Povezane vesti
Jedno drugom otvorili dušu i priznali sve: Milica Pavlović i Nebojša Vojvodić za kraj godine obradovali fanove (foto)
Večernje novosti pre 2 sata
TRI godine nakon što je mlada muzička zvezda Milica Pavlović sa svih digitalnih platformi, obrisala njen veliki hit i visokobudžetni spot za pesmu „Kidaš me“, a šest godina od kada je ova numera ugledala svetlost dana, osvojila je srca publike širom… »
Njemu je otvorila dušu i priznala sve! Milica Pavlović za kraj godine usijala mreže, a komentari ne prestaju da pljušte, sada…
Kurir pre 3 sata
Tri godine nakon što je mlada muzička zvezda Milica Pavlović sa svih digitalnih platformi, obrisala njen veliki hit i visokobudžetni spot za pesmu „Kidaš me“, a šest godina od kada je ova numera ugledala svetlost dana i osvojila srca publike širom… »
U kožnom kompletu bordo boje Milica Pavlović jednim potezom usijala mreže, fanovi van sebe - oduševio i Nebojša Vojvodić
Blic pre 4 sati
Duet sa Nebojšom Vojvodićem naišao je na oduševljenje publike. Produkciju pesme potpisuje grčki kompozitor Evangelos Tasopulos Fivos, autor mnogih hitova. Tri godine nakon što je Milica Pavlović sa svih digitalnih platformi, obrisala njen veliki hit i… »
Šok! Milica Pavlović posle 3 godine na Jutjub vratila duet "Kidaš me", sve je snimila ponovo sa ovim pevačem!
Telegraf pre 4 sati
Tri godine nakon što je muzička zvezda Milica Pavlović sa svih digitalnih platformi, obrisala njen veliki hit i visokobudžetni spot za pesmu "Kidaš me" a šest godina od kada je ova numera ugledala svetlost dana i osvojila srca publike širom regiona… »
Vesti dana »
MUP: Policija u Lazarevcu zaplenila oko kilogram marihuane, uhapšeno dvoje
NIN pre 42 minutajoš 29 povezanih
Proizvođači mleka Šumadije i Pomoravlja poklonili mleko koje su hteli da prospu u centru Kraljeva
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih
Obaveštenje o redu vožnje tokom novogodišnjih i božićnih praznika u Nišu
Glas juga pre 1 satjoš 56 povezanih
Promet robe u trgovini na malo u novembru 2025. veći za 9,0 odsto u tekućim cenama
Blic pre 3 satajoš 24 povezane
Vučić najavio dva glavna cilja za 2026, o studentima: Nisu skupili ni 7 odsto od broja potpisa koji su naveli
NIN pre 7 minutajoš 18 povezanih