Povezane vesti
Savić: Prodaja NIS-a MOL-u moguća do 24. marta 2026.
NIN 31.12.2025
Profesor Ekonomskog fakulteta Ljubodrag Savić izjavio je danas da smatra da je prodaju ruskog dela Naftne industrije Srbije (NIS) mađarskom MOL-u moguće završiti do 24. marta 2026. godine. "Imam prilično visoku dozu optimizma da će do 24. marta, ili… »
"Prodaja NIS-a MOL-u moguća do 24. marta 2026."
B92 31.12.2025
Profesor Ekonomskog fakulteta Ljubodrag Savić izjavio je da smatra da je prodaju ruskog dela Naftne industrije Srbije (NIS) mađarskom MOL-u moguće završiti do 24. marta 2026. godine. "Imam prilično visoku dozu optimizma da će do 24. marta, ili možda uz… »
"Neće zatvarati rafineriju kao u Sisku" Profesor Savić: Prodaja NIS-a MOL-u moguća do 24. marta 2026.
Dnevnik 31.12.2025
BEOGRAD: Profesor Ekonomskog fakulteta Ljubodrag Savić izjavio je danas da smatra da je prodaju ruskog dela Naftne industrije Srbije (NIS) mađarskom MOL-u moguće završiti do 24. marta 2026. godine. "Imam prilično visoku dozu optimizma da će do 24. marta… »
Evo kada bi MOL mogao da kupi NIS: Poznati srpski ekonomista sve objasnio
Telegraf 31.12.2025
Profesor Ekonomskog fakulteta Ljubodrag Savić izjavio je danas da smatra da je prodaju ruskog dela Naftne industrije Srbije (NIS) mađarskom MOL-u moguće završiti do 24. marta 2026. godine. "Imam prilično visoku dozu optimizma da će do 24. marta, ili… »
Vesti dana »
Jokiću, da li si ti realan!? Monstruozna partija srpskog centra!
Hot sport pre 45 minutajoš 37 povezanih
Danas oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 20 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 39 minutajoš 18 povezanih
Izrael pokrenuo nove napade na iransku infrastrukturu, Iran nastavio pritisak na zemlje Zaliva
Nova pre 25 minutajoš 10 povezanih
Pravnica o tome da li korisnici mogu tužiti Telekom zbog curenja podataka
Radio 021 pre 40 minutajoš 1 povezana
Trump gura plan od 15 tačaka za okončanje rata s Iranom
Bloomberg Adria pre 29 minutajoš 8 povezanih