Povezane vesti
Ferguson: Veoma sam ponosan zbog napretka i rezultata u odnosima Beograda i Londona
NIN pre 24 sata
Ambasador Velike Britanije Edvard Ferguson izrazio je danas očekivanje da će Srbija u 2026. godini što hitnije rešiti situaciju sa NIS-om i ubrzati put ka Evropskoj uniji i istakao da je veoma ponosan i zadovoljan zbog napretka i rezultata postignutih u… »
Ferguson: Veoma sam ponosan zbog napretka i rezultata u odnosima Beograda i Londona
Euronews pre 24 sata
Ambasador Velike Britanije Edvard Ferguson izrazio je danas očekivanje da će Srbija u 2026. godini što hitnije rešiti situaciju sa NIS-om i ubrzati put ka Evropskoj uniji i istakao da je veoma ponosan i zadovoljan zbog napretka i rezultata postignutih u… »
RTV pre 24 sata
BEOGRAD - Ambasador Velike Britanije Edvard Ferguson izrazio je danas očekivanje da će Srbija u 2026. godini što hitnije rešiti situaciju sa NIS-om i ubrzati put ka Evropskoj uniji i istakao da je veoma ponosan i zadovoljan zbog napretka i rezultata… »
Ferguson: Nadam se da će Rusija prodati Srbiji deonice NIS-a što pre
Blic pre 24 sata
Vesti dana »
Tragedija u švajcarskom skijalištu: 'Oko 40 mrtvih' i više od 115 povređenih u požaru
BBC News pre 13 minutajoš 37 povezanih
Vremenska prognoza za petak 2. januar 2026: Danas pretežno oblačno i toplije
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
U lokalu u Švajcarskoj koji je zahvatio požar bio i srpski državljanin: Stefan radio kao obezbeđenje
NIN pre 1 satjoš 56 povezanih