Povezane vesti
"Tašta ni da čuje za mene, a braća htela da me prebiju": Oliver Mandić o početku veze sa 22 godine mlađom suprugom
Mondo 31.12.2025
Privatni život Olivera Mandića mnogima je interesantniji od poslovnog, budući da je oženio 22 godine mlađu izabranicu. Oliver je godinama u skladnom braku sa suprugom Majom, a o njoj gotovo nikada ne govori, a i veoma retko se pojavljuju zajedno. Oliver… »
"Braća su vrebala priliku da me prebiju, a tašta nije htela da čuje za mene" Oliver Mandić o početku ljubavi sa 22 godina…
Kurir 31.12.2025
Privatni život Olivera Mandića mnogima je interesantniji od poslovnog, budući da je oženio 22 godine mlađu izabranicu. Oliver je godinama u skladnom braku sa suprugom Majom, a o njoj gotovo nikada ne govori, a i veoma retko se pojavljuju zajedno. Oliver… »
Vesti dana »
Đurić u Savetu bezbednosti UN: „Prisustvo UNMIK-a ključni garant mira i stabilnosti na Kosovu i Metohiji“
Serbian News Media pre 1 satjoš 40 povezanih
„Crno-beli” pobedili Novi Pazar, igrali Dušku Vujoševiću u čast
Politika pre 40 minutajoš 63 povezane
Novi sastanak Rusa i Amerikanaca u SAD: Dmitrijev sa članovima Trampove administracije
Večernje novosti pre 40 minutajoš 51 povezana
Udruženje Međunarodni transport: Nema protesta vozača, radi se na obezbeđenju viza "D"
Radio 021 pre 3 satajoš 34 povezane
Besplatan parking u zoniranom delu Beogada tokom praznika - od petka do utorka
Euronews pre 20 minutajoš 32 povezane