Повезане вести

"Датуми ми никада нису значили" Драган Маринковић Маца открио да не слави Нову годину: Ми смо очигледно најбогатији на овим…

"Датуми ми никада нису значили" Драган Маринковић Маца открио да не слави Нову годину: Ми смо очигледно најбогатији на овим…

Курир пре 28 дана
Драган Маринковић Маца недавно је за Курир говорио о свом животу и браку, те је признао да није неко ко робује датумима и било каквим "правилима". Глумац је открио да не воли празнике који су наметнути. - Ја не славим те датуме… »
Глумац проговорио о млађој жени и открио зашто не слави Нову годину: "Код нас се тражи разлог за једи, пиј..."

Глумац проговорио о млађој жени и открио зашто не слави Нову годину: "Код нас се тражи разлог за једи, пиј..."

Телеграф пре 28 дана
Глумац Драган Маринковић Маца већ деценију је у браку са атрактивном супругом Јованом. Он је отворено говорио о предрасудама, разлици у годинама и ономе што је заиста важно у вези, откривши и због чега његова породица не слави… »
Глумац открио зашто никада не слави дочек Нове године: "Код нас се само гледа да се нађе разлог за једи, пиј, весели се"

Глумац открио зашто никада не слави дочек Нове године: "Код нас се само гледа да се нађе разлог за једи, пиј, весели се"

Блиц пре 28 дана
Маца наглашава важност искрених емоција, поверења и поштовања у вези. Не придаје важност традиционалним празницима и слављима, већ ставља акценат на искрена осећања и присност. Глумац Драган Маринковић Маца већ десет година… »

Вести дана »