Povezane vesti

Kirjos odbrusio kritičarima: Vi širite mržnju, ne ja! (VIDEO)

Kirjos odbrusio kritičarima: Vi širite mržnju, ne ja! (VIDEO)

Vesti online pre 14 sati
Nik Kirjos se oglasio nakon pobede nad Arinom Sabalenkom i oštro je reagovao na kritike koje su usledile posle egzibicionog meča. Kirjos je poručio da mediji snose najveću odgovornost za negativnu atmosferu koja se stvara oko ovakvih događaja… »
"Vi stvarate mržnju, a ne ja": Nik Kirjos otvorio dušu nakon meča sa Arinom Sabalenkom

"Vi stvarate mržnju, a ne ja": Nik Kirjos otvorio dušu nakon meča sa Arinom Sabalenkom

Večernje novosti pre 15 sati
NIK Kirjos i Arina Sabalenka susreli su se u duelu "borbe polova" meč je pripao Australijancu, a nakon istog usledile su brojne kritike na koje Australijanac nije ostao nem. FOTO: Tanjug/AP Kirjos je istakao da mediji snose najveću odgovornost zbog… »
Vi stvarate mržnju, a ne ja! Kirjos burno govorio nakon meča protiv najbolje teniserke na svetu

Vi stvarate mržnju, a ne ja! Kirjos burno govorio nakon meča protiv najbolje teniserke na svetu

Kurir pre 16 sati
On je u nesvakidašnjem događaju pobedio najbolju teniserku na planetu Arinu Sabalenku. Meč je odigran na nikada ranije viđenom terenu, pošto je polje za igru na kojem se kretala Beloruskinja imalo devet odsto manju površinu, a završen je rezultatom 6:3… »
Kirjos odbrusio kritičarima: "Vi širite mržnju, ne ja!" VIDEO

Kirjos odbrusio kritičarima: "Vi širite mržnju, ne ja!" VIDEO

B92 pre 18 sati
Nik Kirjos se oglasio nakon pobede nad Arinom Sabalenkom i oštro je reagovao na kritike koje su usledile posle egzibicionog meča. Kirjos je poručio da mediji snose najveću odgovornost za negativnu atmosferu koja se stvara oko ovakvih događaja… »

Vesti dana »