Povezane vesti

Vučić i Đurić izjavili saučešće povodom tragedije u švajcarskom ski-centru

RTV pre 45 minuta
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je saučešće povodom tragedije u baru u skijalištu Kran Montana u Švajcarskoj. "Sa dubokom tugom sam primio vest o strašnoj tragediji u švajcarskom ski-centru u kojem je tokom novogodišnjeg okupljanja u… »
Vučić i Đurić uputili saučešće porodicama nastradalih u nesreći u Švajcarskoj

Vučić i Đurić uputili saučešće porodicama nastradalih u nesreći u Švajcarskoj

Danas pre 31 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Marko Đurić je uputili su saučešće porodicama nastradalih i švajcarskim institucijama, povodom nesreće u skijalištu Krans Montani, gde je u požaru danas poginulo nekoliko desetina osoba… »

NIN pre 15 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je saučešće povodom tragedije u baru u skijalištu Kran Montana u Švajcarskoj. "Sa dubokom tugom sam primio vest o strašnoj tragediji u švajcarskom ski-centru u kojem je tokom novogodišnjeg okupljanja u požaru… »
Đurić izjavio saučešće povodom tragedije u švajcarskom ski-centru

Euronews pre 50 minuta
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je saučešće povodom tragedije u švajcarskom ski-centru u kojoj je nastradalo više desetina ljudi. "Tužan prvi dan Nove godine nakon tragičnih vesti iz alpskog odmarališta Kran-Montana. Izražavam najdublje… »
Šef diplomatije Srbije izjavio saučešće povodom tragedije u Švajcarskoj

Šef diplomatije Srbije izjavio saučešće povodom tragedije u Švajcarskoj

Serbian News Media pre 15 minuta
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je saučešće povodom pogibije više desetina ljudi u skijalištu u Švajcarskoj. Švajcarska policija saopštila je jutros da veruje da je nekoliko desetina ljudi poginulo, a oko 100 ljudi povređeno u požaru u… »

Politika pre 36 minuta
Tužan prvi dan Nove godine nakon tragičnih vesti iz alpskog odmarališta Kran-Montana, naveo je Đurić. Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je saučešće povodom tragedije u švajcarskom ski-centru u kojoj je nastradalo više desetina ljudi. “Tužan… »
Ministar Đurić izjavio saučešće povodom tragedije u švajcarskom ski-centru

Ministar Đurić izjavio saučešće povodom tragedije u švajcarskom ski-centru

Telegraf pre 55 minuta
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je saučešće povodom tragedije u švajcarskom ski-centru u kojoj je nastradalo više desetina ljudi. "Tužan prvi dan Nove godine nakon tragičnih vesti iz alpskog odmarališta Kran-Montana. Izražavam najdublje… »
Vučić uputio saučešće porodicama stradalih u švajcarskom skijalištu

Vučić uputio saučešće porodicama stradalih u švajcarskom skijalištu

Danas pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće porodicama nastradalih i institucijama Švajcarske, povodom nesreće koja se tokom noći dogodila u jednom baru u poznatom švajcarskom skijalištu Kran-Montana. “Sa dubokom tugom sam primio vest o… »
"Sa dubokom tugom sam primio vest": Vučić uputio saučešće povodom tragedije u Švajcarskoj

"Sa dubokom tugom sam primio vest": Vučić uputio saučešće povodom tragedije u Švajcarskoj

Mondo pre 3 sata
Vučić je u poruci izrazio saučešće porodicama stradalih i solidarnost sa građanima Švajcarske nakon teške nesreće u kojoj je izgubljeno više ljudskih života. "Sa dubokom tugom sam primio vest o strašnoj tragediji u švajcarskom ski-centru u kojem je tokom… »
Vučić uputio saučešće povodom tragedije u švajcarskom ski-centru

Vučić uputio saučešće povodom tragedije u švajcarskom ski-centru

Euronews pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je saučešće povodom tragedije u baru u skijalištu Kran Montana u Švajcarskoj. "Sa dubokom tugom sam primio vest o strašnoj tragediji u švajcarskom ski-centru u kojem je tokom novogodišnjeg okupljanja u požaru… »
Vučić uputio saučešće Švajcarskoj zbog tragedije u ski-centru

Vučić uputio saučešće Švajcarskoj zbog tragedije u ski-centru

Blic pre 4 sati
Na novogodišnjem okupljanju u požaru stradalo je najmanje desetoro ljudi, a mnogi su povređeni. Vučić je istakao solidarnost sa građanima Švajcarske i porodicama nastradalih. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće zbog tragedije u… »
"Sa dubokom tugom sam primio vest...“: Predsednik Vučić se oglasio nakon tragedije u Švajcarskoj

"Sa dubokom tugom sam primio vest...“: Predsednik Vučić se oglasio nakon tragedije u Švajcarskoj

Telegraf pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon tragedije koja se dogodila u ekskluzivnom zimovalištu u Švajcarskoj, gde je noćas u požaru u jednom ugostiteljskom objektu stradalo više desetina ljudi. "Sa dubokom tugom sam primio vest o strašnoј… »

Vesti dana »