Povezane vesti
Bivša ga optužila za nasilje, o skandalu pričali uživo u Jutarnjem programu: Voditelj sad pokazao šta je radio u Srbiji
Mondo pre 21 sat
Bivši voditelj Vladimir Vlada Stanojević bio je jedno od omiljenih TV lica do 2015. godine, a onda je nestao sa malih ekrana kada ga je nekadašnja devojka Anamarija Žujović prijavila za fizičko nasilje i tada je napustio Srbiju i preselio se u Ameriku… »
"Posle 10 godina vratio sam se u svoju domovinu" Vlada Stanojević prvi put o povratku nakon što ga je bivša optužila za nasilje…
Blic pre 21 sat
Vlada je istakao da je uživao u svakom trenutku u svojoj domovini Jednom prilikom pričao je o skandalu Bivši voditelj Vladimir Vlada Stanojević bio je jedno od omiljenih TV lica do 2015. godine, a onda je nestao sa malih ekrana kada ga je nekadašnja… »
"Posle 10 godina vratio sam se u svoju domovinu" Bivša ga optužila za nasilje, šmugnuo za Las Vegas, a sad objavio kako uživa…
Kurir pre 21 sat
Bivši voditelj Vladimir Vlada Stanojević bio je jedno od omiljenih TV lica do 2015. godine, a onda je nestao sa malih ekrana kada ga je nekadašnja devojka Ana Marija Žujović prijavila za fizičko nasilje i tada je napustio Srbiju i preselio se u Ameriku… »
"Posle 10 godina vratio sam se u domovinu!" Prvo oglašavanje Vladimira Stanojevića nakon dolaska u Srbiju
Telegraf pre 21 sat
Bivši voditelj Vladimir Vlada Stanojević bio je jedno od omiljenih TV lica do 2015. godine, a onda je nestao sa malih ekrana kada ga je nekadašnja devojka Anamarija Žujović prijavila za fizičko nasilje i tada je napustio Srbiju i preselio se u Ameriku… »
Vesti dana »
uživo Uvedeno vanredno stanje u švajcarskom skijalištu: Više desetina mrtvih u eksploziji, stotine povređenih (FOTO/VIDEO)
Euronews pre 4 minutajoš 39 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak 1. januar 2026: Danas umereno oblačno, temperatura do 10
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Čuvale mu majku, a on ih pijan pokosio kolima! Jezivi detalji nesreće u Velikoj Moštanici: Vozaču sin poginuo na istom mestu
Blic pre 34 minutajoš 20 povezanih
Moskva: Napad na Hersonsku oblast planiran unapred, dronovi namerno ciljali civile
Sputnik pre 53 minutajoš 17 povezanih