Povezane vesti
"Noževi u leđa i rebra, sa strane, nije se biralo gde će da se udari": Ceca brutalno iskrena o izdajama u 2025.
Mondo 31.12.2025
Ceca je sumirala utiske 2025. godine, koja joj nije bila laka, ali je kao i iz svih prethodnih, naučila neku lekciju. Koju životnu lekciju ste naučili u 2025. godini? - Ne može ova godina da se izdvoji kao posebna godina, da bih rekla da sam iz nje… »
"To su bili noževi u leđa, u rebra, gazili su me..." Ceca sumirala utiske 2025. godine, nikad iskrenije o estradi i…
Kurir 31.12.2025
Za Svetlanu Cecu Ražnatović 2025. godina bila je više nego uspešna. Status najveće folk zvezde na Balkanu opravdala je mnoštvom koncerata kako u zemlji tako i u regionu koji su bili puni do poslednjeg mesta. Uprkos tome što punu deceniju nije izdala… »
"Gazili su me kao da sam vodila vojsku!" ekskluzivno Ceca nikad iskrenije: "Praviti mog klona je primitivno"
Telegraf 31.12.2025
Za muzičku zvezdu Cecu Ražnatović 2025. godina bila je više nego uspešna. Status najveće folk zvezde na Balkanu opravdala je mnoštvom koncerata kako u zemlji tako i u regionu koji su bili puni do poslednjeg mesta. Uprkos tome što punu deceniju nije… »
Vesti dana »
(BLOG) “Sretnimo se ponovo“ u Kragujevcu i Orašcu – kolona vozila krenula ka Orašcu (VIDEO)
Glas Šumadije pre 8 satijoš 8 povezanih
Studentski protest u Kragujevcu, uporedo sa državnom manifestacijom
Serbian News Media pre 4 satijoš 51 povezana
RHMZ upozorava: Može da se očekuje jak sneg i otežani saobraćaj
Glas Zaječara pre 58 minutajoš 56 povezanih
Bivši komandant Kopnene vojske Srbije general Simović osuđen na šest meseci zatvora: Prekršio Zakon o tajnosti podataka
Jug press pre 10 satijoš 6 povezanih
"Propadanjem stočara i ratara propada i naše društvo": Poljoprivrednici na ivici opstanka, vlast ih ignoriše, BIA ispituje
N1 Info pre 4 satijoš 33 povezane