Povezane vesti
Šta Crvenu zvezdu očekuje u 2026. godini? Sve o pripremama, nastavku neočekivane "potere" za Partizanom, ali i evropskoj bajci…
Kurir 31.12.2025
U Ljutice Bogdana ne mogu da budu zadovoljni urađenim tokom jeseni, ali isključivo kada je reč o Super ligi Srbije, pošto su u Ligi Evrope nadomak plasmana u šesnaestinu finala. Podsetimo, FK Partizan je posle 19 kola prvi na tabeli sa 46 osvojenih… »
"Izluđuje me pogled na tabelu"
B92 31.12.2025
Mirko Ivanić ima odličnu jesen iza sebe, gde je po ko zna koji put pokazao koliko je bitan faktor u igri Crvene zvezde. U razgovoru za Sportski žurnal, govorio je o tome što su crveno-beli trenutno iza Partizana. "Kako da ne?! Izluđuje me, ne mogu da… »
Partizan završio ispred Zvezde, Ivanić otvorio dušu i priznao: “Izluđuje me pogled na tabelu, ali…”
Telegraf 31.12.2025
Počela je zimska pauza u srpskom fudbalu, a na odmor kao lider prvenstva otišla je ekipa Partizana, sa bodom više u odnosu na Crvenu zvezdu. Bila je ova razlika i veća samo kolo pre kraja, ali je Partizan poražen od IMT-a minimalnim rezultatom u gostima… »
Vesti dana »
Direktor Opšte bolnice Čačak podneo ostavku posle smrti devojčice: Oglasilo se Ministarstvo zdravlja
B92 pre 1 satjoš 22 povezane
Sutra 17 stepeni u Novom Sadu, u nedelju susnežica, u ponedeljak sneg
Radio 021 pre 2 satajoš 25 povezanih
(VIDEO) Najmasovniji protest do sada, prosute tone mleka: Poljoprivrednici blokirali Ibarsku magistralu i put u Kniću
N1 Info pre 18 minutajoš 17 povezanih
Zbog Dana državnosti u ponedeljak i utorak manje vozila javnog gradskog prevoza u Beogradu
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane