Povezane vesti
"Razočarala sam se u neka prijateljstva" Milica Pavlović sumirala 2025. godinu: Otvorila sam srce za nove ljude
Kurir 30.12.2025
Kraj 2025. godine se bliži, a godina koja je na izmaku za brojne javne ličnosti bila je turbulentna, kako zbog emotivnih oscilacija, poslovnih poduhvati, tako i zbog brojnih koncerata i nastupa širom sveta. Milica Pavlović sumirala je odlazeću godinu… »
"Praznike provodim radno jer sam sama": Nikad iskreniji intervju Milice Pavlović, otkrila nam veliku tajnu
Mondo 30.12.2025
Kraj 2025. godine se bliži, a godina koja je na izmaku za brojne javne ličnosti bila je turbulentna, kako zbog emotivnih oscilacija, poslovnih poduhvati, tako i zbog brojnih koncerata i nastupa širom sveta. Sa Milicom Pavlović smo sumirali staru, ali… »
Vesti dana »
U Somboru kao u rerni: U 16 časova 38 stepeni, proleće na Kopaoniku – samo 21 stepen
Dnevnik pre 21 minutajoš 35 povezanih
Španija postavlja morsku barijeru nakon masovnog priliva migranata u Seutu
IndeksOnline pre 1 satjoš 30 povezanih
Ruski dronovi pogodili skladišta kod Kijeva: Jedna osoba poginula, troje povređeno
NIN pre 56 minutajoš 35 povezanih
Smiruje se u Kraljevu: Požar u Centru za reciklažu i otkup otpada stavljen pod kontrolu
Dnevnik pre 40 minutajoš 25 povezanih
FIFA odustala od svega, carstvo Đanija Infantina se raspada: Njegov najveći plan je zvanično izgoreo u plamenu
Mondo pre 2 satajoš 38 povezanih