Povezane vesti
Ferguson: Veoma sam ponosan zbog napretka i rezultata u odnosima Beograda i Londona
NIN pre 24 dana
Ambasador Velike Britanije Edvard Ferguson izrazio je danas očekivanje da će Srbija u 2026. godini što hitnije rešiti situaciju sa NIS-om i ubrzati put ka Evropskoj uniji i istakao da je veoma ponosan i zadovoljan zbog napretka i rezultata postignutih u… »
Ferguson: Veoma sam ponosan zbog napretka i rezultata u odnosima Beograda i Londona
Euronews pre 24 dana
Ambasador Velike Britanije Edvard Ferguson izrazio je danas očekivanje da će Srbija u 2026. godini što hitnije rešiti situaciju sa NIS-om i ubrzati put ka Evropskoj uniji i istakao da je veoma ponosan i zadovoljan zbog napretka i rezultata postignutih u… »
RTV pre 24 dana
BEOGRAD - Ambasador Velike Britanije Edvard Ferguson izrazio je danas očekivanje da će Srbija u 2026. godini što hitnije rešiti situaciju sa NIS-om i ubrzati put ka Evropskoj uniji i istakao da je veoma ponosan i zadovoljan zbog napretka i rezultata… »
Ferguson: Nadam se da će Rusija prodati Srbiji deonice NIS-a što pre
Blic pre 24 dana
Vesti dana »
Granični prelazi blokirani od podneva Prevozinici - EU nam gasi posao
Dnevnik pre 3 minutajoš 44 povezane
Savet EU odobrio zabranu uvoza ruskog gasa: Ova odluka označava kraj ere evropske zavisnosti
Večernje novosti pre 8 minutajoš 30 povezanih
AO - Italijanski okršaj pripao favoritu, Siner lako do četvrtfinala
Sportske.net pre 1 satjoš 48 povezanih
Vučić na prijemu sa vaterpolistima: Retko se viđa ovakva dominacija, hvala za ljubav koju ste pokazali za Srbiju
Euronews pre 3 minutajoš 25 povezanih