Povezane vesti
Rektor Đokić: Biće mi čast da budem na studentskoj listi, jedino se važi pobeda na izborima
N1 Info 30.12.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić govorio je u intervjuu za Novu o situaciji na fakultetima, pritiscima i napadima vlasti na Univerzitet i uopšte prosvetni sistem u Srbiji, kao i o studentskoj listi. Kaže da će mu biti čast i… »
EKSKLUZIVNO Rektor Vladan Đokić za Nova.rs: Biće mi čast ako budem na studentskoj listi, jedino se važi pobeda na izborima
Nova 30.12.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić govorio je u intervjuu za Novu o situaciji na fakultetima, pritiscima i napadima vlasti na Univerzitet i uopšte prosvetni sistem u Srbiji, kao i o studentskoj listi. Kaže da će mu biti čast i… »
Rektor Vladan Đokić: Biće mi čast ako budem na studentskoj listi, jedino se važi pobeda na izborima
Danas 30.12.2025
Vesti dana »
Tepić: Evropske preporuke o izbornim uslovima nisu na dnevnom redu Skupštine Srbije
N1 Info pre 37 minutajoš 48 povezanih
Procurili šok detalji razgovora iz Pekinga: Otkriveno šta je Si Đinping rekao Trampu o Putinu i ruskoj invaziji na Ukrajinu
Blic pre 7 minutajoš 43 povezane
Dva puta Vašingtona za Teheran: Vens najavljuje ili nuklearni dogovor sa Iranom ili vojnu akciju
Insajder pre 17 minutajoš 37 povezanih
Obrušio se deo betonske konstrukcije na graničnom prelazu Gradiška, saobraćaj preusmeren preko novog mosta
RTS pre 1 satjoš 50 povezanih