Povezane vesti

Čović: Da sam ostao predsednik Zvezde uradili bismo više

Čović: Da sam ostao predsednik Zvezde uradili bismo više

Sport klub pre 49 minuta
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović u novogodišnjem intervjuu za Sportski žurnal govorio je o učinku Crvene zvezde od kada je napustio mesto predsednika tog kluba da preuzeo funkciju u krovnoj organizaciji srpske košarke. Za početak Čović… »
Čović: "Da sam ostao u Zvezdi osvojili bi sve, a Janisu ugovor ne bi bio produžen"

Čović: "Da sam ostao u Zvezdi osvojili bi sve, a Janisu ugovor ne bi bio produžen"

Sportske.net pre 4 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović dao je intervju za "Žurnal" u kom je sumirao 2025. godinu. Govorio je o svim temama, a posebno je zanimljiv je deo gde govori o odnosima sa Crvenom zvezdom, koju je napustio usred sezone i prešao na… »
Čović: "Janisov ugovor ogromna greška"

Čović: "Janisov ugovor ogromna greška"

B92 pre 4 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović sumirao je godinu na izmaku, odnose sa Zvezdom, situaciji u organizaciji koju vodi... Čović je u intervjuu za Sportski žurnal, rekao da oseća žal zbog toga što je napustio kormilo Crvene zvezde. "Iskreno… »
Da sam ostao u zvezdi uradili bi mnogo više, država joj pomogla maksimalno: Nebojša Čović sumirao 2025. godinu!

Da sam ostao u zvezdi uradili bi mnogo više, država joj pomogla maksimalno: Nebojša Čović sumirao 2025. godinu!

Hot sport pre 4 sati
„Napravio sam veliku grešku što sam otišao iz Zvezde, a produžetak ugovora Janisu bio je pogrešan potez“! Nekadašnji prvi čovek Crvene zvezde i aktuelni predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Nebojša Čović, otvoreno je govorio za Sportski žurnal o… »
Čović: Žao mi je što sam napustio Zvezdu, ranije bih prekinuo saradnju sa Sferopulosom

Čović: Žao mi je što sam napustio Zvezdu, ranije bih prekinuo saradnju sa Sferopulosom

RTS pre 4 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović rekao je u intervjuu za Sportski žurnal da mu je žao što je napustio Crvenu zvezdu pre kraja prethodne sezone, kao i da bi ranije raskinuo ugovor sa Janisom Sferopulosom. Čović je za kraj godine dao… »
Misteriozna poruka Nebojše Čovića Zvezdi! Predsednik KSS otvoreno o crveno-belima: Očigledno misle da znaju bolje...

Misteriozna poruka Nebojše Čovića Zvezdi! Predsednik KSS otvoreno o crveno-belima: Očigledno misle da znaju bolje...

Kurir pre 5 sati
Podsetimo, Nebojša Čović je pre nego što je postao prvi čovek KSS bio predsednik crveno-belih. "Iskreno mi je žao što sam napustio Zvezdu pre kraja prošle sezone. Gotovo sam 100 odsto siguran da bi osvojili i ABA ligu i KLS i da bi u Evroligi uradili… »
Čović: "Tu sam da pomognem Zvezdi, ali oni očigledno misle..."

Čović: "Tu sam da pomognem Zvezdi, ali oni očigledno misle..."

Telegraf pre 6 sati
Predsednik KSS i dugogodišnji prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović, otvorio je dušu o dešavanjima na Malom Kalemegdanu, kritikujući neke poteze uprave nakon njegovog odlaska, ali i otkrivši da žali zbog trenutka u kom je napustio klub. Iako više nije… »
Nebojša Čović o Crvenoj zvezdi: "Na raspolaganju sam, iako glasaju protiv mene"

Nebojša Čović o Crvenoj zvezdi: "Na raspolaganju sam, iako glasaju protiv mene"

Mondo pre 6 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović, koji je godinama vodio Crvenu zvezdu, osvrnuo se na aktuelna dešavanja na Malom Kalemegdanu istakavši da i dalje žali što nije sačekao do kraja prethodne takmičarske godine da promeni fotelju… »

Vesti dana »