Povezane vesti
Macut: Najveći zadatak po stupanju na mesto premijera - dijalog sa univerzitetskom zajednicom
NIN 31.12.2025
Predesdnik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, "smirivanje tenzija". "Mislim da je dijalog sa… »
Šta kaže Macut: Koji mu je bio „najveći zadatak“ po stupanju na mesto premijera?
Danas 31.12.2025
Predesdnik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, „smirivanje tenzija“. „Mislim da je dijalog sa… »
Macut: Najveći zadatak po stupanju na mesto premijera - dijalog sa univerzitetskom zajednicom
N1 Info 31.12.2025
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, "smirivanje tenzija". "Mislim da je dijalog sa… »
Beta 31.12.2025
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, "smirivanje tenzija". "Mislim da je dijalog sa… »
Macut: Najveći zadatak po stupanju na mesto premijera – dijalog sa univerzitetskom zajednicom
Nova 31.12.2025
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, "smirivanje tenzija". „Mislim da je dijalog sa… »
Macut: Najveći zadatak po stupanju na mesto premijera – dijalog sa univerzitetskom zajednicom
Serbian News Media 31.12.2025
Predesdnik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, „smirivanje tenzija“. „Mislim da je dijalog sa… »
Radio sto plus 31.12.2025
“Mislim da je dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima u velikoj meri doneo rezultate i potrudiću se da razgovori ostanu redovna praksa, jer samo uz dijalog i međusobno uvažavanje može doći do rešenja prihvatljivih za sve”, kazao je Macut za list… »
Vesti dana »
Preliminarni rezultati izbora u Mađarskoj, obrađeno više od 98 odsto glasova
Danas pre 5 satijoš 7 povezanih
VIDEO: Jokić ipak ispunio kvotu za MVP kandidata u pobedi Denvera nad San Antoniom
Radio 021 pre 29 minutajoš 8 povezanih
Temperatura u porastu, a onda "hladan tuš": Stižu pljuskovi sa grmljavinom, evo šta nas čeka do kraja aprila (Mape)
Mondo pre 1 satjoš 5 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Pezeškijan: Glavna prepreka sporazumu dupli standardi SAD; Tramp: Mi kontrolišemo Ormuski moreuz
RTV pre 44 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA - Peskov: Vojna operacija se nastavlja posle uskršnjeg primirja; Zelenski: Ukrajina stoji nepokolebljivo
RTV pre 39 minutajoš 1 povezana