Povezane vesti

"Majko, nema te da mi čestitaš rođendan..." Objava ćerke Merime Njegomir slama srce

"Majko, nema te da mi čestitaš rođendan..." Objava ćerke Merime Njegomir slama srce

Kurir pre 4 sati
Pevačica Merima Njegomir preminula je 2021. godine nakon borbe sa teškom bolešću, koju je, kako su isticali njeni najbliži, podnosila dostojanstveno i hrabro do samog kraja. Iza sebe je ostavila bogatu muzičku karijeru, brojne nezaboravne hitove, ali i… »
„Majko, nema te da mi čestitaš rođendan…“: Potresna objava ćerke Merime Njegomir

„Majko, nema te da mi čestitaš rođendan…“: Potresna objava ćerke Merime Njegomir

Nova pre 4 sati
Čuvena pevačica Merima Njegomir 2021. godine izgubila je bitku sa opakom bolešću, sa kojom se hrabro borila do poslednjeg dana. Legendarna pevačica iza sebe je ostavila velike hitove i četvoro dece. Merimina ćerka Ljubica često se oglašava na društvenim… »
"Majko, nema te da mi čestitaš rođendan..." Objava ćerke Merime Njegomir slama srce: "Zauvek tvoja devojčica"

"Majko, nema te da mi čestitaš rođendan..." Objava ćerke Merime Njegomir slama srce: "Zauvek tvoja devojčica"

Telegraf pre 6 sati
Čuvena pevačica Merima Njegomir 2021. godine izgubila je bitku sa opakom bolešću, sa kojom se hrabro borila do poslednjeg dana. Legendarna pevačica iza sebe je ostavila velike hitove i četvoro dece. Meimina ćerka Ljubica često se oglašava na društvenim… »
"Rođena sam sa 1.300 grama, jedva sam preživela" ćerka pokojne pevačice objavila emotivnu fotografiju: "Majko, nema tebe da mi…

"Rođena sam sa 1.300 grama, jedva sam preživela" ćerka pokojne pevačice objavila emotivnu fotografiju: "Majko, nema tebe da mi…

Blic pre 7 sati
Povodom svog rođendana, Ljubica je podelila dirljivu priču o svom teškom rođenju u 31. nedelji. Izrazila je zahvalnost prema majci kroz srdačne reči, naglašavajući njihov neraskidiv odnos. Čuvena pevačica Merima Njegomir 2021. godine izgubila je bitku sa… »

Vesti dana »