Povezane vesti
"Znao si da voli trojke, a govorio da ti je verenica" Mračna prošlost Aneli Ahmić izašla na videlo: Janjuš optužio Luku: Sve…
Kurir 30.12.2025
Aneli Ahmić još jednom je bila u centru dešavanja, a ovoga puta zbog detalja iz svoje prošlosti koje su izašle na površinu. Njeni bivši partneri Marko Janjušević Janjuš i Luka Vujović govorili su o njenim manirima i potrebama iz spoljnjeg sveta. Janjuš… »
Luka raskrinkao Aneli i njen bludni život: Saterao ju je u ćošak, ona prebledela
Blic 30.12.2025
Iznesene su optužbe o prošlim ponašanjima i postupcima između učesnika. Luka Vujović je izjavio da oseća kako je bio iskorišćen od strane Aneli. Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Janjuševiću Janjušu kako bi prokomentarisao odnos Aneli Ahmić i… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, komanda vojske SAD: gađamo vojne ciljeve u Iranu
Beta pre 2 minutajoš 20 povezanih
Promenljiv letnji dan, na snazi upozorenje na grmljavinske nepogode
Šabačke novosti pre 51 minutajoš 17 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 21 povezana
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih