Povezane vesti

"Želim dragi kamen": Dušica Jakovljević o 2025. godini, planovima i ponovnoj udaji

"Želim dragi kamen": Dušica Jakovljević o 2025. godini, planovima i ponovnoj udaji

Mondo 31.12.2025
Dušica Jakovljević sumirala je utiske iz 2025. godine i otkrila šta planira da postigne u novoj, 2026. godini, a tom prilikom dotakla se i udaje. Voditeljka je otkrila da je uspela da smrša osam kilograma i da je sada kao nikad pre zadovoljna svojim… »
"Jednom sam stala na ludi, sad hoću dragi kamen! Dušica progovorila o svadbi: "Nikada nisam imala..."

"Jednom sam stala na ludi, sad hoću dragi kamen! Dušica progovorila o svadbi: "Nikada nisam imala..."

Telegraf 31.12.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević sumirala je utiske iz 2025. godine i otkrila šta planira da postigne u novoj, 2026. godini, a tom prilikom dotakla se i udaje. Naime, Dušica je otkrila da je uspela da smrša osam kilograma i da je sada kao nikad pre… »
Dušica Jakovljević progovorila o svadbi: Posle propalog braka otkriva šta priželjkuje, "želim dragi kamen"

Dušica Jakovljević progovorila o svadbi: Posle propalog braka otkriva šta priželjkuje, "želim dragi kamen"

Blic 31.12.2025
Za 2026. godinu, planira realizaciju svih potencijala i ideja nakon dužeg odlaganja. Izjavila je da su njene želje jednostavne i da sebi želi biti najbolja verzija sebe. Voditeljka Dušica Jakovljević sumirala je utiske iz 2025. godine i otkrila šta… »
"Želim dragi kamen" Dušica Jakovljević o 2025. godini, planovima i udaji: Dovoljno sam blesava...

"Želim dragi kamen" Dušica Jakovljević o 2025. godini, planovima i udaji: Dovoljno sam blesava...

Kurir 31.12.2025
Dušica Jakovljević sumirala je utiske iz 2025. godine i otkrila šta planira da postigne u novoj, 2026. godini, a tom prilikom dotakla se i udaje. Naime, voditeljka je otkrila da je uspela da smrša osam kilograma i da je sada kao nikad pre zadovoljna… »

Vesti dana »

Poskupelo gorivo

Poskupelo gorivo

Stav.life pre 46 minutajoš 35 povezanih
Iran upozorava na snažan odgovor na nepoštovanje primirja

Iran upozorava na snažan odgovor na nepoštovanje primirja

Serbian News Media pre 21 minutajoš 42 povezane
Rojters: Ubijen nećak šefa Hezbolaha

Rojters: Ubijen nećak šefa Hezbolaha

Danas pre 4 satijoš 29 povezanih