Povezane vesti

Roberto Karlos se oglasio posle operacije srca: Nisam imao srčani udar

Roberto Karlos se oglasio posle operacije srca: Nisam imao srčani udar

RTS pre 21 sat
Legendarni brazilski fudbaler Roberto Karlos saopštio je da se oseća dobro nakon što je podvrgnut operaciji srca, ističući da je reč o planiranoj i preventivnoj medicinskoj proceduri. Jedan od najboljih levih bekova u istoriji fudbala operisan je 31… »
Oglasio se Roberto Karlos posle operacije: "Želim da uverim sve da nema razloga za brigu"

Oglasio se Roberto Karlos posle operacije: "Želim da uverim sve da nema razloga za brigu"

Dnevnik pre 22 sata
Legendarni brazilski fudbaler Roberto Karlos, oglasio se nakon što je imao operaciju srca. Jedan od najboljih levih bekova svih vremena (52) u sredu je imao operaciju srca, a poručio je da je procedura bila planirana i da se oseća dobro. "Želeo bih da… »
Oglasio se Roberto Karlos posle operacije FOTO

Oglasio se Roberto Karlos posle operacije FOTO

B92 pre 23 sata
Legendarni brazilski fudbaler Roberto Karlos, oglasio se nakon što je imao operaciju srca. Jedan od najboljih levih bekova svih vremena (52) u sredu je imao operaciju srca, a poručio je da je procedura bila planirana i da se oseća dobro. "Želeo bih da… »
Roberto Karlos se oglasio nakon operacije srca

Roberto Karlos se oglasio nakon operacije srca

Sport klub pre 23 sata
Legendarni brazilski fudbaler, 52-godišnji Roberto Karlos, objavio je saopštenje nakon što je podvrgnut operaciji srca. Jedan od najboljih levih bekova svih vremena poznat po izuzetno snažnom udarcu i slobodnim udarcima poručio je da je procedura bila… »
Da li je Roberto Karlos imao srčani udar?! Legendarni fudbaler operisan, a ovo je prava istina o njegovom stanju

Da li je Roberto Karlos imao srčani udar?! Legendarni fudbaler operisan, a ovo je prava istina o njegovom stanju

Kurir pre 23 sata
"Želeo bih da pojasnim nedavne informacije koje su se pojavile. Nedavno sam prošao kroz preventivni medicinski zahvat, koji je bio ranije planiran sa mojim lekarskim timom. Zahvat je bio uspešan i dobro sam. Nisam imao srčani udar. U dobrom sam stanju… »
Roberto Karlos posle vesti: "Nisam doživeo srčani udar!"

Roberto Karlos posle vesti: "Nisam doživeo srčani udar!"

Sportske.net pre 1 dan
Roberto Karlos je juče imao operaciju, osetio je srčane tegobe, a lekari su primetili ugrušak u njegovoj nozi, da bi dodazni pregledi ukazali na srčani problem koji je morao da bude otklonjen što pre. Detalji nisu bili poznati, ali su prvi izveštaji… »
Roberto Karlos demantuje da je imao srčani udar

Roberto Karlos demantuje da je imao srčani udar

Danas pre 1 dan
Bivši brazilski fudbaler Roberto Karlos saopštio je da se dobro oporavlja nakon što je podvrgnut „preventivnom medicinskom zahvatu“, demantujući da je imao srčani udar. – Želeo bih da pojasnim nedavne informacije koje su se pojavile. Nedavno sam prošao… »
Roberto Karlos se oporavlja nakon preventivnog medicinskog zahvata

Roberto Karlos se oporavlja nakon preventivnog medicinskog zahvata

Serbian News Media pre 1 dan
Bivši brazilski fudbaler Roberto Karlos saopštio je danas da se dobro oporavlja nakon što je podvrgnut „preventivnom medicinskom zahvatu“, demantujući da je imao srčani udar. „Želeo bih da pojasnim nedavne informacije koje su se pojavile. Nedavno sam… »

Vesti dana »