Povezane vesti
Goga Sekulić tužila košarkaše Partizana: "Moji su se šlogirali zbog pesme o Pekoviću", otkrila detalje posle 17 godina
Blic 31.12.2025
Tužba je uključivala zahtev za odštetu od 5 miliona dinara i javno izvinjenje. Ipak, povukla je tužbu usled molbi zajedničkih prijatelja. Pevačica Goga Sekulić prisetila se drame od pre 17 godina, kada je tužila košarkaše Partizana zbog skandiranja na… »
Pevačica tužila košarkaše Partizana: Svi čuli pesmu o njoj i Pekoviću, posle 17 godina poslala brutalnu poruku
Mondo 31.12.2025
Pevačica Goga Sekulić se nakon mnogo godina, u emisiji kod Ognjena Amidžića dotakla ove situacije - Tužba se dogodila nakon nekih utakmica gde su igrači i navijači pevali "pesmicu". Košarkaše sam tužila. Navijače naravno nisam jer navijam za Partizan… »
Goga Sekulić tužila košarkaše Partizana zbog Pekovića: Posle 17 godina im poslala brutalnu poruku
Kurir 31.12.2025
Pevačica Goga Sekulić svojevremeno je tužila košarkaše Partizan zbog pogrdne pesme koju su pevali na proslavi šampionske titule u Vršcu 2008. godine! - Tužba je bila nakon nekih utakmica gde su igrači i navijači pevali "pesmicu", gde su se moji… »
Goga tužila košarkaše Partizana zbog "pesmice" o njoj i Pekoviću! Posle 17 godina im poslala brutalnu poruku
Telegraf 31.12.2025
Šta se desilo. Pevačica Goga Sekulić svojevremeno je tužila košarkaše Partizan zbog pogrdne pesme koju su pevali na proslavi šampionske titule u Vršcu 2008. godine! Goga je ovog utorka u emisiji Amidži šou upitana o ovome. - Tužba je bila nakon nekih… »
Vesti dana »
Ješić: Nasilje u Novom Sadu dramatično - treba nam novi nirnberški proces
N1 Info pre 6 satijoš 24 povezane
U Leskovcu i Kruševcu održani protesti zbog nasilja nad studentima u Novom Sadu
Insajder pre 36 minutajoš 45 povezanih
Sinod Srpske pravoslavne crkve razrešio je danas mitropolita žičkog Justina
Pravda pre 52 minutajoš 28 povezanih
Kleut: „Ministar Glamočić treba da podnese ostavku jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku“
Serbian News Media pre 5 satijoš 23 povezane
Čast je imati ebuku izundua, da smo dobili 50 razlike isto bi bilo: Obradović govorio nakon plasmana u polufinale Kupa!
Hot sport pre 2 minutajoš 48 povezanih