Povezane vesti
"Pukla mi je materica, morala sam na hitan carski rez" Srpska influenserka rodila dvoje dece vaterpolisti: Taksijem sam otišla…
Kurir 31.12.2025
Žena vaterpoliste Nemanje Vica, influenserka Jelena Nikolić Vico, porodila se u septembru i na svet donela drugo dete- sina Orjena. Ona je sada sumirala 2025. godinu i prvi put otkrila detalje nimalo lakog porođaja. Jelena je objasnila da joj je… »
"Pukla mi je materica, morala sam na hitan carski rez" Poznata Srpkinja rodila dvoje dece vaterpolisti: "Sama sam taksijem…
Blic 31.12.2025
Njihov sin nosi ime Orjen koje simbolički povezuje značenje sa vatrom i zaštitom Njena iskrenost o oporavku i svakodnevnim situacijama osnažila je mnoge majke Žena vaterpoliste Nemanje Vica, influenserka Jelena Nikolić Vico, porodila se u septembru i na… »
Vesti dana »
Hitno se oglasila Pošta Srbije: Evo koliko vremena još imate za podizanje 6.000 dinara, ovo je krajnji rok
Kurir pre 33 minutajoš 26 povezanih
Nafta pojeftinila dok SAD i Iran razmatraju dogovor o otvaranju Ormuskog moreuza
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 26 povezanih
Si i Tramp oči u oči: Šta je to nateralo Vašington i Peking da sednu za isti pregovarački sto?
Euronews pre 4 minutajoš 48 povezanih
"Poluga mafijaškog režima doseže i preko granice, ali videćemo se ponovo": Studenti otkazali dalje akcije u Republici Srpskoj
Nova pre 34 minutajoš 24 povezane