Povezane vesti

Jodžir hoće da napusti Exatlon: Napravio dramu u kampu pred sam početak rijalitija

Jodžir hoće da napusti Exatlon: Napravio dramu u kampu pred sam početak rijalitija

Blic pre 16 sati
Iako je isprva želeo da napusti takmičenje, takmičari su ga podržali, što mu je pomoglo da se odluči da ostane. Exatlon je međunarodni takmičarski format koji zahteva fizičku i mentalnu izdržljivost u izazovnim prirodnim uslovima. Poznati influenser… »
Jodžir napravio dramu u kampu: Hoće da napusti Exatlon

Jodžir napravio dramu u kampu: Hoće da napusti Exatlon

Večernje novosti pre 16 sati
POZNATI influenser Jovan Radulović Jodžir napravio je dramu u Dominikanskoj Republici, kada je počeo da pakuje stvari u želji da napusti Exatlon. Foto: Informer Jodžir je pred sam početak Exatlona, najpopularnijeg svetskog formata i televizijskog… »
Haos u Dominikani! Jodžir napravio dramu, hoće da napusti rijaliti: "Besneo je, krenuo da pakuje stvari..."

Haos u Dominikani! Jodžir napravio dramu, hoće da napusti rijaliti: "Besneo je, krenuo da pakuje stvari..."

Telegraf pre 16 sati
Šta je zapravo Exatlon? Crnogorski influenser Jovan Radulović Jodžir je pred sam početak Exatlona, najpopularnijeg svetskog formata i televizijskog spektakla, čiji početak je najavljen za 7. januar u 21 čas na Informer televiziji, pobesneo što ne može da… »

Vesti dana »