Povezane vesti
Rektor Đokić: Biće mi čast da budem na studentskoj listi, jedino se važi pobeda na izborima
N1 Info 30.12.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić govorio je u intervjuu za Novu o situaciji na fakultetima, pritiscima i napadima vlasti na Univerzitet i uopšte prosvetni sistem u Srbiji, kao i o studentskoj listi. Kaže da će mu biti čast i… »
EKSKLUZIVNO Rektor Vladan Đokić za Nova.rs: Biće mi čast ako budem na studentskoj listi, jedino se važi pobeda na izborima
Nova 30.12.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić govorio je u intervjuu za Novu o situaciji na fakultetima, pritiscima i napadima vlasti na Univerzitet i uopšte prosvetni sistem u Srbiji, kao i o studentskoj listi. Kaže da će mu biti čast i… »
Rektor Vladan Đokić: Biće mi čast ako budem na studentskoj listi, jedino se važi pobeda na izborima
Danas 30.12.2025
Vesti dana »
Stiglo hitno upozorenje RHMZ-a! Cela Srbija u narandžastoj zoni zbog opasne pojave, izbegavajte sunce.
Mondo pre 16 minutajoš 14 povezanih
Kakav meč na US Openu: Iva Jović posle velike borbe u osmini finala!
Večernje novosti pre 1 satjoš 14 povezanih
Nakon tročasovnog sastanka sa Putinom, američki avion sleteo u Žešov
Politika pre 41 minutajoš 9 povezanih
Ima mrtvih i povređenih! Teška nesreća na putu Novi Pazar-Raška: Vozilo stalo zbog kvara, a onda se u njega silovito zakucalo drugo
Blic pre 21 minutajoš 8 povezanih
Elita 10 zvanično počela! Ovo je spisak svih 55 učesnika koji su se uselili u Belu kuću
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih