Povezane vesti
Branko Stamenković, predsednik Visokog saveta tužilaštva: Najjači pritisak dolazi iz dela medija plasiraju laži o tužiocima…
Danas pre 5 sati
„Ja sam u tužilaštvu 28. godina i imao sam prilike da prođem kroz razne društvene i političke periode. Od 1997. godine do danas zaista nikada nisam primetio ovakvu vrstu pritiska koju izvršna, bolje reći pojedinci iz izvršne i zakonodavne vlasti ka nama… »
Predsednik VST Stamenković: „Nijedna vlast nije vršila pritisak na tužilaštvo kao ova“
Serbian News Media pre 7 sati
Predsednik Visokog saveta tužilaštva (VST) Branko Stamenković izjavio je danas da nijedna vlast nije vršila pritisak na tužioce na način na koji to čine pojedini predstavnici Srpske napredne stranke (SNS), te dodao da u tome učestvuju i neki mediji koji… »
INTERVJU Predsednik Visokog saveta tužilaštva: Nijedna vlast nije vršila pritisak na tužilaštvo kao ova
N1 Info pre 9 sati
"Ja sam u tužilaštvu 28 godina i imao sam prilike da prođem kroz razne društvene i političke periode. Od 1997. godine do danas zaista nikada nisam primetio ovakvu vrstu pritiska koju izvršna, bolje reći pojedinci iz izvršne i zakonodavne vlasti ka nama… »
INTERVJU Branko Stamenković, predsednik Visokog saveta tužilaštva: Nijedna vlast nije vršila pritisak na tužilaštvo kao ova…
Nova pre 10 sati
"Ja sam u tužilaštvu 28. godina i imao sam prilike da prođem kroz razne društvene i političke periode. Od 1997. godine do danas zaista nikada nisam primetio ovakvu vrstu pritiska koju izvršna, bolje reći pojedinci iz izvršne i zakonodavne vlasti ka nama… »
Vesti dana »
Švajcarska tužiteljka: Požar u skijalištu Kran-Montana nije namerno izazvan
Nova pre 37 minutajoš 47 povezanih
Od danas veće plate u javnom sektoru i minimalac, novi uslovi za odlazak žena u penziju
Jugmedia pre 1 satjoš 34 povezane
Studenti u Nišu obeležili 14 meseci od novosadske tragedije
Medijska kutija pre 2 satajoš 30 povezanih
(VIDEO, FOTO) Zvaničnici pojasnili šta je mogući uzok tragedije u baru u švajcarskom skijalištu tokom proslave Nove godine: Oko 40 mrtvih i 115 povređeno
Danas pre 1 satjoš 87 povezanih
Patrijarh Kiril: Napad na civile u Hersonskoj oblasti — čin krajnje surovosti i cinizma
Sputnik pre 32 minutajoš 34 povezane