Povezane vesti
Ferguson: Veoma sam ponosan zbog napretka i rezultata u odnosima Beograda i Londona
NIN 01.01.2026
Ambasador Velike Britanije Edvard Ferguson izrazio je danas očekivanje da će Srbija u 2026. godini što hitnije rešiti situaciju sa NIS-om i ubrzati put ka Evropskoj uniji i istakao da je veoma ponosan i zadovoljan zbog napretka i rezultata postignutih u… »
Ferguson: Veoma sam ponosan zbog napretka i rezultata u odnosima Beograda i Londona
Euronews 01.01.2026
Ambasador Velike Britanije Edvard Ferguson izrazio je danas očekivanje da će Srbija u 2026. godini što hitnije rešiti situaciju sa NIS-om i ubrzati put ka Evropskoj uniji i istakao da je veoma ponosan i zadovoljan zbog napretka i rezultata postignutih u… »
RTV 01.01.2026
BEOGRAD - Ambasador Velike Britanije Edvard Ferguson izrazio je danas očekivanje da će Srbija u 2026. godini što hitnije rešiti situaciju sa NIS-om i ubrzati put ka Evropskoj uniji i istakao da je veoma ponosan i zadovoljan zbog napretka i rezultata… »
Ferguson: Nadam se da će Rusija prodati Srbiji deonice NIS-a što pre
Blic 01.01.2026
Vesti dana »
Ješić: Nasilje u Novom Sadu dramatično - treba nam novi nirnberški proces
N1 Info pre 13 minutajoš 24 povezane
Studenti iz Novog Sada o nasilju koje su pretrpeli: Udarci u glavu, šamari, pljuvanje, vređanje
Beta pre 43 minutajoš 26 povezanih
I Moskva i Kijev najavljuju nastavak pregovora; Zelenski uveo sankcije Lukašenku
RTS pre 1 satjoš 33 povezane