Povezane vesti
"Tašta ni da čuje za mene, a braća htela da me prebiju": Oliver Mandić o početku veze sa 22 godine mlađom suprugom
Mondo pre 19 sati
Privatni život Olivera Mandića mnogima je interesantniji od poslovnog, budući da je oženio 22 godine mlađu izabranicu. Oliver je godinama u skladnom braku sa suprugom Majom, a o njoj gotovo nikada ne govori, a i veoma retko se pojavljuju zajedno. Oliver… »
"Braća su vrebala priliku da me prebiju, a tašta nije htela da čuje za mene" Oliver Mandić o početku ljubavi sa 22 godina…
Kurir pre 20 sati
Privatni život Olivera Mandića mnogima je interesantniji od poslovnog, budući da je oženio 22 godine mlađu izabranicu. Oliver je godinama u skladnom braku sa suprugom Majom, a o njoj gotovo nikada ne govori, a i veoma retko se pojavljuju zajedno. Oliver… »
Vesti dana »
Prva beba u Beogradu u 2026. je dečak: Mama Marina i sin su dobro - rodio se sekund posle ponoći
Kurir pre 2 satajoš 7 povezanih
Dijaspora na dočeku Nove godine: Širom Srbije svečano obeležen početak 2026. godine FOTO
B92 pre 1 satjoš 5 povezanih
Beograđani dočekali Novu godinu u centru grada i Beogradu na vodi uz vatromet (FOTO)
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
RHMZ izdao upozorenje: Oglasili se prvi put u novoj godini, temperatura strmoglavo pada, u ova dva dela Srbije pašće sneg!
Blic pre 50 minutajoš 2 povezane
Srećna Nova 2026. godina: Portal Telegraf.rs želi svojim čitaocima zdravlje, uspeh, ljubav, sreću i radost!
Telegraf pre 2 satajoš 4 povezane