Povezane vesti

Savić: Prodaja NIS-a MOL-u moguća do 24. marta 2026.

Savić: Prodaja NIS-a MOL-u moguća do 24. marta 2026.

NIN pre 10 sati
Profesor Ekonomskog fakulteta Ljubodrag Savić izjavio je danas da smatra da je prodaju ruskog dela Naftne industrije Srbije (NIS) mađarskom MOL-u moguće završiti do 24. marta 2026. godine. "Imam prilično visoku dozu optimizma da će do 24. marta, ili… »
"Prodaja NIS-a MOL-u moguća do 24. marta 2026."

"Prodaja NIS-a MOL-u moguća do 24. marta 2026."

B92 pre 13 sati
Profesor Ekonomskog fakulteta Ljubodrag Savić izjavio je da smatra da je prodaju ruskog dela Naftne industrije Srbije (NIS) mađarskom MOL-u moguće završiti do 24. marta 2026. godine. "Imam prilično visoku dozu optimizma da će do 24. marta, ili možda uz… »
"Neće zatvarati rafineriju kao u Sisku" Profesor Savić: Prodaja NIS-a MOL-u moguća do 24. marta 2026.

"Neće zatvarati rafineriju kao u Sisku" Profesor Savić: Prodaja NIS-a MOL-u moguća do 24. marta 2026.

Dnevnik pre 14 sati
BEOGRAD: Profesor Ekonomskog fakulteta Ljubodrag Savić izjavio je danas da smatra da je prodaju ruskog dela Naftne industrije Srbije (NIS) mađarskom MOL-u moguće završiti do 24. marta 2026. godine. "Imam prilično visoku dozu optimizma da će do 24. marta… »
Evo kada bi MOL mogao da kupi NIS: Poznati srpski ekonomista sve objasnio

Evo kada bi MOL mogao da kupi NIS: Poznati srpski ekonomista sve objasnio

Telegraf pre 14 sati
Profesor Ekonomskog fakulteta Ljubodrag Savić izjavio je danas da smatra da je prodaju ruskog dela Naftne industrije Srbije (NIS) mađarskom MOL-u moguće završiti do 24. marta 2026. godine. "Imam prilično visoku dozu optimizma da će do 24. marta, ili… »

Vesti dana »