Povezane vesti
Jodžir hoće da napusti Exatlon: Napravio dramu u kampu pred sam početak rijalitija
Blic 31.12.2025
Iako je isprva želeo da napusti takmičenje, takmičari su ga podržali, što mu je pomoglo da se odluči da ostane. Exatlon je međunarodni takmičarski format koji zahteva fizičku i mentalnu izdržljivost u izazovnim prirodnim uslovima. Poznati influenser… »
Jodžir napravio dramu u kampu: Hoće da napusti Exatlon
Večernje novosti 31.12.2025
POZNATI influenser Jovan Radulović Jodžir napravio je dramu u Dominikanskoj Republici, kada je počeo da pakuje stvari u želji da napusti Exatlon. Foto: Informer Jodžir je pred sam početak Exatlona, najpopularnijeg svetskog formata i televizijskog… »
Haos u Dominikani! Jodžir napravio dramu, hoće da napusti rijaliti: "Besneo je, krenuo da pakuje stvari..."
Telegraf 31.12.2025
Šta je zapravo Exatlon? Crnogorski influenser Jovan Radulović Jodžir je pred sam početak Exatlona, najpopularnijeg svetskog formata i televizijskog spektakla, čiji početak je najavljen za 7. januar u 21 čas na Informer televiziji, pobesneo što ne može da… »
Vesti dana »
Pokret za narod i državu Niš: uvrede i šikaniranje crkvenih velikodostojnika Srpske pravoslavne crkve, sramni čin anarhističkog blokaderskog pokreta
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 51 povezana
Novoosnovani sindikati Univerziteta u Novom Sadu pozivaju na protest u sredu u Kampusu
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 36 povezanih
Ostavio nam je muziku koja će živeti večno: Ilda Šaulić razgalila publiku izvedbama Šabanovih hitova (foto)
Večernje novosti pre 1 satjoš 34 povezane
Studenti objavili fotografiju - policija u obruču drži učesnike protesta, naveli i spisak uhapšenih u Beogradu
N1 Info pre 41 minutajoš 27 povezanih
Zelenski traži sastanak sa Putinom u Ženevi: "Naložio sam pregovaračkom timu..."
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih