Povezane vesti

Jedno drugom otvorili dušu i priznali sve: Milica Pavlović i Nebojša Vojvodić za kraj godine obradovali fanove (foto)

Jedno drugom otvorili dušu i priznali sve: Milica Pavlović i Nebojša Vojvodić za kraj godine obradovali fanove (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
TRI godine nakon što je mlada muzička zvezda Milica Pavlović sa svih digitalnih platformi, obrisala njen veliki hit i visokobudžetni spot za pesmu „Kidaš me“, a šest godina od kada je ova numera ugledala svetlost dana, osvojila je srca publike širom… »
Njemu je otvorila dušu i priznala sve! Milica Pavlović za kraj godine usijala mreže, a komentari ne prestaju da pljušte, sada…

Njemu je otvorila dušu i priznala sve! Milica Pavlović za kraj godine usijala mreže, a komentari ne prestaju da pljušte, sada…

Kurir pre 3 sata
Tri godine nakon što je mlada muzička zvezda Milica Pavlović sa svih digitalnih platformi, obrisala njen veliki hit i visokobudžetni spot za pesmu „Kidaš me“, a šest godina od kada je ova numera ugledala svetlost dana i osvojila srca publike širom… »
U kožnom kompletu bordo boje Milica Pavlović jednim potezom usijala mreže, fanovi van sebe - oduševio i Nebojša Vojvodić

U kožnom kompletu bordo boje Milica Pavlović jednim potezom usijala mreže, fanovi van sebe - oduševio i Nebojša Vojvodić

Blic pre 4 sati
Duet sa Nebojšom Vojvodićem naišao je na oduševljenje publike. Produkciju pesme potpisuje grčki kompozitor Evangelos Tasopulos Fivos, autor mnogih hitova. Tri godine nakon što je Milica Pavlović sa svih digitalnih platformi, obrisala njen veliki hit i… »
Šok! Milica Pavlović posle 3 godine na Jutjub vratila duet "Kidaš me", sve je snimila ponovo sa ovim pevačem!

Šok! Milica Pavlović posle 3 godine na Jutjub vratila duet "Kidaš me", sve je snimila ponovo sa ovim pevačem!

Telegraf pre 4 sati
Tri godine nakon što je muzička zvezda Milica Pavlović sa svih digitalnih platformi, obrisala njen veliki hit i visokobudžetni spot za pesmu "Kidaš me" a šest godina od kada je ova numera ugledala svetlost dana i osvojila srca publike širom regiona… »

Vesti dana »