Povezane vesti
"Majko, nema te da mi čestitaš rođendan..." Objava ćerke Merime Njegomir slama srce
Kurir 31.12.2025
Pevačica Merima Njegomir preminula je 2021. godine nakon borbe sa teškom bolešću, koju je, kako su isticali njeni najbliži, podnosila dostojanstveno i hrabro do samog kraja. Iza sebe je ostavila bogatu muzičku karijeru, brojne nezaboravne hitove, ali i… »
„Majko, nema te da mi čestitaš rođendan…“: Potresna objava ćerke Merime Njegomir
Nova 31.12.2025
Čuvena pevačica Merima Njegomir 2021. godine izgubila je bitku sa opakom bolešću, sa kojom se hrabro borila do poslednjeg dana. Legendarna pevačica iza sebe je ostavila velike hitove i četvoro dece. Merimina ćerka Ljubica često se oglašava na društvenim… »
"Majko, nema te da mi čestitaš rođendan..." Objava ćerke Merime Njegomir slama srce: "Zauvek tvoja devojčica"
Telegraf 31.12.2025
Čuvena pevačica Merima Njegomir 2021. godine izgubila je bitku sa opakom bolešću, sa kojom se hrabro borila do poslednjeg dana. Legendarna pevačica iza sebe je ostavila velike hitove i četvoro dece. Meimina ćerka Ljubica često se oglašava na društvenim… »
"Rođena sam sa 1.300 grama, jedva sam preživela" ćerka pokojne pevačice objavila emotivnu fotografiju: "Majko, nema tebe da mi…
Blic 31.12.2025
Povodom svog rođendana, Ljubica je podelila dirljivu priču o svom teškom rođenju u 31. nedelji. Izrazila je zahvalnost prema majci kroz srdačne reči, naglašavajući njihov neraskidiv odnos. Čuvena pevačica Merima Njegomir 2021. godine izgubila je bitku sa… »
Vesti dana »
(BLOG) Rasprava o Petrašinovićevim zakonima u Skupštini: "Predlog izmene izbornih zakona kozmetički"
N1 Info pre 1 satjoš 89 povezanih
Grupa "Lavina" se oglasila tik pred početak Evrovizije 2026. Otkrili da li im se javila Marija Šerifović, pa poručili: "Nema stajanja"
Blic pre 47 minutajoš 31 povezana
„Uvek ima istu satnicu, najveću štetu pravi od 14 do 18 časova“ Evo šta donosi superćelija Meteorolog naveo koji delovi Srbije su večeras na udaru
Dnevnik pre 1 satjoš 43 povezane
Četvrta ostavka u britanskoj vladi, raste pritisak na premijera Starmera
BBC News pre 47 minutajoš 28 povezanih
Konstitutivne sednice u Aranđelovcu i Bajinoj Bašti: Izabrani predsednici uz bojkot opozicije
N1 Info pre 41 minutajoš 22 povezane