Povezane vesti

Najstariji fudbaler na svetu prešao u novi klub - u 58. godini

BBC News pre 2 sata
Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i najstariji je fudbaler na svetu, prešao je u novi klub. Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i važi za najstarijeg profesionalnog fudbalera na svetu, potpisao je ugovor o pozajmici sa japanskim… »
Najstariji fudbaler na svetu prešao u novi klub – u 58. godini

Danas pre 2 sata
Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i važi za najstarijeg profesionalnog fudbalera na svetu, potpisao je ugovor o pozajmici sa japanskim trećeligašem Fukušima junajtedom do juna. Ovim transferom Mijura bi prvi put posle pet godina mogao da… »

Južne vesti pre 2 sata
Getty Images Kazojuši Mijura Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i važi za najstarijeg profesionalnog fudbalera na svetu, potpisao je ugovor o pozajmici sa japanskim trećeligašem Fukušima junajtedom do juna. Ovim transferom Mijura bi prvi put… »
Najstariji profesionalni fudbaler na svetu nastavlja da pomera granice! Bliži se 60. rođendanu, a ima novi klub!

Najstariji profesionalni fudbaler na svetu nastavlja da pomera granice! Bliži se 60. rođendanu, a ima novi klub!

Kurir pre 2 sata
Mijura će u februaru napuniti 59 godina, a ovaj transfer znači da bi mogao da zaigra u J-ligi, odnosno u jednoj od tri najviše rangirane japanske lige, prvi put posle pet godina. Bivši reprezentativac Japana karijeru je započeo 1986. godine u brazilskom… »

NIN pre 2 sata
Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i važi za najstarijeg profesionalnog fudbalera na svetu, potpisao je ugovor o pozajmici sa japanskim trećeligašem Fukušima junajtedom do juna. Ovim transferom Mijura bi prvi put posle pet godina mogao da… »

Radio 021 pre 2 sata
Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i najstariji je fudbaler na svetu, prešao je u novi klub. Getty Images Kazojuši Mijura Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i važi za najstarijeg profesionalnog fudbalera na svetu, potpisao je… »
Japanac Mijura ima novi klub u 59. godini

Japanac Mijura ima novi klub u 59. godini

Radio sto plus pre 2 sata
“Moja strast prema fudbalu se nije promenila, bez obzira na to koliko godina imam”, rekao je Mijura, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC). “Veoma sam zahvalan što mi je pružena ova prilika. Obećavam da ću igrati svim srcem kako bih dao doprinos. Hajde da… »
Najstariji profesionalni fudbaler pronašao novi angažman: Na kraju šeste decenije ne odustaje od karijere

Najstariji profesionalni fudbaler pronašao novi angažman: Na kraju šeste decenije ne odustaje od karijere

Nova pre 3 sata
Japanac Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i najstariji je profesionalni fudbaler na svetu, potpisao je ugovor o pozajmici do juna sa japanskim trećeligašem Fukušimom junajted. „Moja strast prema fudbalu se nije promenila, bez obzira na to… »
Neuništi "Kralj Kazu", Miura pronašao novi klub u 59. godini života!

Neuništi "Kralj Kazu", Miura pronašao novi klub u 59. godini života!

Sportske.net pre 5 sati
Japanski fudbaler Kazujoši Miura, najstariji profesionalni fudbaler na svetu, potpisao je ugovor o pozajmici do juna sa trećeligašem Fukušima junajtedom, saopštio je klub. Miura će u februaru napuniti 59 godina, a ovaj transfer znači da bi mogao da… »
Nije još vreme za penziju: Na pragu sedme decenije Mijura potpisao novi ugovor

Nije još vreme za penziju: Na pragu sedme decenije Mijura potpisao novi ugovor

Danas pre 5 sati
Japanac Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i najstariji je profesionalni fudbaler na svetu, potpisao je ugovor o pozajmici do juna sa japanskim trećeligašem Fukušimom junajted. -Moja strast prema fudbalu se nije promenila, bez obzira na to… »
Igraj to još malo! Kazujoši Mijura potpisao novi profesionalni ugovor u 59. godini života

Igraj to još malo! Kazujoši Mijura potpisao novi profesionalni ugovor u 59. godini života

Večernje novosti pre 5 sati
Japanac Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i najstariji je profesionalni fudbaler na svetu, potpisao je ugovor o pozajmici do juna sa japanskim trećeligašem Fukušimom junajted. FOTO: Profimedia "Moja strast prema fudbalu se nije promenila… »
Najstariji fudbaler sveta ima novi klub u 59. godini

Najstariji fudbaler sveta ima novi klub u 59. godini

B92 pre 7 sati
Kazujoši Mijura, koji u februaru puni 59 godina i važi za najstarijeg profesionalnog fudbalera na svetu, potpisao je pozajmicu do juna sa japanskim trećeligašem Fukušimom junajted. Ovim potezom Mijura bi mogao da zaigra u Džej ligi – tri najviša ranga… »

Vesti dana »