Povezane vesti
Rektor Đokić: Biće mi čast da budem na studentskoj listi, jedino se važi pobeda na izborima
N1 Info 30.12.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić govorio je u intervjuu za Novu o situaciji na fakultetima, pritiscima i napadima vlasti na Univerzitet i uopšte prosvetni sistem u Srbiji, kao i o studentskoj listi. Kaže da će mu biti čast i… »
EKSKLUZIVNO Rektor Vladan Đokić za Nova.rs: Biće mi čast ako budem na studentskoj listi, jedino se važi pobeda na izborima
Nova 30.12.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić govorio je u intervjuu za Novu o situaciji na fakultetima, pritiscima i napadima vlasti na Univerzitet i uopšte prosvetni sistem u Srbiji, kao i o studentskoj listi. Kaže da će mu biti čast i… »
Rektor Vladan Đokić: Biće mi čast ako budem na studentskoj listi, jedino se važi pobeda na izborima
Danas 30.12.2025
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 19. februara 2026: promenljivo oblačno i toplije vreme sa naoblačenjem uveče
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 22 povezane
Sve o meču Lil - Zvezda: Ko sudi, gde gledati, kvote, očekivani sastav
Telegraf pre 8 minutajoš 20 povezanih
Sofronijević: Prijavljeni objekti se upisuju u katastar, do sada nije bilo prigovora
Euronews pre 1 satjoš 11 povezanih
Vučić: Prisustvo na samitu AI u Indiji otvara vrata novim investicijama i partnerstvima (foto)
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih