Povezane vesti
Savić: Prodaja NIS-a MOL-u moguća do 24. marta 2026.
NIN 31.12.2025
Profesor Ekonomskog fakulteta Ljubodrag Savić izjavio je danas da smatra da je prodaju ruskog dela Naftne industrije Srbije (NIS) mađarskom MOL-u moguće završiti do 24. marta 2026. godine. "Imam prilično visoku dozu optimizma da će do 24. marta, ili… »
"Prodaja NIS-a MOL-u moguća do 24. marta 2026."
B92 31.12.2025
Profesor Ekonomskog fakulteta Ljubodrag Savić izjavio je da smatra da je prodaju ruskog dela Naftne industrije Srbije (NIS) mađarskom MOL-u moguće završiti do 24. marta 2026. godine. "Imam prilično visoku dozu optimizma da će do 24. marta, ili možda uz… »
"Neće zatvarati rafineriju kao u Sisku" Profesor Savić: Prodaja NIS-a MOL-u moguća do 24. marta 2026.
Dnevnik 31.12.2025
BEOGRAD: Profesor Ekonomskog fakulteta Ljubodrag Savić izjavio je danas da smatra da je prodaju ruskog dela Naftne industrije Srbije (NIS) mađarskom MOL-u moguće završiti do 24. marta 2026. godine. "Imam prilično visoku dozu optimizma da će do 24. marta… »
Evo kada bi MOL mogao da kupi NIS: Poznati srpski ekonomista sve objasnio
Telegraf 31.12.2025
Profesor Ekonomskog fakulteta Ljubodrag Savić izjavio je danas da smatra da je prodaju ruskog dela Naftne industrije Srbije (NIS) mađarskom MOL-u moguće završiti do 24. marta 2026. godine. "Imam prilično visoku dozu optimizma da će do 24. marta, ili… »
Vesti dana »
Sinod SPC razrešio mitropolita žičkog Justina: Osumnjičen da je počinio brojne prestupe u upravljanju eparhijom
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 27 povezanih
Šta se desilo u zgradi Vlade na sastanku s mlekarima: Zavisi od toga da li ste gledali RTS ili N1
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Vučić: „Plenković mi je rekao da vojni savez Zagreba, Tirane i Prištine nije uperen protiv Srbije“
Serbian News Media pre 46 minutajoš 19 povezanih