Povezane vesti
Goga Sekulić tužila košarkaše Partizana: "Moji su se šlogirali zbog pesme o Pekoviću", otkrila detalje posle 17 godina
Blic pre 6 sati
Tužba je uključivala zahtev za odštetu od 5 miliona dinara i javno izvinjenje. Ipak, povukla je tužbu usled molbi zajedničkih prijatelja. Pevačica Goga Sekulić prisetila se drame od pre 17 godina, kada je tužila košarkaše Partizana zbog skandiranja na… »
Pevačica tužila košarkaše Partizana: Svi čuli pesmu o njoj i Pekoviću, posle 17 godina poslala brutalnu poruku
Mondo pre 5 sati
Pevačica Goga Sekulić se nakon mnogo godina, u emisiji kod Ognjena Amidžića dotakla ove situacije - Tužba se dogodila nakon nekih utakmica gde su igrači i navijači pevali "pesmicu". Košarkaše sam tužila. Navijače naravno nisam jer navijam za Partizan… »
Goga Sekulić tužila košarkaše Partizana zbog Pekovića: Posle 17 godina im poslala brutalnu poruku
Kurir pre 7 sati
Pevačica Goga Sekulić svojevremeno je tužila košarkaše Partizan zbog pogrdne pesme koju su pevali na proslavi šampionske titule u Vršcu 2008. godine! - Tužba je bila nakon nekih utakmica gde su igrači i navijači pevali "pesmicu", gde su se moji… »
Goga tužila košarkaše Partizana zbog "pesmice" o njoj i Pekoviću! Posle 17 godina im poslala brutalnu poruku
Telegraf pre 14 sati
Šta se desilo. Pevačica Goga Sekulić svojevremeno je tužila košarkaše Partizan zbog pogrdne pesme koju su pevali na proslavi šampionske titule u Vršcu 2008. godine! Goga je ovog utorka u emisiji Amidži šou upitana o ovome. - Tužba je bila nakon nekih… »
Vesti dana »
Delovi sveta već u 2026. godini: Kiribati prvi, pa Novi Zeland i Australija
Radio 021 pre 40 minutajoš 27 povezanih
Važno upozorenje Batuta pred praznike: Preterivanje u hrani ima svoju cenu
B92 pre 20 minutajoš 22 povezane
Hladno i oblačno vreme u Srbiji na poslednji dan 2025. godine sa slabim snegom na planinama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane
Radno vreme i dežurstva tokom novogodišnjih i božićnih praznika u Srbiji 2026
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih