Povezane vesti

"Borim se već mesec i po dana..." Indira Radić u lošem zdravstvenom stanju, otkrila o čemu se radi, ali nije otkazala nastup…

"Borim se već mesec i po dana..." Indira Radić u lošem zdravstvenom stanju, otkrila o čemu se radi, ali nije otkazala nastup…

Kurir pre 10 sati
Pevačica Indira Radić večeras će u jednom prestoničkom hotelu prirediti veče za pamćenje, gde će zajedno sa fanovima dočekati 2026. godinu. Kako je otkrila, zdravstveno stanje joj nije najbolje, ali to je ne sprečava da zasija u novogodišnjoj noći: -… »
"Kupila sam kuću": Indira nam otkrila po čemu će pamtiti 2025, setila se najluđeg dočeka

"Kupila sam kuću": Indira nam otkrila po čemu će pamtiti 2025, setila se najluđeg dočeka

Mondo pre 10 sati
Pevačic a Indira Radić za najluđu noć nastupiće sa svojim kolegom Miletom Kitićem u jednom hotelu u Beogradu, a pred MONDO kamerama otkrila je da je i dalje bolesna, ali da je spremna da zabavi publiku. Pogledajte fotografije Indire Radić: "Borim se sa… »
"Borim se, već mesec i po dana..." Indira Radić se oseća loše, sve je priznala pred doček: "Najbliži nisu tu"

"Borim se, već mesec i po dana..." Indira Radić se oseća loše, sve je priznala pred doček: "Najbliži nisu tu"

Telegraf pre 9 sati
Pevačica Indira Radić proslaviće Novu godinu u beogradskom hotelu, a pred sam početak nastupa se požalila da boluje. Naime, ona je stigla u društvu menadžera i još nekoliko ljudi. Indira će u najluđu noć ući u crnom odelu, a sve je razbila ozbiljnim… »

Vesti dana »