Povezane vesti

"Noževi u leđa i rebra, sa strane, nije se biralo gde će da se udari": Ceca brutalno iskrena o izdajama u 2025.

"Noževi u leđa i rebra, sa strane, nije se biralo gde će da se udari": Ceca brutalno iskrena o izdajama u 2025.

Mondo 31.12.2025
Ceca je sumirala utiske 2025. godine, koja joj nije bila laka, ali je kao i iz svih prethodnih, naučila neku lekciju. Koju životnu lekciju ste naučili u 2025. godini? - Ne može ova godina da se izdvoji kao posebna godina, da bih rekla da sam iz nje… »
"To su bili noževi u leđa, u rebra, gazili su me..." Ceca sumirala utiske 2025. godine, nikad iskrenije o estradi i…

"To su bili noževi u leđa, u rebra, gazili su me..." Ceca sumirala utiske 2025. godine, nikad iskrenije o estradi i…

Kurir 31.12.2025
Za Svetlanu Cecu Ražnatović 2025. godina bila je više nego uspešna. Status najveće folk zvezde na Balkanu opravdala je mnoštvom koncerata kako u zemlji tako i u regionu koji su bili puni do poslednjeg mesta. Uprkos tome što punu deceniju nije izdala… »
"Gazili su me kao da sam vodila vojsku!" ekskluzivno Ceca nikad iskrenije: "Praviti mog klona je primitivno"

"Gazili su me kao da sam vodila vojsku!" ekskluzivno Ceca nikad iskrenije: "Praviti mog klona je primitivno"

Telegraf 31.12.2025
Za muzičku zvezdu Cecu Ražnatović 2025. godina bila je više nego uspešna. Status najveće folk zvezde na Balkanu opravdala je mnoštvom koncerata kako u zemlji tako i u regionu koji su bili puni do poslednjeg mesta. Uprkos tome što punu deceniju nije… »

Vesti dana »