Povezane vesti

"Stopirao si moju karijeru 2013. godine" Darko Tanasijević sasuo istinu u lice Ognjenu Amidžiću, voditelj zanemeo od šoka, a…

"Stopirao si moju karijeru 2013. godine" Darko Tanasijević sasuo istinu u lice Ognjenu Amidžiću, voditelj zanemeo od šoka, a…

Kurir pre 5 sati
Darko Tanasijević bio je gost kod Ognjena Amidžića i evocirao uspomene sa početka karijere. Ono što je voditelj rekao iznenadilo je domaćina emisije, a to je da je u samom startu on bio taj koji je "stopirao" njegovu karijeru. Darko je otkrio kako je… »
"Ti si mi stopirao karijeru", Darko Tanasijević sasuo Ognjenu sve u lice usred emisije: "Rekli ste mi samo ćao"

"Ti si mi stopirao karijeru", Darko Tanasijević sasuo Ognjenu sve u lice usred emisije: "Rekli ste mi samo ćao"

Blic pre 7 sati
Prisetio se saveta koje je dobio od Ognjena za nastavak školovanja. Darko je podelio prvu anegdotu iz svoje karijere sa susretom iz 2013. godine. Voditelj Darko Tanasijević prvi put se našao u ulozi gosta kod kolege Ognjena Amidžića, gde je ispričao… »
"Da li znaš da si stopirao moju karijeru 2013. godine?!" Darko optužio Amidžića za sabotiranje, on se šokirao

"Da li znaš da si stopirao moju karijeru 2013. godine?!" Darko optužio Amidžića za sabotiranje, on se šokirao

Telegraf pre 7 sati
Jedan od voditelja televizije Pink i rijalitija "Elita", Darko Tanasijević, izneo je prošle noći u emisiji "Amidži šou" da je Ognjen Amidžić "kriv" zato što on na ružičastu televiziju nije došao mnogo ranije nego što jeste. - Da li znaš da si stopirao i… »

Vesti dana »