Povezane vesti
Ana Ćurčić prosula kafu u facu mileni kačavndi! Brutalan sukob bivših kuma u Eliti, obezbeđenje reagovalo: "klošarko, ti si…
Blic pre 4 sati
Njihov sastanak eskalirao je u verbalni konflikt sa neprijatnim razmenama uvreda. Situacija je postala ozbiljna kada je Ana polila Milenu tečnošću, što je zahtevalo intervenciju obezbeđenja. U toku su novogodišnje posete porodica u rijalitiju "Zadruga 9… »
Aneli oči u oči sa Asminovom porodicom! Ovo suočavanje su svi čekali, pljuštale optužbe: Nije Mustafa loš, Melvida je veštica…
Kurir pre 5 sati
U toku su novogodišnjih poseta u "Eliti 9" Asminu Durdžiću stigla je porodica. Ovaj dolazak su svi čekali jer su se njegovi roditelji, brat i sestra suočili sa bivšom snajkom Aneli Ahmić, s kojom već tri godine vode medijski rat. - Asmine, jesi li… »
Haos u Eliti, Ana Ćurčić ušla kao podrška, usledio žestok okršaj sa Kačavendom: Bivše kume se polivale i "čašćavale"…
Mondo pre 5 sati
Tokom novogodišnjih porodičnih poseta u rijalitiju "Elita 9" atmosfera se u jednom trenutku potpuno otela kontroli, kada su u Belu kuću ušli podrška i prijatelji Zorice Marković, a među prvima i Ana Ćurčić. Već pri samom ulasku Ana je podigla tenziju… »
Aneli urla, našla se licem u lice sa Asminovom porodicom u Eliti. Oni joj sasuli odmah sve u lice: "Ti si veštica, uradićemo…
Blic pre 5 sati
Članovi porodice izneli su svoja zapažanja i primedbe prema takmičarki Aneli, što je izazvalo emotivne reakcije i diskusije. Razgovor se fokusirao na odnose unutar porodice i pitanja roditeljstva, a predloženo je rešenje kroz pravni okvir i DNK… »
HAOS: Žestok okršaj Milene Kačavende i Ane Ćurčić!
Svet & Skandal pre 5 sati
Ana Ćurčić vratila se u rijaliti šou Elita za novogodišnje praznike kao podrška Zorice Marković, ali sve je palo u senku kada se suočila sa bivšom prijateljicom Milenom Kačavendom. Njih dve su završile i na sudu, ali ovo je bilo njijovo prvo televizijsko… »
Žestoko suočavanje! Ana Ćurčić i Kačavenda oči u oči - pljuštale uvrede, polivanje, uletelo obezbeđenje
Telegraf pre 5 sati
Tokom novogodišnjih porodičnih poseta u rijalitiju "Elita 9" atmosfera se u jednom trenutku potpuno otela kontroli, kada su u Belu kuću ušli podrška i prijatelji Zorice Marković, a među prvima i Ana Ćurčić. Već pri samom ulasku Ana je podigla tenziju… »
Haos u Eliti! Asminova porodica suočila se sa Aneli! Ona urla, oni joj sasuli sve u lice: "Uradićemo DNK!"
Telegraf pre 4 sati
Tokom novogodišnjih porodičnih poseta u "Eliti 9", Bela kuća bila je mesto žestokog sukoba kada je u nju ušla porodica Asmina Durdžića. Asminov otac Mustafa, majka Melvida i brat Sudo odmah su se obratili Aneli, iznoseći sve što su želeli, a ona je… »
Žestoko suočavanje Milene Kačavende i Ane Ćurčić! Pale teške reči i uvrede, reagovalo obezbeđenje (foto)
Kurir pre 6 sati
U toku su novogodišnje posete porodica u Eliti, a Zoricu Marković je posetila prijateljica Ana Ćurčić. - Da se ne rukujem sa svima ovde, ja prvo želim da se pozdravim sa mojim drugom Janjušem, svi zadrugari sa kojima sam bila ovde, ja sam se vratila na… »
Vesti dana »
Spektakl za Novu godinu kakav nije viđen nigde na svetu: 6.500 dronova, vatromet i laseri u Dubaiju (video)
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
Radno vreme i dežurstva tokom novogodišnjih i božićnih praznika u Srbiji 2026
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih
Važno upozorenje Batuta pred praznike: Preterivanje u hrani ima svoju cenu
B92 pre 7 satijoš 25 povezanih
Novosađani pozvani da na Trgu slobode isprate 2025. u tišini, sutra kod Železničke stanice pomen poginulima
NoviSad.com pre 7 satijoš 18 povezanih