Povezane vesti
"Deci neću ispuniti želju": Mia Borisavljević iskreno o porodici, progovorila o krizama u 2025.
Mondo pre 17 sati
Mia Borisavljević već polako ulazi u Novu godinu, a na dnevnom matineu gde peva došla je u bombastičnom izdanju. Uz nju je i suprug Bojan, a želje još uvek nisu sve istrošena kako privatno tako i poslovno. "Svake godine pravim spisak želja, ali zini da… »
"Deci neću ispuniti želju da im rodim sestru ili brata" Mia Borisavljević iskreno o porodici i životu: "Imala sam krize u…
Blic pre 19 sati
Mia Borisavljević ulazi u Novu godinu sa optimizmom i bogatom listom želja. Pevačica uživa u uravnoteženom porodičnom životu sa suprugom Bojanom i njihovo dvoje dece. Mia Borisavljević već polako ulazi u Novu godinu, a na dnevnom matineu gde peva došla… »
"Deci neću ispuniti želju da im rodim brata ili sestru", Mia Borisavljević otvoreno porodici: "Imala sam krize"
Telegraf pre 19 sati
Mia Borisavljević već polako ulazi u Novu godinu puna novih želja. - Svake godine pravim spisak želja, ali zini da ti kažem koje su - nasmejala je sve pevačica pa nastavila. - Nisam ostvarila sve o čemu sam maštala što je dobro jer sam ostavila nešto za… »
Vesti dana »
VIDEO Horor prizori iz skijališta u Švajcarskoj: Desetine mrtvih, više od 100 povređenih u eksploziji u novogodišnjoj noći
Nova pre 21 minutajoš 34 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak 1. januar 2026: Danas umereno oblačno, temperatura do 10
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Hitna pomoć: Velik broj intervencija ali bez težih povreda, dosta pijanih, pa i među mladima
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih