Povezane vesti
Zašto je London jedino mesto gde bi živeo ser Dejvid Atenboro
Radio 021 pre 20 sati
U novom dokumentarcu, najpoznatiji borac za očuvanje prirode vraća se kući - u London. BBC/Passion Planet Ser Dejvid Atenboro kaže da je London „grad pun skrivenih prirodnih čuda" Mračne letnje noći ove godine, ser Dejvid Atenboro je ležeći na boku… »
NIN pre 20 sati
Mračne letnje noći ove godine, ser Dejvid Atenboro je ležeći na boku posmatrao ježa koji njuška po bašti u gradu. "Mislim da su divna stvorenja", kaže tiho, uz blagi smešak. U njegovom glasu se podjednako oseća dečačko oduševljenje i mudrost njegovih 99… »
Južne vesti pre 20 sati
BBC/Passion Planet Ser Dejvid Atenboro kaže da je London „grad pun skrivenih prirodnih čuda“ Mračne letnje noći ove godine, ser Dejvid Atenboro je ležeći na boku posmatrao ježa koji njuška po bašti u gradu. „Mislim da su divna stvorenja“, kaže tiho, uz… »
Danas pre 20 sati
Mračne letnje noći ove godine, ser Dejvid Atenboro je ležeći na boku posmatrao ježa koji njuška po bašti u gradu. „Mislim da su divna stvorenja“, kaže tiho, uz blagi smešak. U njegovom glasu se podjednako oseća dečačko oduševljenje i mudrost njegovih 99… »
BBC News pre 20 sati
U novom dokumentarcu, najpoznatiji borac za očuvanje prirode vraća se kući - u London. Mračne letnje noći ove godine, ser Dejvid Atenboro je ležeći na boku posmatrao ježa koji njuška po bašti u gradu. „Mislim da su divna stvorenja", kaže tiho, uz blagi… »
Vesti dana »
(Foto) "Utrčao sam da nađem brata, video sam ljude kako gore od glave do pete!" Dan nakon jezivog požara u Švajcarskoj, roditelji u očaju iščekuju vesti o svojoj deci
Blic pre 46 minutajoš 21 povezana
Vetrovito i osetno toplije: Temperatura do 15 stepeni, na planinama slab sneg
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 12 povezanih
U Švajcarskoj pet dana žalosti posle požara u kome je poginulo 40 ljudi
Serbian News Media pre 10 minutajoš 9 povezanih