Povezane vesti
"Noževi u leđa i rebra, sa strane, nije se biralo gde će da se udari": Ceca brutalno iskrena o izdajama u 2025.
Mondo pre 5 sati
Ceca je sumirala utiske 2025. godine, koja joj nije bila laka, ali je kao i iz svih prethodnih, naučila neku lekciju. Koju životnu lekciju ste naučili u 2025. godini? - Ne može ova godina da se izdvoji kao posebna godina, da bih rekla da sam iz nje… »
"To su bili noževi u leđa, u rebra, gazili su me..." Ceca sumirala utiske 2025. godine, nikad iskrenije o estradi i…
Kurir pre 7 sati
Za Svetlanu Cecu Ražnatović 2025. godina bila je više nego uspešna. Status najveće folk zvezde na Balkanu opravdala je mnoštvom koncerata kako u zemlji tako i u regionu koji su bili puni do poslednjeg mesta. Uprkos tome što punu deceniju nije izdala… »
"Gazili su me kao da sam vodila vojsku!" ekskluzivno Ceca nikad iskrenije: "Praviti mog klona je primitivno"
Telegraf pre 13 sati
Za muzičku zvezdu Cecu Ražnatović 2025. godina bila je više nego uspešna. Status najveće folk zvezde na Balkanu opravdala je mnoštvom koncerata kako u zemlji tako i u regionu koji su bili puni do poslednjeg mesta. Uprkos tome što punu deceniju nije… »
Vesti dana »
Rođena prva beba u Novoj 2026. godini! Stižu srećne vesti, čestitamo!
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih
Spektakularan vatromet Sija nebo iznad Beograda! Ovako su Beograđani i gosti prestonice dočekali Novu 2026. na Sava promenadi (video)
Blic pre 57 minutajoš 5 povezanih
U Novom Sadu pre ponoći građani odali poštu za žrtve pada nadstrešnice: 16 minuta tišine za 16 stradalih
Blic pre 52 minutajoš 3 povezane