Povezane vesti
"Mnogo me je koštala prošla veza, nadrljala sam, muškarci su p****" Jovana Jeremić otvorila dušu: "Neću da se udam za slepca…
Blic pre 28 dana
Jovana je govorila o svojim prethodnim vezama i zaključila da su mnogi partneri iskoristili njenu popularnost. Izrazila je da želi da njen budući partner bude uspešan i nezavistan, sličnog statusa kao ona. Voditeljka Jovana Jeremić često privlači pažnju… »
"Mnogo me koštala prošla veza, muškarci su p****": Jovana Jeremić o bivšima: "Impotentni su..."
Telegraf pre 28 dana
Voditeljka Jovana Jeremić često privlači pažnju svojim izjavama, a sada je otvorila dušu, progovorila o bivšima, i čini se pecnula Dragana Stankovića. - Idealan muškarac je jak muškarac – finansijski i duhovno stabilan. Muškarac koji je ratnik, borac i… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje blokirano 20 graničnih prelaza za teretna vozila, saopštili Putevi Srbije
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 36 povezanih
Sindikat sudske vlasti pozvao sudije i tužioce na obustavu rada zbog usvajanja Smrdićevih zakona
Ozon press pre 2 satajoš 58 povezanih
„Kao da je vladalo blago razočarenje“: Ivanić otkrio šta ga je pogodilo kod navijača i zašto nije otišao u Seltu!
Hot sport pre 32 minutajoš 29 povezanih
Glišić: Za zamenu stare vodovodne mreže u Srbiji potrebno pet milijardi evra
Politika pre 5 satijoš 5 povezanih
Bivša predsednica Vrhovnog suda Crne Gore osuđena na 10 godina zatvora
Danas pre 1 satjoš 22 povezane