Povezane vesti

"Majko, nema te da mi čestitaš rođendan..." Objava ćerke Merime Njegomir slama srce

"Majko, nema te da mi čestitaš rođendan..." Objava ćerke Merime Njegomir slama srce

Kurir pre 21 dana
Pevačica Merima Njegomir preminula je 2021. godine nakon borbe sa teškom bolešću, koju je, kako su isticali njeni najbliži, podnosila dostojanstveno i hrabro do samog kraja. Iza sebe je ostavila bogatu muzičku karijeru, brojne nezaboravne hitove, ali i… »
„Majko, nema te da mi čestitaš rođendan…“: Potresna objava ćerke Merime Njegomir

„Majko, nema te da mi čestitaš rođendan…“: Potresna objava ćerke Merime Njegomir

Nova pre 21 dana
Čuvena pevačica Merima Njegomir 2021. godine izgubila je bitku sa opakom bolešću, sa kojom se hrabro borila do poslednjeg dana. Legendarna pevačica iza sebe je ostavila velike hitove i četvoro dece. Merimina ćerka Ljubica često se oglašava na društvenim… »
"Majko, nema te da mi čestitaš rođendan..." Objava ćerke Merime Njegomir slama srce: "Zauvek tvoja devojčica"

"Majko, nema te da mi čestitaš rođendan..." Objava ćerke Merime Njegomir slama srce: "Zauvek tvoja devojčica"

Telegraf pre 21 dana
Čuvena pevačica Merima Njegomir 2021. godine izgubila je bitku sa opakom bolešću, sa kojom se hrabro borila do poslednjeg dana. Legendarna pevačica iza sebe je ostavila velike hitove i četvoro dece. Meimina ćerka Ljubica često se oglašava na društvenim… »
"Rođena sam sa 1.300 grama, jedva sam preživela" ćerka pokojne pevačice objavila emotivnu fotografiju: "Majko, nema tebe da mi…

"Rođena sam sa 1.300 grama, jedva sam preživela" ćerka pokojne pevačice objavila emotivnu fotografiju: "Majko, nema tebe da mi…

Blic pre 21 dana
Povodom svog rođendana, Ljubica je podelila dirljivu priču o svom teškom rođenju u 31. nedelji. Izrazila je zahvalnost prema majci kroz srdačne reči, naglašavajući njihov neraskidiv odnos. Čuvena pevačica Merima Njegomir 2021. godine izgubila je bitku sa… »

Vesti dana »