Повезане вести
"Датуми ми никада нису значили" Драган Маринковић Маца открио да не слави Нову годину: Ми смо очигледно најбогатији на овим…
Курир пре 28 дана
Драган Маринковић Маца недавно је за Курир говорио о свом животу и браку, те је признао да није неко ко робује датумима и било каквим "правилима". Глумац је открио да не воли празнике који су наметнути. - Ја не славим те датуме… »
Глумац проговорио о млађој жени и открио зашто не слави Нову годину: "Код нас се тражи разлог за једи, пиј..."
Телеграф пре 28 дана
Глумац Драган Маринковић Маца већ деценију је у браку са атрактивном супругом Јованом. Он је отворено говорио о предрасудама, разлици у годинама и ономе што је заиста важно у вези, откривши и због чега његова породица не слави… »
Глумац открио зашто никада не слави дочек Нове године: "Код нас се само гледа да се нађе разлог за једи, пиј, весели се"
Блиц пре 28 дана
Маца наглашава важност искрених емоција, поверења и поштовања у вези. Не придаје важност традиционалним празницима и слављима, већ ставља акценат на искрена осећања и присност. Глумац Драган Маринковић Маца већ десет година… »
Вести дана »
Прослава Светог Саве у Србији и протест хора Карловачке гимназије због присуства политичара
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних
На више локација у Београду почела окупљања пред данашњи студентски протест
Бета пре 13 минутајош 37 повезаних
Протести превозника на граничним прелазима Западног Балкана због шенгенских правила изазивају штету од око 100 милиона евра дневно
Наслови.аи пре 23 минутајош 66 повезаних