Повезане вести
"Датуми ми никада нису значили" Драган Маринковић Маца открио да не слави Нову годину: Ми смо очигледно најбогатији на овим…
Курир 30.12.2025
Драган Маринковић Маца недавно је за Курир говорио о свом животу и браку, те је признао да није неко ко робује датумима и било каквим "правилима". Глумац је открио да не воли празнике који су наметнути. - Ја не славим те датуме… »
Глумац проговорио о млађој жени и открио зашто не слави Нову годину: "Код нас се тражи разлог за једи, пиј..."
Телеграф 30.12.2025
Глумац Драган Маринковић Маца већ деценију је у браку са атрактивном супругом Јованом. Он је отворено говорио о предрасудама, разлици у годинама и ономе што је заиста важно у вези, откривши и због чега његова породица не слави… »
Глумац открио зашто никада не слави дочек Нове године: "Код нас се само гледа да се нађе разлог за једи, пиј, весели се"
Блиц 30.12.2025
Маца наглашава важност искрених емоција, поверења и поштовања у вези. Не придаје важност традиционалним празницима и слављима, већ ставља акценат на искрена осећања и присност. Глумац Драган Маринковић Маца већ десет година… »
Вести дана »
Минимална зарада први пут покрила основну потрошачку корпу: Мали открио детаље о платама и најавио нове преговоре
Курир пре 35 минутајош 23 повезане
Зеленски позвао партнере Кијева да хитно испоруче пресретаче за системе „патриот”
Политика пре 25 минутајош 18 повезаних
ФИФА одустаје од контроверзног инвестиционог плана за Светско првенство
BBC News пре 15 минутајош 16 повезаних
Медић пред историјским испитом: Београд чека спектакл, али преко пута стоји опасни д-Род
Вечерње новости пре 24 минутајош 13 повезаних