Povezane vesti
Jodžir hoće da napusti Exatlon: Napravio dramu u kampu pred sam početak rijalitija
Blic 31.12.2025
Iako je isprva želeo da napusti takmičenje, takmičari su ga podržali, što mu je pomoglo da se odluči da ostane. Exatlon je međunarodni takmičarski format koji zahteva fizičku i mentalnu izdržljivost u izazovnim prirodnim uslovima. Poznati influenser… »
Jodžir napravio dramu u kampu: Hoće da napusti Exatlon
Večernje novosti 31.12.2025
POZNATI influenser Jovan Radulović Jodžir napravio je dramu u Dominikanskoj Republici, kada je počeo da pakuje stvari u želji da napusti Exatlon. Foto: Informer Jodžir je pred sam početak Exatlona, najpopularnijeg svetskog formata i televizijskog… »
Haos u Dominikani! Jodžir napravio dramu, hoće da napusti rijaliti: "Besneo je, krenuo da pakuje stvari..."
Telegraf 31.12.2025
Šta je zapravo Exatlon? Crnogorski influenser Jovan Radulović Jodžir je pred sam početak Exatlona, najpopularnijeg svetskog formata i televizijskog spektakla, čiji početak je najavljen za 7. januar u 21 čas na Informer televiziji, pobesneo što ne može da… »
Vesti dana »
Počinje proleće, ali ne kada mislite! Tačan sat i zanimljiv detalj o ravnodnevnici
Telegraf pre 23 minutajoš 12 povezanih
Saudijska Arabija: Cena nafte bi mogla da pređe 180 dolara ako potraju problemi na B.Istoku
RTV pre 3 minutajoš 5 povezanih
Ministarka Đedović Handanović: "Nadam se da će sutra biti doneta odluka o produženju licence za nastavak rada NIS-a"
Blic pre 13 minutajoš 5 povezanih
VIDEO: Tuča u centru Novog Sada, mladić pao sa sprata, tri osobe povređene
Radio 021 pre 3 minutajoš 1 povezana
NSZ: Danas i sutra isplata redovne i privremene novčane naknade za februar
RTV pre 1 satjoš 2 povezane