Povezane vesti
"Datumi mi nikada nisu značili" Dragan Marinković Maca otkrio da ne slavi Novu godinu: Mi smo očigledno najbogatiji na ovim…
Kurir 30.12.2025
Dragan Marinković Maca nedavno je za Kurir govorio o svom životu i braku, te je priznao da nije neko ko robuje datumima i bilo kakvim "pravilima". Glumac je otkrio da ne voli praznike koji su nametnuti. - Ja ne slavim te datume, meni su ti datumi… »
Glumac progovorio o mlađoj ženi i otkrio zašto ne slavi Novu godinu: "Kod nas se traži razlog za jedi, pij..."
Telegraf 30.12.2025
Glumac Dragan Marinković Maca već deceniju je u braku sa atraktivnom suprugom Jovanom. On je otvoreno govorio o predrasudama, razlici u godinama i onome što je zaista važno u vezi, otkrivši i zbog čega njegova porodica ne slavi doček Nove godine. Glumac… »
Glumac otkrio zašto nikada ne slavi doček Nove godine: "Kod nas se samo gleda da se nađe razlog za jedi, pij, veseli se"
Blic 30.12.2025
Maca naglašava važnost iskrenih emocija, poverenja i poštovanja u vezi. Ne pridaje važnost tradicionalnim praznicima i slavljima, već stavlja akcenat na iskrena osećanja i prisnost. Glumac Dragan Marinković Maca već deset godina uživa u braku sa suprugom… »
Vesti dana »
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
Danas pre 3 satajoš 29 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 7. april: Ujutru oblačno, u toku dana duži sunčani intervali
Serbian News Media pre 1 satjoš 35 povezanih
Vučić nastavio konsultacije sa predstavnicima stranaka, završen sastanak sa rukovodstvom PUPS i Mi - glas iz naroda
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 20 povezanih
Putevi Srbije: Ne otvarajete SMS poruke o nenaplaćenoj putarini i prekoračenju brzine
Ekapija pre 1 satjoš 20 povezanih
U Zrenjaninu uhapšeno četvoro pod sumnjom da su oštetiti budžet Srbije za pola milijarde dinara
RTV pre 1 satjoš 21 povezana