Povezane vesti

"Datumi mi nikada nisu značili" Dragan Marinković Maca otkrio da ne slavi Novu godinu: Mi smo očigledno najbogatiji na ovim…

"Datumi mi nikada nisu značili" Dragan Marinković Maca otkrio da ne slavi Novu godinu: Mi smo očigledno najbogatiji na ovim…

Kurir pre 19 minuta
Dragan Marinković Maca nedavno je za Kurir govorio o svom životu i braku, te je priznao da nije neko ko robuje datumima i bilo kakvim "pravilima". Glumac je otkrio da ne voli praznike koji su nametnuti. - Ja ne slavim te datume, meni su ti datumi… »
Glumac progovorio o mlađoj ženi i otkrio zašto ne slavi Novu godinu: "Kod nas se traži razlog za jedi, pij..."

Glumac progovorio o mlađoj ženi i otkrio zašto ne slavi Novu godinu: "Kod nas se traži razlog za jedi, pij..."

Telegraf pre 4 sati
Glumac Dragan Marinković Maca već deceniju je u braku sa atraktivnom suprugom Jovanom. On je otvoreno govorio o predrasudama, razlici u godinama i onome što je zaista važno u vezi, otkrivši i zbog čega njegova porodica ne slavi doček Nove godine. Glumac… »
Glumac otkrio zašto nikada ne slavi doček Nove godine: "Kod nas se samo gleda da se nađe razlog za jedi, pij, veseli se"

Glumac otkrio zašto nikada ne slavi doček Nove godine: "Kod nas se samo gleda da se nađe razlog za jedi, pij, veseli se"

Blic pre 6 sati
Maca naglašava važnost iskrenih emocija, poverenja i poštovanja u vezi. Ne pridaje važnost tradicionalnim praznicima i slavljima, već stavlja akcenat na iskrena osećanja i prisnost. Glumac Dragan Marinković Maca već deset godina uživa u braku sa suprugom… »

Vesti dana »