Povezane vesti
"Noževi u leđa i rebra, sa strane, nije se biralo gde će da se udari": Ceca brutalno iskrena o izdajama u 2025.
Mondo 31.12.2025
Ceca je sumirala utiske 2025. godine, koja joj nije bila laka, ali je kao i iz svih prethodnih, naučila neku lekciju. Koju životnu lekciju ste naučili u 2025. godini? - Ne može ova godina da se izdvoji kao posebna godina, da bih rekla da sam iz nje… »
"To su bili noževi u leđa, u rebra, gazili su me..." Ceca sumirala utiske 2025. godine, nikad iskrenije o estradi i…
Kurir 31.12.2025
Za Svetlanu Cecu Ražnatović 2025. godina bila je više nego uspešna. Status najveće folk zvezde na Balkanu opravdala je mnoštvom koncerata kako u zemlji tako i u regionu koji su bili puni do poslednjeg mesta. Uprkos tome što punu deceniju nije izdala… »
"Gazili su me kao da sam vodila vojsku!" ekskluzivno Ceca nikad iskrenije: "Praviti mog klona je primitivno"
Telegraf 31.12.2025
Za muzičku zvezdu Cecu Ražnatović 2025. godina bila je više nego uspešna. Status najveće folk zvezde na Balkanu opravdala je mnoštvom koncerata kako u zemlji tako i u regionu koji su bili puni do poslednjeg mesta. Uprkos tome što punu deceniju nije… »
Vesti dana »
Amerika produžila NIS-u licencu do 17. aprila, Rafinerija nastavlja sa radom
Sputnik pre 1 minutjoš 21 povezana
U Srbiji ujutru hladno, tokom dana umereno oblačno: Najviša temperatura do 14 stepeni
Newsmax Balkans pre 51 minutajoš 17 povezanih
Uživo - Gori Bliski istok! Pogođen Kuvajt, a legendarni američki jurišni avion preuzima ključnu ulogu u sukobu sa Iranom
Mondo pre 25 minutajoš 7 povezanih
Iran gađao sever Izraela: ispaljene superteške rakete sa više bojevih glava
Politika pre 36 minutajoš 5 povezanih
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost - Vučić: U podne saopštavamo sve mere
RTV pre 1 satjoš 6 povezanih