Povezane vesti
Milatović: Ja sam Crnogorac koji govori srpski
Vesti online 31.12.2025
Crnogorski predsednik Jakov Milatović kaže da je pitanje uvođenja srpskog jezika kao službenog u Ustav Crne Gore legitimno i dodaje se i na ovom i na prethodnim popisima izjasnio kao Crnogorac koji govori srpskim jezikom. – Pitanje uvođenja srpskog… »
Jakov Milatović: Pitanje srpskog jezika kao službenog legitimno - ja sam Crnogorac koji govori srpski
Sputnik 31.12.2025
Crnogorski predsednik Jakov Milatović kaže da je pitanje uvođenja srpskog jezika kao službenog u Ustav Crne Gore legitimno i dodaje se i na ovom i na prethodnim popisima izjasnio kao Crnogorac koji govori srpskim jezikom. "Pitanje uvođenja srpskog… »
Milatović: Pitanje srpskog jezika kao službenog je legitimo, ali ima važnijih
Euronews 31.12.2025
Crnogorski predsednik Jakov Milatović kaže da je pitanje uvođenja srpskog jezika kao službenog u Ustav Crne Gore legitimno, ali da je njegov utisak da se ovo pitanje periodično aktuelizuje da bi, kako kaže, politički akteri prikrili nedostatak političkih… »
Vesti dana »
Policija identifikovala izvršioca napada automobilom tokom Parade ponosa u Berlinu
Insajder pre 39 minutajoš 19 povezanih
Danas u Sremskoj Mitrovici sunčano i toplo, ali popodne moguć pljusak sa grmljavinom
Ozon pre 44 minutajoš 17 povezanih
Besne požari u Francuskoj i Španiji, evakuisano više od 300.000 ljudi (FOTO)
N1 Info pre 34 minutajoš 13 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 49 minutajoš 13 povezanih
Posle afričke kuge svinja: Ministar Glamočić kaže da se pojavila još jedna bolest
Radio 021 pre 14 minutajoš 8 povezanih