Povezane vesti

Macut: Najveći zadatak po stupanju na mesto premijera - dijalog sa univerzitetskom zajednicom

Macut: Najveći zadatak po stupanju na mesto premijera - dijalog sa univerzitetskom zajednicom

NIN pre 7 sati
Predesdnik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, "smirivanje tenzija". "Mislim da je dijalog sa… »
Šta kaže Macut: Koji mu je bio „najveći zadatak“ po stupanju na mesto premijera?

Šta kaže Macut: Koji mu je bio „najveći zadatak“ po stupanju na mesto premijera?

Danas pre 8 sati
Predesdnik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, „smirivanje tenzija“. „Mislim da je dijalog sa… »

N1 Info pre 9 sati
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, "smirivanje tenzija". "Mislim da je dijalog sa… »

Beta pre 9 sati
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, "smirivanje tenzija". "Mislim da je dijalog sa… »
Macut: Najveći zadatak po stupanju na mesto premijera – dijalog sa univerzitetskom zajednicom

Macut: Najveći zadatak po stupanju na mesto premijera – dijalog sa univerzitetskom zajednicom

Nova pre 9 sati
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, "smirivanje tenzija". „Mislim da je dijalog sa… »

Radio sto plus pre 9 sati
“Mislim da je dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima u velikoj meri doneo rezultate i potrudiću se da razgovori ostanu redovna praksa, jer samo uz dijalog i međusobno uvažavanje može doći do rešenja prihvatljivih za sve”, kazao je Macut za list… »

Serbian News Media pre 9 sati
Predesdnik Vlade Srbije Đuro Macut rekao je danas da mu je najveći zadatak po stupanju na mesto premijera, sredinom aprila ove godine, bio dijalog sa univerzitetskom zajednicom i dekanima, i kako je naveo, „smirivanje tenzija“. „Mislim da je dijalog sa… »

Vesti dana »