle pet godina. Bivši reprezentativac Japana karijeru je započeo 1986. godine u brazilskom… »
NIN pre 24 dana
Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i važi za najstarijeg profesionalnog fudbalera na svetu, potpisao je ugovor o pozajmici sa japanskim trećeligašem Fukušima junajtedom do juna. Ovim transferom Mijura bi prvi put posle pet godina mogao da… »
Radio 021 pre 24 dana
Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i najstariji je fudbaler na svetu, prešao je u novi klub. Getty Images Kazojuši Mijura Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i važi za najstarijeg profesionalnog fudbalera na svetu, potpisao je… »
Japanac Mijura ima novi klub u 59. godini
Radio sto plus pre 24 dana
“Moja strast prema fudbalu se nije promenila, bez obzira na to koliko godina imam”, rekao je Mijura, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC). “Veoma sam zahvalan što mi je pružena ova prilika. Obećavam da ću igrati svim srcem kako bih dao doprinos. Hajde da… »
Najstariji profesionalni fudbaler pronašao novi angažman: Na kraju šeste decenije ne odustaje od karijere
Nova pre 24 dana
Japanac Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i najstariji je profesionalni fudbaler na svetu, potpisao je ugovor o pozajmici do juna sa japanskim trećeligašem Fukušimom junajted. „Moja strast prema fudbalu se nije promenila, bez obzira na to… »
Neuništi "Kralj Kazu", Miura pronašao novi klub u 59. godini života!
Sportske.net pre 24 dana
Japanski fudbaler Kazujoši Miura, najstariji profesionalni fudbaler na svetu, potpisao je ugovor o pozajmici do juna sa trećeligašem Fukušima junajtedom, saopštio je klub. Miura će u februaru napuniti 59 godina, a ovaj transfer znači da bi mogao da… »
Nije još vreme za penziju: Na pragu sedme decenije Mijura potpisao novi ugovor
Danas pre 24 dana
Japanac Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i najstariji je profesionalni fudbaler na svetu, potpisao je ugovor o pozajmici do juna sa japanskim trećeligašem Fukušimom junajted. -Moja strast prema fudbalu se nije promenila, bez obzira na to… »
Igraj to još malo! Kazujoši Mijura potpisao novi profesionalni ugovor u 59. godini života
Večernje novosti pre 24 dana
Japanac Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i najstariji je profesionalni fudbaler na svetu, potpisao je ugovor o pozajmici do juna sa japanskim trećeligašem Fukušimom junajted. FOTO: Profimedia "Moja strast prema fudbalu se nije promenila… »
Najstariji fudbaler sveta ima novi klub u 59. godini
B92 pre 24 dana
Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i važi za najstarijeg profesionalnog fudbalera na svetu, potpisao je pozajmicu do juna sa japanskim trećeligašem Fukušimom junajted. Ovim potezom Mijura bi mogao da zaigra u Džej ligi – tri najviša ranga… »
Vesti dana »
Delegacija Odbora za spoljne poslove EP nakon posete Skupštini Srbije sastala se sa predstavnicima akademske zajednice i ministrom Starovićem (foto)
Blic pre 2 satajoš 57 povezanih
Mediji: OFAK produžio licencu NIS-u do 20. februara, bez potvrde iz Vašingtona
BBC News pre 24 minutajoš 24 povezane
Stigao vam je previsok račun za struju: Evo u kako podneti prigovor i u kojim slučajevima je to moguće
Kurir pre 8 satijoš 9 povezanih
OFAK produžio operativnu licencu Naftnoj industriji Srbije do 20. februara
Politika pre 1 satjoš 45 povezanih
Opozicija tražila od misije EP povlačenje novca iz fondova i sankcije funkcionerima SNS
Pravda pre 4 satijoš 25 povezanih