Povezane vesti

Goga Sekulić tužila košarkaše Partizana: "Moji su se šlogirali zbog pesme o Pekoviću", otkrila detalje posle 17 godina

Goga Sekulić tužila košarkaše Partizana: "Moji su se šlogirali zbog pesme o Pekoviću", otkrila detalje posle 17 godina

Blic 31.12.2025
Tužba je uključivala zahtev za odštetu od 5 miliona dinara i javno izvinjenje. Ipak, povukla je tužbu usled molbi zajedničkih prijatelja. Pevačica Goga Sekulić prisetila se drame od pre 17 godina, kada je tužila košarkaše Partizana zbog skandiranja na… »
Pevačica tužila košarkaše Partizana: Svi čuli pesmu o njoj i Pekoviću, posle 17 godina poslala brutalnu poruku

Pevačica tužila košarkaše Partizana: Svi čuli pesmu o njoj i Pekoviću, posle 17 godina poslala brutalnu poruku

Mondo 31.12.2025
Pevačica Goga Sekulić se nakon mnogo godina, u emisiji kod Ognjena Amidžića dotakla ove situacije - Tužba se dogodila nakon nekih utakmica gde su igrači i navijači pevali "pesmicu". Košarkaše sam tužila. Navijače naravno nisam jer navijam za Partizan… »
Goga Sekulić tužila košarkaše Partizana zbog Pekovića: Posle 17 godina im poslala brutalnu poruku

Goga Sekulić tužila košarkaše Partizana zbog Pekovića: Posle 17 godina im poslala brutalnu poruku

Kurir 31.12.2025
Pevačica Goga Sekulić svojevremeno je tužila košarkaše Partizan zbog pogrdne pesme koju su pevali na proslavi šampionske titule u Vršcu 2008. godine! - Tužba je bila nakon nekih utakmica gde su igrači i navijači pevali "pesmicu", gde su se moji… »
Goga tužila košarkaše Partizana zbog "pesmice" o njoj i Pekoviću! Posle 17 godina im poslala brutalnu poruku

Goga tužila košarkaše Partizana zbog "pesmice" o njoj i Pekoviću! Posle 17 godina im poslala brutalnu poruku

Telegraf 31.12.2025
Šta se desilo. Pevačica Goga Sekulić svojevremeno je tužila košarkaše Partizan zbog pogrdne pesme koju su pevali na proslavi šampionske titule u Vršcu 2008. godine! Goga je ovog utorka u emisiji Amidži šou upitana o ovome. - Tužba je bila nakon nekih… »

Vesti dana »