Povezane vesti

Bibars Natho: Jesenja titula ništa ne znači, kvalitet lige opao

Bibars Natho: Jesenja titula ništa ne znači, kvalitet lige opao

Sport klub pre 22 sata
Iskusni Izraelac u opširnom prazničnom razgovoru za portal ,,Mozzart Sport”, govorio o mnogim temama vezanim za Partizan i srpski fudbal. Kao i uvek, bio je otvoren i direktan. Šest i po godina je Bibars Natho član Partizana, miljenik je publike i jedan… »
"Kvalitet lige je najniži od kada sam došao u Srbiju, ali se bar svaki tim trudi da pobedi" Bibars Natho otvorio dušu: "Ne…

"Kvalitet lige je najniži od kada sam došao u Srbiju, ali se bar svaki tim trudi da pobedi" Bibars Natho otvorio dušu: "Ne…

Kurir pre 1 dan
Jedan od najboljih i najiskusnijih igrača Partizana, Bibars Natho, dao je opširan intervju za Mozzart sport i u njemu se dotakao brojnih zanimljivih tema. Neizostavna tema je bila jesenja titula Partizana, a Natho je o njoj rekao sledeće. - Ne verujem u… »
"Lakše će da me sklone, ako tako pričaju": Bibras Natho opet digao buru u Srbiji

"Lakše će da me sklone, ako tako pričaju": Bibras Natho opet digao buru u Srbiji

Mondo pre 1 dan
Verni vojnik Partizana Bibras Natho dao je opširan intervju za " Mozzartsport" u kome je govorio bez dlake na jeziku o situaciji u srpskoj ligi, jesenjoj tituli i novoj ulozi u Humskoj. Jasno je nezadovoljstvo lidera crno-belih koji dobija sve manje… »

Vesti dana »