Povezane vesti
"Tašta ni da čuje za mene, a braća htela da me prebiju": Oliver Mandić o početku veze sa 22 godine mlađom suprugom
Mondo 31.12.2025
Privatni život Olivera Mandića mnogima je interesantniji od poslovnog, budući da je oženio 22 godine mlađu izabranicu. Oliver je godinama u skladnom braku sa suprugom Majom, a o njoj gotovo nikada ne govori, a i veoma retko se pojavljuju zajedno. Oliver… »
"Braća su vrebala priliku da me prebiju, a tašta nije htela da čuje za mene" Oliver Mandić o početku ljubavi sa 22 godina…
Kurir 31.12.2025
Privatni život Olivera Mandića mnogima je interesantniji od poslovnog, budući da je oženio 22 godine mlađu izabranicu. Oliver je godinama u skladnom braku sa suprugom Majom, a o njoj gotovo nikada ne govori, a i veoma retko se pojavljuju zajedno. Oliver… »
Vesti dana »
Iz Srbije u BiH hteo da prenese pet miliona! Otvorili mu auto na granici, pa videli gepek pun keša i lažna dokumenta
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Janko Baljak: Nakon silovanja institucija, postavljana poslušnika, sistematskog uništavanja umetnosti, najmanje što možemo da uradimo je da bojkotujemo ćaci Fest
Danas pre 49 minutajoš 1 povezana
Mesarović: Uspostavljeno uredno snabdevanje strujom na celoj teritoriji Srbije (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana