Povezane vesti
"Žao mi je što sam napustio Zvezdu!" Nebojša Čović o odlasku iz kluba, Sferopulosu...
Večernje novosti pre 20 dana
PREDSEDNIK KS Srbije Nebojša Čović razgovarao je za "Sportski žurnal", gde je otkrio da oseća žal zbog toga što je napustio Crvenu zvezdu. FOTO TANJUG/MILOŠ MILIVOJEVIĆ Čović je za kraj godine dao intervju u kom se osvrnuo i na situaciju u klubu čiju… »
Čović: Da sam ostao predsednik Zvezde uradili bismo više
Sport klub pre 20 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović u novogodišnjem intervjuu za Sportski žurnal govorio je o učinku Crvene zvezde od kada je napustio mesto predsednika tog kluba da preuzeo funkciju u krovnoj organizaciji srpske košarke. Za početak Čović… »
Čović: "Da sam ostao u Zvezdi osvojili bi sve, a Janisu ugovor ne bi bio produžen"
Sportske.net pre 20 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović dao je intervju za "Žurnal" u kom je sumirao 2025. godinu. Govorio je o svim temama, a posebno je zanimljiv je deo gde govori o odnosima sa Crvenom zvezdom, koju je napustio usred sezone i prešao na… »
Čović: "Janisov ugovor ogromna greška"
B92 pre 20 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović sumirao je godinu na izmaku, odnose sa Zvezdom, situaciji u organizaciji koju vodi... Čović je u intervjuu za Sportski žurnal, rekao da oseća žal zbog toga što je napustio kormilo Crvene zvezde. "Iskreno… »
Da sam ostao u zvezdi uradili bi mnogo više, država joj pomogla maksimalno: Nebojša Čović sumirao 2025. godinu!
Hot sport pre 20 dana
„Napravio sam veliku grešku što sam otišao iz Zvezde, a produžetak ugovora Janisu bio je pogrešan potez“! Nekadašnji prvi čovek Crvene zvezde i aktuelni predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Nebojša Čović, otvoreno je govorio za Sportski žurnal o… »
Čović: Žao mi je što sam napustio Zvezdu, ranije bih prekinuo saradnju sa Sferopulosom
RTS pre 20 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović rekao je u intervjuu za Sportski žurnal da mu je žao što je napustio Crvenu zvezdu pre kraja prethodne sezone, kao i da bi ranije raskinuo ugovor sa Janisom Sferopulosom. Čović je za kraj godine dao… »
Misteriozna poruka Nebojše Čovića Zvezdi! Predsednik KSS otvoreno o crveno-belima: Očigledno misle da znaju bolje...
Kurir pre 20 dana
Podsetimo, Nebojša Čović je pre nego što je postao prvi čovek KSS bio predsednik crveno-belih. "Iskreno mi je žao što sam napustio Zvezdu pre kraja prošle sezone. Gotovo sam 100 odsto siguran da bi osvojili i ABA ligu i KLS i da bi u Evroligi uradili… »
Čović: "Tu sam da pomognem Zvezdi, ali oni očigledno misle..."
Telegraf pre 20 dana
Predsednik KSS i dugogodišnji prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović, otvorio je dušu o dešavanjima na Malom Kalemegdanu, kritikujući neke poteze uprave nakon njegovog odlaska, ali i otkrivši da žali zbog trenutka u kom je napustio klub. Iako više nije… »
Nebojša Čović o Crvenoj zvezdi: "Na raspolaganju sam, iako glasaju protiv mene"
Mondo pre 20 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović, koji je godinama vodio Crvenu zvezdu, osvrnuo se na aktuelna dešavanja na Malom Kalemegdanu istakavši da i dalje žali što nije sačekao do kraja prethodne takmičarske godine da promeni fotelju… »
Vesti dana »
Olga Danilović bez šanse na Australijan openu: Zaustavila je treća teniserka sveta, ali još ne pakuje kofere
Mondo pre 27 minutajoš 14 povezanih
Drama iznad Atlantika! Pokvario se Trampov avion na putu za Davos
Sputnik pre 27 minutajoš 11 povezanih
Umereno oblačno uz jak vetar: Temperatura do sedam stepeni
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 9 povezanih
Jokić gledao magiju Luke Dončića! Denver se raspao u drugom poluvremenu, Slovenac zabeležio impresivan tripl-dabl! (video)
Kurir pre 17 minutajoš 12 povezanih
Nastavak skupštinske rasprave o 25 tačaka dnevnog reda među kojima i set pravosudnih zakona
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih