Povezane vesti
Macut: Najveći zadatak po stupanju na mesto premijera - dijalog sa univerzitetskom zajednicom
NIN 31.12.2025
Predesdnik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, "smirivanje tenzija". "Mislim da je dijalog sa… »
Šta kaže Macut: Koji mu je bio „najveći zadatak“ po stupanju na mesto premijera?
Danas 31.12.2025
Predesdnik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, „smirivanje tenzija“. „Mislim da je dijalog sa… »
Macut: Najveći zadatak po stupanju na mesto premijera - dijalog sa univerzitetskom zajednicom
N1 Info 31.12.2025
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, "smirivanje tenzija". "Mislim da je dijalog sa… »
Beta 31.12.2025
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, "smirivanje tenzija". "Mislim da je dijalog sa… »
Macut: Najveći zadatak po stupanju na mesto premijera – dijalog sa univerzitetskom zajednicom
Nova 31.12.2025
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, "smirivanje tenzija". „Mislim da je dijalog sa… »
Macut: Najveći zadatak po stupanju na mesto premijera – dijalog sa univerzitetskom zajednicom
Serbian News Media 31.12.2025
Predesdnik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, „smirivanje tenzija“. „Mislim da je dijalog sa… »
Radio sto plus 31.12.2025
“Mislim da je dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima u velikoj meri doneo rezultate i potrudiću se da razgovori ostanu redovna praksa, jer samo uz dijalog i međusobno uvažavanje može doći do rešenja prihvatljivih za sve”, kazao je Macut za list… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Skup "Sretnimo se ponovo": Kolona automobila stigla iz Kragujevca u Orašac (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 7 povezanih
Dan državnosti u Srbiji: Bez susreta vlasti i studenta na Sretenje
Danas pre 38 minutajoš 31 povezana
Poljoprivrednici iz šest čačanskih sela blokirali stari put Čačak-Kraljevo Poljoprivrednici izvezli traktore na put Kragujevac-Jagodina
Ozon press pre 1 satjoš 30 povezanih
Upozorenje RHMZ: Jak sneg stiže u Srbiju, očekuje se do 20 cm snežnog pokrivača, mogući problemi u saobraćaju
Euronews pre 43 minutajoš 38 povezanih
Šleper sleteo s puta i prevrnuo se u potok: Saobraćajka na starom putu Čačak-Kraljevo (foto)
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih