Povezane vesti
Rektor Đokić: Biće mi čast da budem na studentskoj listi, jedino se važi pobeda na izborima
N1 Info 30.12.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić govorio je u intervjuu za Novu o situaciji na fakultetima, pritiscima i napadima vlasti na Univerzitet i uopšte prosvetni sistem u Srbiji, kao i o studentskoj listi. Kaže da će mu biti čast i… »
EKSKLUZIVNO Rektor Vladan Đokić za Nova.rs: Biće mi čast ako budem na studentskoj listi, jedino se važi pobeda na izborima
Nova 30.12.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić govorio je u intervjuu za Novu o situaciji na fakultetima, pritiscima i napadima vlasti na Univerzitet i uopšte prosvetni sistem u Srbiji, kao i o studentskoj listi. Kaže da će mu biti čast i… »
Rektor Vladan Đokić: Biće mi čast ako budem na studentskoj listi, jedino se važi pobeda na izborima
Danas 30.12.2025
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
Završena sednica Skupštine APV, usvojeno svih šest tačaka koje su bile na dnevnom redu
RTV pre 2 satajoš 27 povezanih
Sindikat FTN: Napadnuta profesorka u kampusu, traži se procesuiranje svih napadača
In medija pre 5 satijoš 7 povezanih
Nenadić (Cvećara Imela): Treći put od letos su nam zapalili cvećaru zbog podrške studentskom pokretu
Radio sto plus pre 5 satijoš 15 povezanih