Povezane vesti

"Kao da sam u lancima": Nataša Bekvalac otkrila da li ima dečka, pa progovorila o ćerkama

"Kao da sam u lancima": Nataša Bekvalac otkrila da li ima dečka, pa progovorila o ćerkama

Mondo pre 7 sati
Pevačica Nataša Bekvalac otvorila je dušu o pojedinim detaljima iz živote i karijere i tom prilikom otkrila šta priželjkuje u Novoj godini. Nataša se dotakla emotivnog statusa i istakla da je za sada srećna sama sa sobom. Pogledajte fotografije Nataše… »
"Imam borbu sama sa sobom", Nataša Bekvalac o emotivnom životu: "Ne mogu da mrdnem, kao da sam u lancima"

"Imam borbu sama sa sobom", Nataša Bekvalac o emotivnom životu: "Ne mogu da mrdnem, kao da sam u lancima"

Telegraf pre 6 sati
Pevačica Nataša Bekvalac iskreno je govorila o svom životu i karijeri, otkrivši svoje želje za Novu godinu. Nataša je priznala da je trenutno srećna sama sa sobom i da ne traži emotivne veze. - Jedino imam borbu sa sama sobom. Ako slučajno pogledam sa… »
"Dovoljna sam sama sebi" Nataša Bekvalac bez partnera ulazi u 2026. godinu: Nemam snage za sporedne drame

"Dovoljna sam sama sebi" Nataša Bekvalac bez partnera ulazi u 2026. godinu: Nemam snage za sporedne drame

Kurir pre 7 sati
Nataša Bekvalac dotakla se emotivnog statusa i istakla da je za sada srećna sama sa sobom. - Jedino imam borbu sa sama sobom. Ako slučajno pogledam sa strane, gotovo je. Nemam snage za nikakve sporedne drame. Nemam da mrdnem sa strane, kao u lancima da… »
"Imam borbu sama sa sobom": Nataša Bekvlac progovorila o privatnosti i emotivnom životu: "Bila sa muškarcima od kojih nisam…

"Imam borbu sama sa sobom": Nataša Bekvlac progovorila o privatnosti i emotivnom životu: "Bila sa muškarcima od kojih nisam…

Blic pre 8 sati
Izjavila je da je trenutno srećna sama sa sobom i da je posvećena ličnom razvoju. Nataša Bekvalac otvorila je dušu pričajući o svom emotivnom stanju i karijeri. Pevačica Nataša Bekvalac otvorila je dušu o pojedinim detaljima iz živote i karijere i tom… »

Vesti dana »