Povezane vesti

Šta Crvenu zvezdu očekuje u 2026. godini? Sve o pripremama, nastavku neočekivane "potere" za Partizanom, ali i evropskoj bajci…

Šta Crvenu zvezdu očekuje u 2026. godini? Sve o pripremama, nastavku neočekivane "potere" za Partizanom, ali i evropskoj bajci…

Kurir pre 6 sati
U Ljutice Bogdana ne mogu da budu zadovoljni urađenim tokom jeseni, ali isključivo kada je reč o Super ligi Srbije, pošto su u Ligi Evrope nadomak plasmana u šesnaestinu finala. Podsetimo, FK Partizan je posle 19 kola prvi na tabeli sa 46 osvojenih… »
"Izluđuje me pogled na tabelu"

"Izluđuje me pogled na tabelu"

B92 pre 13 sati
Mirko Ivanić ima odličnu jesen iza sebe, gde je po ko zna koji put pokazao koliko je bitan faktor u igri Crvene zvezde. U razgovoru za Sportski žurnal, govorio je o tome što su crveno-beli trenutno iza Partizana. "Kako da ne?! Izluđuje me, ne mogu da… »
Partizan završio ispred Zvezde, Ivanić otvorio dušu i priznao: “Izluđuje me pogled na tabelu, ali…”

Partizan završio ispred Zvezde, Ivanić otvorio dušu i priznao: “Izluđuje me pogled na tabelu, ali…”

Telegraf pre 17 sati
Počela je zimska pauza u srpskom fudbalu, a na odmor kao lider prvenstva otišla je ekipa Partizana, sa bodom više u odnosu na Crvenu zvezdu. Bila je ova razlika i veća samo kolo pre kraja, ali je Partizan poražen od IMT-a minimalnim rezultatom u gostima… »

Vesti dana »