Povezane vesti
Rektor Đokić: Biće mi čast da budem na studentskoj listi, jedino se važi pobeda na izborima
N1 Info 30.12.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić govorio je u intervjuu za Novu o situaciji na fakultetima, pritiscima i napadima vlasti na Univerzitet i uopšte prosvetni sistem u Srbiji, kao i o studentskoj listi. Kaže da će mu biti čast i… »
EKSKLUZIVNO Rektor Vladan Đokić za Nova.rs: Biće mi čast ako budem na studentskoj listi, jedino se važi pobeda na izborima
Nova 30.12.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić govorio je u intervjuu za Novu o situaciji na fakultetima, pritiscima i napadima vlasti na Univerzitet i uopšte prosvetni sistem u Srbiji, kao i o studentskoj listi. Kaže da će mu biti čast i… »
Rektor Vladan Đokić: Biće mi čast ako budem na studentskoj listi, jedino se važi pobeda na izborima
Danas 30.12.2025
Vesti dana »
U Kragujevcu uhapšena knjigovođa zbog sumnje da je firmu oštetila za 36 miliona dinara
iKragujevac pre 7 minutajoš 31 povezana
Da li je sednica uslov za raspisivanje izbora? Predlog podnela opozicija, sednica sazvana na zahtev 109 poslanika SNS
Euronews pre 1 satjoš 57 povezanih
Diplomatske tenzije: Iran upozorava saveznike Ukrajine, odložen put Netanjahua
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 29 povezanih
(Foto) Kilometarske kolone na ulazu u Grčku: Putnici satima čekaju na prelazu Evzoni zbog štrajka carinika
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 33 povezane