Povezane vesti

"Pukla mi je materica, morala sam na hitan carski rez" Srpska influenserka rodila dvoje dece vaterpolisti: Taksijem sam otišla…

"Pukla mi je materica, morala sam na hitan carski rez" Srpska influenserka rodila dvoje dece vaterpolisti: Taksijem sam otišla…

Kurir pre 2 sata
Žena vaterpoliste Nemanje Vica, influenserka Jelena Nikolić Vico, porodila se u septembru i na svet donela drugo dete- sina Orjena. Ona je sada sumirala 2025. godinu i prvi put otkrila detalje nimalo lakog porođaja. Jelena je objasnila da joj je… »
"Pukla mi je materica, morala sam na hitan carski rez" Poznata Srpkinja rodila dvoje dece vaterpolisti: "Sama sam taksijem…

"Pukla mi je materica, morala sam na hitan carski rez" Poznata Srpkinja rodila dvoje dece vaterpolisti: "Sama sam taksijem…

Blic pre 3 sata
Njihov sin nosi ime Orjen koje simbolički povezuje značenje sa vatrom i zaštitom Njena iskrenost o oporavku i svakodnevnim situacijama osnažila je mnoge majke Žena vaterpoliste Nemanje Vica, influenserka Jelena Nikolić Vico, porodila se u septembru i na… »

Vesti dana »