Povezane vesti

"Deci neću ispuniti želju": Mia Borisavljević iskreno o porodici, progovorila o krizama u 2025.

"Deci neću ispuniti želju": Mia Borisavljević iskreno o porodici, progovorila o krizama u 2025.

Mondo pre 17 sati
Mia Borisavljević već polako ulazi u Novu godinu, a na dnevnom matineu gde peva došla je u bombastičnom izdanju. Uz nju je i suprug Bojan, a želje još uvek nisu sve istrošena kako privatno tako i poslovno. "Svake godine pravim spisak želja, ali zini da… »
"Deci neću ispuniti želju da im rodim sestru ili brata" Mia Borisavljević iskreno o porodici i životu: "Imala sam krize u…

"Deci neću ispuniti želju da im rodim sestru ili brata" Mia Borisavljević iskreno o porodici i životu: "Imala sam krize u…

Blic pre 19 sati
Mia Borisavljević ulazi u Novu godinu sa optimizmom i bogatom listom želja. Pevačica uživa u uravnoteženom porodičnom životu sa suprugom Bojanom i njihovo dvoje dece. Mia Borisavljević već polako ulazi u Novu godinu, a na dnevnom matineu gde peva došla… »
"Deci neću ispuniti želju da im rodim brata ili sestru", Mia Borisavljević otvoreno porodici: "Imala sam krize"

"Deci neću ispuniti želju da im rodim brata ili sestru", Mia Borisavljević otvoreno porodici: "Imala sam krize"

Telegraf pre 19 sati
Mia Borisavljević već polako ulazi u Novu godinu puna novih želja. - Svake godine pravim spisak želja, ali zini da ti kažem koje su - nasmejala je sve pevačica pa nastavila. - Nisam ostvarila sve o čemu sam maštala što je dobro jer sam ostavila nešto za… »

Vesti dana »