Povezane vesti
"Tašta ni da čuje za mene, a braća htela da me prebiju": Oliver Mandić o početku veze sa 22 godine mlađom suprugom
Mondo 31.12.2025
Privatni život Olivera Mandića mnogima je interesantniji od poslovnog, budući da je oženio 22 godine mlađu izabranicu. Oliver je godinama u skladnom braku sa suprugom Majom, a o njoj gotovo nikada ne govori, a i veoma retko se pojavljuju zajedno. Oliver… »
"Braća su vrebala priliku da me prebiju, a tašta nije htela da čuje za mene" Oliver Mandić o početku ljubavi sa 22 godina…
Kurir 31.12.2025
Privatni život Olivera Mandića mnogima je interesantniji od poslovnog, budući da je oženio 22 godine mlađu izabranicu. Oliver je godinama u skladnom braku sa suprugom Majom, a o njoj gotovo nikada ne govori, a i veoma retko se pojavljuju zajedno. Oliver… »
Vesti dana »
Lak posao za Sinera u prvom kolu Rolan Garosa - Italijan nanizao 30. pobedu
RTS pre 5 satijoš 42 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB - SAD odobrile IDF udare na Hezbolah, ali ne i napade na Bejrut; U Gazi poginulo pet osoba
RTV pre 7 satijoš 34 povezane
(Foto) Čačak i dalje bez vode zbog havarije na magistralnom cevovodu Rzava: Vojska pomaže u vodosnabdevanju građana
Newsmax Balkans pre 9 satijoš 22 povezane
Vesna Marjanović se oprašta od Mićunovića: Dragi Profo, hvala što si bio naš univerzitet, i životni mentor u borbi za slobodu, etiku, demokratsko društvo
Danas pre 10 satijoš 53 povezane
Ekstremne vrućine: Prestonica gori na 35 stepeni, oboren istorijski rekord FOTO
B92 pre 11 satijoš 28 povezanih