Povezane vesti

"Izgleda, opala slava, pa mora ponovo malo...": Darko Lazić o izjavi Barbare Bobak da je narcis i toksičan

"Izgleda, opala slava, pa mora ponovo malo...": Darko Lazić o izjavi Barbare Bobak da je narcis i toksičan

Mondo pre 7 sati
Pevač Darko Lazić živi u rodnom selu zajedno sa svojom suprugom, a domaći mediji otišli su u njegov rodni Brestač kako bi prošetali zajedno i pričali o svemu onome što se dešava u njegovom životu, a jedna od tih stvari su i prozivke od strane bivših… »
"Izgleda opala slava pa mora ponovo malo" Darko Lazić reagovao na reči Barbare Bobak da je on narcis: Volim ja da pomognem i…

"Izgleda opala slava pa mora ponovo malo" Darko Lazić reagovao na reči Barbare Bobak da je on narcis: Volim ja da pomognem i…

Kurir pre 8 sati
Folk pevač Darko Lazić živi u rodnom selu Brestaču zajedno sa svojom suprugom Katarinom Lazić i ćerkom Srnom. Mnogi tvrde da je sadašnja supruga mnogo toga promenila u životu Darka Lazića, a on na to kaže: - Katarina ima jako veliku disciplinu. Ona je… »
(Video) Darko Lazić odgovorio na prozivku bivše: "Izgleda opala slava pa mora ponovo malo... Šta bi bilo kada bih ja počeo da…

(Video) Darko Lazić odgovorio na prozivku bivše: "Izgleda opala slava pa mora ponovo malo... Šta bi bilo kada bih ja počeo da…

Blic pre 8 sati
Pevač Darko Lazić živi u rodnom selu zajedno sa svojom suprugom, a ekipa emisije "Metar moga sela" otišla je u njegov rodni Brestač kako bi prošetali zajedno i pričali o svemu onome što se dešava u njegovom životu, a jedna od tih stvari su i prozivke od… »
(Video) "Zdrav čovek ima mnogo želja, bolestan samo jednu" Darko Lazić se u rodnom Brestaču prisetio loših trenutaka, a otkrio…

(Video) "Zdrav čovek ima mnogo želja, bolestan samo jednu" Darko Lazić se u rodnom Brestaču prisetio loših trenutaka, a otkrio…

Blic pre 8 sati
Darko otkriva uticaj njegovih prethodnih nesreća i kako su ga one motivisale da preispita svoj način života. Pored govora o ličnim iskušenjima, pominje se i njegov profesionalni razvoj i planirani album za 2026. godinu. Pevač Darko Lazić rodom je iz… »
(Video) Specijalna novogodišnja emisija "Metar moga sela" sa Darkom Lazićem u njegovom rodnom selu, danas u 16.25 h samo na…

(Video) Specijalna novogodišnja emisija "Metar moga sela" sa Darkom Lazićem u njegovom rodnom selu, danas u 16.25 h samo na…

Blic pre 14 sati
Darko Lazić se iskreno pred kamerama osvrće na svoje detinjstvo i ljubav prema rodnom Brestaču. Pevač deli priče i anegdote iz prošlosti, osvetljavajući značaj tradicionalnih vrednosti. Novogodišnji specijal emisije "Metar moga sela" u kojoj zajedno sa… »

Vesti dana »